PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درباره حضرت مهدی (ع)



Sara12
10-18-2010, 09:16 PM
اصحاب حضرت

===========

همان 313 نفرى هستند كه امير مؤمنان وامام صادق (ع) آنان را پرچمدار ياوران آن گرامى تعبيركرده اند واين بيانگر اين واقعيت است كه آنان داراى توانايى ها، كارآيى ها، آگاهى ها، كفايت ها، مديريت ها و صلاحيَت هاى لازم و بالايى براى فرماندهى و سازمان بخشيدن به نيروهاى طرفدار حق اند.

كه امام صادق(ع) از آنان تعبير به حکام الله في ارضه(1) مي کند(2)

انصار حضرت مهدی(ع)

+++++++++++++++++++++++

انصار حضرت مهدى(ع) را مردم پاكباخته و با ايمان و شايسته كردارى تشكيل مى دهندكه با قيام حضرت از مکه، به تدريج به لشكر او مى پيوندند وبا همه وجود در خدمت اجراى برنامه وگام هاى بلند اصلاحى آن حضرت قرار مي گيرند وبا دشمنان حق وعدالت، تا محو بيداد و سرشار ساختن زمين و زمان از عدل و داد، پيكار همه جانبه مى نمايند. حضرت، هنگام حركت از مکه با ده هزار نيروكه انصار او هستند، حركت اصلاحى را آغاز مي كند وتازه اينان بخشى از ياران او هستند و در عراق، سيد هاشمى با دوازده هزار نفر به او مي پيوندد.

علاوه بر انبوه انسان هاى شايسته انبوه فرشتگان نيز ياران او خواهند بود كه براى تحقق اهداف بزرگ و اجراى دستوراتش حاضر مي گردند(1)
در زيارت آل ياسين مى خوانيم:... واجعلني اللهم من أنصاره وأعوانه وأتباعه وشيعته ....(2)
بار خدايا ما را از ياران و مددكاران پيرو ان و شيعيان او قرار ده.

در زيارت عاشورا مى خوانيم: از خداى نيكوكار مى خواهم كه دوستى شما را روزى ام سازد ومرا براى خون خواهى شما به همراه امام منتظر و هدايت كننده به راه حق وعدالت از خاندان محمد(ص) توفيق ارزانى دارد. (3)

نيز در زيارتى كه از حضرت باقر(ع) رسيده است مى خوانيم: از خدا مى خواهم كه خونخواهى شما را به همراه امام هدايت وگوياى به حق از شما خاندان وحى و رسالت كه آشكار خواهد شد، روزى ام سازد. (4
نيروهاى حضرت مهدى (ع) از مليت هاى گوناگونى تشكيل مى شوند.
در برخى روايات گاهى سخن از قوم خاصى مانند توبه كنندگان بنى اسرائيل، مؤمنان مسيحى و انسان هاى وارسته رجعت يافته است كه به يارى حضرت مى آيند.

مفضل بن عمر مى گويد:امام صادق (ع) فرمود: هنگامى كه قائم آل محمد (ع) ظهوركند، تعدادى از پشت كعبه بيرون مى آيند كه عبارتند از: بيست وهفت نفر از قوم موسى، هفت نفر از اصحاب كهف، يوشع وصى موسى، مؤمن آل فرعون، سلمان فارسى، ابادجانة انصارى (1) و مالك اشتر. (2)

ابن عباس مى گويد: در تفسير آيه مباركه و قلنا من بعدِهِ لبنى اسرائيل اسكنوا الارض فاِذا جاء وعد الاخِرةِ جئنا بكُم لفيفا،(2) پس از آن به بنى اسرائيل فرمان داديم كه در آن سرزمين ساكن شويد تا از آن پس كه وعده آخرت فرا رسد، همه شما را باز مبعوث گردانيم. گفته اند كه مراد از وعده اخرى، ظهور حضرت عيسى (ع) است كه بنى اسرائيل همراه آن حضرت قيام مى كنند، ولى اصحاب ما روايت كرده اند كه آنان به همراه حضرت قائم آل محمد(ع) قيام مى كنند.(3)

در روايات آمده است كه وقتى حضرت مهدى (ع) ظهور مى كند، براى اتمام حجت با پيروان همه اديان، با كتاب هاى آسمانى خودشان بحث مى كند ونويدهاى موجود دركتاب هاى هر آيينى راكه از آمدن آن مصلح جهانى خبر داده اند به آن ها ياد آورى مى كند. هركسى ايمان بياورد از او مى گذرد و هركس پس از شناخت حق واثبات حقيقت بركفر خود اصرار بورزد، به سزاى خود مى رسى (4)

سلاح ياران حضرت

++++++++++++++++

طبق روايتى، سلاح ياران و سربازان حضرت از آهن است، ولى چنان است كه اگر بر كوه فرود آيد، آنرا به دو نيم مى كند .
امام صادق (ع) مى فرمايند: ياران مهدى (ع) شمشيرهايى از آهن دارند، ولى جنس آن غير از آهن است. اگريكى ازآنان با شمشير خود بركوهى ضربه بزند، آن را دو نيم مى كند. (1)

وسايل دفاعى نيروهاى حضرت به گونه اى است كه اسلحه دشمن برآنان كارگر نيست.

امام صادق (ع) در اين باره مى فرمايند: ياران مهدى (ع) اگر با سپاهيانى كه بين شرق و غرب را فرا گرفته اند درگير شوند،آنان را در لحظه اى نابود مى كنند وهرگز سلاح دشمن درآنان تأثير نمى كند. (2)

لشکریان حضرت قائم(ع)

=========================

امام صادق(ع) مى فرمايد: خداوند، حضرت قائم(ع) را با سه لشكر يارى مى دهد: فرشتگان، مؤمنان و رعب ترس انداختن به دل دشمن. امام باقر (ع ) نيز مي فرمايد گويا هم اكنون حضرت قائم(ع) ويارانش را مى بينم ......

فرشته جبرئيل در سمت راست حضرت مهدى و ميكائيل در سمت چپ آن حضرت حركت مى كنند و ترس و وحشت، پيشاپيش سپاهيانش و پشت سر آن ها به فاصله يك ماه در حركت است و خداوند او را با پنج هزار فرشته آسمانى يارى مى رساند
از يارى كنندگان حضرت مهدى(ع)هنگام ظهور،ملائكه وجنيان هستند.امام صادق (ع) فرمود:چهل وشش هزار ملائكه وشش هزار جن، حضرت مهدى (ع) را يارى مي كنند.

یاران حضرت مهدی

++++++++++++++++++++++++

همه انبياء ومصلحان الهى، هسته هاى اصلى نهضت خويش را با آزمايش برگزيده اند، چراكه راه دشوار است و آميخته با رنج ها، وبدون داشتن يارانى آبديده، سرد وگرم چشيده، فداكار و وفادار، نمى توان خطركرد.
طالوت، كه در روايات، ياران مهدى به ياران او تشبيه شده اند، (1)در نبرد با جالوت، لشكريانش را با تشنگى آزمود. تن پروران وناشكيبايان نظم را بر هم زدند، حريصانه به آب افتادند، ولى صبور مردان از آن، لب تر نكردند.
از اين راه، روشن شد كه گروه نخست، ارزش وتوان همراهى با طالوت را ندارند وسرانجام، در رويارويى با سپاه دشمن، وحشت آنان را فرا گرفت واز جنگيدن، باز ماندند ولى گروه دوم كه ايمان فكري و بصيرت واقعى داشتند، همه پيروزى را در اختيار خدا ديدند و صبورانه مقاومت ورزيدند.
ياران مهدى (ع) نيز براى رسيدن به درجه شايستگى همراهى، از قربال هاى گوناگون گذر داده مي شوند وپس از پيمودن مراحل دشوار، به قله رفيع نصرت بالا مي روند.
پاره اى آزمايش ها پيش از قيام صورت مي گيرد وپاره اى پس از آن طولانى شدن غيبت، فتنه ها، فريبندگى ها، افكار باطل، جاه و مقام، جلوه فروشان، محراب داران، دين به دنيا فروشان، عالِم نمايان و... بسيارى از منتظران را از راه باز مي دارند.
به ميزان درجات ايمان وگذر از آزمون ها، منتظران متمايز مي شوند و به ميزان مايه هاى ايمانى، در يارى امام بر يكديگر پيشى مي جويند.
به فرموده امام صادق (ع) در وقت ظهور، برخى ياران، شب در بستر ناپديد مي شوند و فرداى آن در مکه اند وگروهى روز در آسمان راه مي سپارند. گفتم: فدايت شوم كدام يک ايمانشان بيشتر است فرمود: آن كه در آسمان حركت مي كند
پس ازكرد آمدن نيروها، آزمون ها سخت تر مي شود. امام با آزمون هاى جسمى وروانى، باورها را به آزمايش مي گذارد. از جمله، همانند طالوت كه سپاهيانش را با تشنگى آزمود، ياران امام نيز با تشنگى امتحان خواهند شد.
فراتر از آن، امام بى پروا به باورهاى خرافى وعوامانه حمله مي برد و معارف به دوراز دسترس وپوشانده شده در غبار فراموشى را آشكار مي سازد. در اين تكان هاى فكرى، صاحبان بصيرت و معرفت، تزلزلى به خود راه نداده واستوار بر جاى مي مانند، ولى آنان كه در باورهاى خود ناخالصى دارند و انديشه را از سرچشمه نگرفته اند و در حقانيت امام ترديد كرده اند، از پيرامون حضرت پراكنده مي شوند.
هنگام سخنرانى امام در مسجد كوفه وتخریب ديوار مسجد پيامبر، تفاوت هاى فكرى وبينش همراهان به بوته آزمايش در مي آيد و درجه و رتبه ياران درپيروي فرامين امام ارزيابى مي شود.

در روايات آمده است كه اصحاب كهف هنگام ظهور، براى يارى حضرت مهدى (ع) خواهند آمد.

مفضل بن عمر مي گويد: امام صادق(ع) فرمود: هنگامى كه قائم آل محمد(ع) ظهوركند، تعدادى از پشت كعبه بيرون مى آيند كه هفت نفر از اصحاب كهف، از جمله آنان هستند.(2) حلى مي گويد: اصحاب كهف همگى از نژاد عرب اند وجز به عربى سخن نمي گويند و آنان وزيران مهدى هستند.(3)

پيشواى ششم در مورد آخرين رودررويى سپاه حق با قوم يهود مى فرمايد.. وقتى دابة الارض خارج مى شود، خداوند اصحاب كهف را همراه با نشان برمى انگيزد، يكى از آن ها ميلخاء نام دارد و ديگرى حملاها

ازامام باقر(ع) روايت شده كه : قائم (ع)309 سال حكومت مي كند، به تعداد سال هايى كه اصحاب كهف دركهف درنگ كردند اصحاب كهف، افراد مؤمنى بودند كه ايمان خود را از حاكم زمان خود، پنهان مي كردند و آنان به غارى پناه برده و سال ها در آن جا به خواب رفتند. بعد ازگذشت سال هاى طولانى بيدار شدند و اندكى پس از آن وفات كردند كه داستان آنان در سوره كهف آمده است .