s.rozekabood
11-12-2013, 01:21 PM
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1746.jpg
طرز تهیه مرغ با سس قارچ و مریم گلی
آماده سازی : 30 دقیقه مواد لازم جهت تهیه مرغ با سس قارچ و مریم گلی: برای 4 نفر
کره
3 قاشق غذاخوری
موسیر خرد شده
1/2 فنجان
قارچ خرد شده
225 تا 280 گرم
جعفری
1 قاشق چای خوری
سرکه
1 فنجان
مریم گلی تازه و خرد شده
3 قاشق غذاخوری
روغن زیتون
1 قاشق غذاخوری
سینه مرغ (بدون پوست و استخوان و کوبیده شده تا باریک شود)
680 گرم
نمک
به مقدار لازم
فلفل سیاه
به مقدار لازم
خامه پر چرب
155 گرم
طرز تهیه مرغ با سس قارچ و مریم گلی :
کره رو تو یه ماهیتابه بزرگ نچسب روی حرارت متوسط آب میکنیم. موسیر رو اضافه کرده و یک دقیقه روی حرارت میذاریم.
قارچ و جعفری و کمی نمک رو اضافه کرده، 5 تا 10 دقیقه روی حرارت میذاریم تا قارچ قهوه ای رنگ بشه. http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1747.jpg
سرکه رو اضافه میکنیم و موادمون رو هم میزنیم تا به ته ماهیتابه نچسبه. http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1748.jpg
حالا خامه رو اضافه میکنیم و حدودا 10 دقیقه روی حرارت میذاریم. http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1749.jpg
در این حین روغن زیتون رو تو یه ماهی تابه بزرگ دیگه روی حرارت متوسط گرم میکنیم.
دو طرف گوشت مرغ رو نمک و فلفل میزنیم و تو روغن هر طرفش رو حدودا 3 دقیقه روی حرارت میذاریم تا پخته و قهوه ای رنگ بشه. http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1750.jpg
مریم گلی، نمک و فلفل رو به مخلوط قارچ اضافه کرده، هم میزنیم تا سس قارچمون آماده بشه. سپس سس رو روی مرغ های پخته میریزیم و سرو میکنیم.
میتونیم مرغها رو به تنهایی سرو کنیم و یا با برنج، سیب زمینی پخته یا سرخ کرده، ماکارونی و پاستا سرو کنیم و با برگهای تازه جعفری تزئین کنیم.
طرز تهیه مرغ با سس قارچ و مریم گلی
آماده سازی : 30 دقیقه مواد لازم جهت تهیه مرغ با سس قارچ و مریم گلی: برای 4 نفر
کره
3 قاشق غذاخوری
موسیر خرد شده
1/2 فنجان
قارچ خرد شده
225 تا 280 گرم
جعفری
1 قاشق چای خوری
سرکه
1 فنجان
مریم گلی تازه و خرد شده
3 قاشق غذاخوری
روغن زیتون
1 قاشق غذاخوری
سینه مرغ (بدون پوست و استخوان و کوبیده شده تا باریک شود)
680 گرم
نمک
به مقدار لازم
فلفل سیاه
به مقدار لازم
خامه پر چرب
155 گرم
طرز تهیه مرغ با سس قارچ و مریم گلی :
کره رو تو یه ماهیتابه بزرگ نچسب روی حرارت متوسط آب میکنیم. موسیر رو اضافه کرده و یک دقیقه روی حرارت میذاریم.
قارچ و جعفری و کمی نمک رو اضافه کرده، 5 تا 10 دقیقه روی حرارت میذاریم تا قارچ قهوه ای رنگ بشه. http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1747.jpg
سرکه رو اضافه میکنیم و موادمون رو هم میزنیم تا به ته ماهیتابه نچسبه. http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1748.jpg
حالا خامه رو اضافه میکنیم و حدودا 10 دقیقه روی حرارت میذاریم. http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1749.jpg
در این حین روغن زیتون رو تو یه ماهی تابه بزرگ دیگه روی حرارت متوسط گرم میکنیم.
دو طرف گوشت مرغ رو نمک و فلفل میزنیم و تو روغن هر طرفش رو حدودا 3 دقیقه روی حرارت میذاریم تا پخته و قهوه ای رنگ بشه. http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1750.jpg
مریم گلی، نمک و فلفل رو به مخلوط قارچ اضافه کرده، هم میزنیم تا سس قارچمون آماده بشه. سپس سس رو روی مرغ های پخته میریزیم و سرو میکنیم.
میتونیم مرغها رو به تنهایی سرو کنیم و یا با برنج، سیب زمینی پخته یا سرخ کرده، ماکارونی و پاستا سرو کنیم و با برگهای تازه جعفری تزئین کنیم.