Mahm00d
11-03-2013, 07:59 PM
سلام خدا قوت خدمت تمامی دوستان عزیزم
در انجمن پیشین استاد شیرین زبان در مورد روش استاندارد اضافه نمودن آپدیت ها و تغییرات در ویندوز 7 صحبت کردند و موضوعاتی همچون sysprep کردن ویندوز و ساخت ویندوز لایو و چگونگی ساخت بکاپ نوع WIM را به طور کامل شرح دادند که سپاسگذارم(استاد اگر بکاپی از این مطالب در اختیار دارید لطفا در اینجا هم قرار دهید و محبت کنید مطلب را ادامه دهید) و بعد ها برنامه هایی همچون Windows Toolkit را برای اضافه نمون آپدیت ها و غیره معرفی کردند که من چندین بار از این نرم افزار استفاده کردم و تا حدودی موفق بودم !
مشکلی که با این نرم افزار دارم این است که بیشتر اوقات بعضی از آپدیت ها را نمی تواند به ویندوز اضافه کند!
من مدتی قبل نسخه ی RTM ویندوز pro 8.1را دانلود کردم و بعد از مدتی نسخه ی Volume Licensآن برای دانلود قرا داده شد من برای اینکه از دوباره این نسخه را دانلود نکنم تصمیم گرفتن فقط آپدیتی که به این ویندوز اضافه شده است را پیدا کنم و به ویندوز خود اضافه کنم اما نرم افزار مورد بحث نمی تواند اینکار را انجام دهد و اضافه نمودن آپدیت به روشی که استاد شیرین زبان قبلا ذکر کردند زمان بر و دردسر های خودش را دارد
می خواستم بدانم روش استاندارد دیگری وجود دارد که بدون نصب ویندوز و از طریق WAIK و دستورات آن آپدیت ها را به ویندوز اضافه نمود؟؟؟؟
چون در توضیحات یک از این ویندوز ها از دستورات WAIK استفاده شده بود!
Tools used:
imagex for /flags "ProfessionalWMC" setting and index renames
dism for set-edition for ProWMC, KB integration, index capture
oscdimg for ISO mastering with MS's default -u1 option
Info folder added to Windows Setup folder to annoy credit theives
DISM /Add-Package GA Rollup1 KBfiles added:
KB2883200, KB2894029, KB2894179
DISM /Add-Package KBfile updates added:
KB2859675, KB2884101, KB2884846, KB2886439, KB2895219, KB2898742
This product download is available to Volume Licensing (VL) customers only.
This ISO image included update rollup package
Windows 8.1 and Windows Server 2012 R2 General Availability Update Rollup (http://anonymz.com/?http://support.microsoft.com/kb/2883200/)
یک سوال دیگر:
rollup package به چه معنا است؟؟؟
:Şflower658Ş::Şflower658Ş::Şflower658Ş:
در انجمن پیشین استاد شیرین زبان در مورد روش استاندارد اضافه نمودن آپدیت ها و تغییرات در ویندوز 7 صحبت کردند و موضوعاتی همچون sysprep کردن ویندوز و ساخت ویندوز لایو و چگونگی ساخت بکاپ نوع WIM را به طور کامل شرح دادند که سپاسگذارم(استاد اگر بکاپی از این مطالب در اختیار دارید لطفا در اینجا هم قرار دهید و محبت کنید مطلب را ادامه دهید) و بعد ها برنامه هایی همچون Windows Toolkit را برای اضافه نمون آپدیت ها و غیره معرفی کردند که من چندین بار از این نرم افزار استفاده کردم و تا حدودی موفق بودم !
مشکلی که با این نرم افزار دارم این است که بیشتر اوقات بعضی از آپدیت ها را نمی تواند به ویندوز اضافه کند!
من مدتی قبل نسخه ی RTM ویندوز pro 8.1را دانلود کردم و بعد از مدتی نسخه ی Volume Licensآن برای دانلود قرا داده شد من برای اینکه از دوباره این نسخه را دانلود نکنم تصمیم گرفتن فقط آپدیتی که به این ویندوز اضافه شده است را پیدا کنم و به ویندوز خود اضافه کنم اما نرم افزار مورد بحث نمی تواند اینکار را انجام دهد و اضافه نمودن آپدیت به روشی که استاد شیرین زبان قبلا ذکر کردند زمان بر و دردسر های خودش را دارد
می خواستم بدانم روش استاندارد دیگری وجود دارد که بدون نصب ویندوز و از طریق WAIK و دستورات آن آپدیت ها را به ویندوز اضافه نمود؟؟؟؟
چون در توضیحات یک از این ویندوز ها از دستورات WAIK استفاده شده بود!
Tools used:
imagex for /flags "ProfessionalWMC" setting and index renames
dism for set-edition for ProWMC, KB integration, index capture
oscdimg for ISO mastering with MS's default -u1 option
Info folder added to Windows Setup folder to annoy credit theives
DISM /Add-Package GA Rollup1 KBfiles added:
KB2883200, KB2894029, KB2894179
DISM /Add-Package KBfile updates added:
KB2859675, KB2884101, KB2884846, KB2886439, KB2895219, KB2898742
This product download is available to Volume Licensing (VL) customers only.
This ISO image included update rollup package
Windows 8.1 and Windows Server 2012 R2 General Availability Update Rollup (http://anonymz.com/?http://support.microsoft.com/kb/2883200/)
یک سوال دیگر:
rollup package به چه معنا است؟؟؟
:Şflower658Ş::Şflower658Ş::Şflower658Ş: