PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کیک شکلاتی گرم



s.rozekabood
11-03-2013, 06:41 PM
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1730.jpg

آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 45 دقیقه مواد لازم : برای 8 نفر

مارشمالو
1/2 فنجان


نمک
1/4 قاشق چای خوری


وانیل
1 قاشق چای خوری


زرده تخم مرغ
1 عدد


تخم مرغ
4 عدد (بزرگ)


شکلات (خرد شده)
285 گرم


شکر
115 گرم


کره
8 قاشق غذاخوری


آرد
3 قاشق غذاخوری


پودر کاکائو تلخ
2 قاشق غذاخوری




طرز تهیه کیک شکلاتی گرم:
فر رو روی 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) قرار میدیم تا گرم بشه.
8 فنجان یا ماگ که در برابر حرارت فر مقاوم هستن رو با کره چرب میکنیم و روی کره کمی آرد و شکر میپاشیم. (کره، آرد و شکر اضافه بر مقدار ذکر شده در مواد اولیه). دقت کنید که لبه فنجان ها تمیز باقی بمونه.
شکلات و کره رو به روش بن ماری ذوب میکنیم و بمدت 5 دقیقه زمان میدیم تا کمی خنک بشه.

تخم مرغ، زرده تخم مرغ، وانیل، نمک و شکر رو با همزن دستی به تندی حدودا 5 دقیقه هم میزنیم تا موادمون کف کنه و حجمش تقریبا دو برابر بشه.
آرد رو با شکلات هم میزنیم و بعد به بقیه مواد اضافه میکنیم و به آرامی هم میزنیم تا کاملا مخلوط و یکدست بشن.
فنجان ها رو تا یک و نیم سانتیمتری لبه، با موادمون پر میکنیم و بمدت 13 تا 17 دقیقه توی فر قرار میدیم. وقتی از فر خارج کردیم، مارشمالو روی کیک ها میریزیم و مجددا 2 تا 4 دقیقه تو فر قرار میدیم تا مارشمالو ها ذوب شده و سطحشون کمی طلایی بشه. بعد از فر بیرون میاریم و 5 دقیقه زمان میدیم تا کمی خنک بشه سپس روی کیک رو با پودر کاکائو تزئین میکنیم.