s.rozekabood
10-14-2013, 07:38 PM
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1682.jpg
مواد لازم :
شير
دو پيمانه
پودر نشاسته و پودر کاسترد
از هر کدام دو قاشق غذاخوري
شكر
100 گرم
آب
دو پيمانه
پودر ژلاتين انار
چهار قاشق مرباخوري
انار دانه شده
يك قاشق غذاخوري
پسته خام
18 عدد
بادام درختي و فندق و باداهم هندی خام
از هر کدام 9 عدد
طرز تهيه :
اين دسر خوشمزه را با انار تهيه نماييد كه رنگ بسيار زيبايي دارد. در ابتدا شير، آب، نشاسته، كاسترد و شكر را با هم مخلوط كرده روي حرارت ميگذاريم تا غليظ شود. آجيل را درشت خرد كرده در كف سه ظرف ميريزيم. بعد مخلوط كاسترد را تا يك سانت و نيم به لبه ظرف مانده ميريزيم. پس از سرد شدن، پودر ژله را كه در آب جوش حل كرده و به آن آب سرد اضافه كردهايم روي كاسترد و انار دانه شده ريخته، در يخچال ميگذاريم تا سفت شود و روي آن را با خامه تزئين ميكنيم.
مواد لازم :
شير
دو پيمانه
پودر نشاسته و پودر کاسترد
از هر کدام دو قاشق غذاخوري
شكر
100 گرم
آب
دو پيمانه
پودر ژلاتين انار
چهار قاشق مرباخوري
انار دانه شده
يك قاشق غذاخوري
پسته خام
18 عدد
بادام درختي و فندق و باداهم هندی خام
از هر کدام 9 عدد
طرز تهيه :
اين دسر خوشمزه را با انار تهيه نماييد كه رنگ بسيار زيبايي دارد. در ابتدا شير، آب، نشاسته، كاسترد و شكر را با هم مخلوط كرده روي حرارت ميگذاريم تا غليظ شود. آجيل را درشت خرد كرده در كف سه ظرف ميريزيم. بعد مخلوط كاسترد را تا يك سانت و نيم به لبه ظرف مانده ميريزيم. پس از سرد شدن، پودر ژله را كه در آب جوش حل كرده و به آن آب سرد اضافه كردهايم روي كاسترد و انار دانه شده ريخته، در يخچال ميگذاريم تا سفت شود و روي آن را با خامه تزئين ميكنيم.