PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طرز تهیه ی همبرگر با پنير لاسبزی



s.rozekabood
10-12-2013, 01:29 PM
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1678.jpg

مواد لازم :

گوشت گوساله چرخ‌ شده
چهار پيمانه


پياز خرد شده
يك عدد


كرفس خرد شده
يك ساقه


مخلوط سبزي‌هاي خشك و پودر شده (نعنا، پونه، جعفري و ...)
يك قاشق چايخوري


خردل
يك قاشق چايخوري


پنير لاسبزي خرد شده
نصف پيمانه


نان همبرگري
چهار عدد


روغن‌ مايع يا روغن زيتون
دو قاشق غذاخوري


نمك و فلفل‌سياه
به ميزان لازم


كاهو، كلم، گوجه‌فرنگي و سس خردل
براي تزئين




طرز تهیه :
گوشت، پياز، كرفس، پودرسبزيجات، خردل، نمك و فلفل‌سياه را در ظرف بزرگي ريخته و خوب با دست ورز بدهيد تا چسبناك شود.

گوشت آماده شده را به هشت قسمت مساوي تقسيم كرده و چهار قسمت از آنها را به شكل همبرگر درآوريد و روي هر كدام مقداري پنير لاسبزي قرار دهيد.
چهار قسمت باقيمانده را هم به شكل همبرگر درآورده و روي چهار قسمت قبلي كه رويش پنير ريخته‌ايد قرار دهيد و با دست آنها را طوري به هم بچسانيد كه به شكل چهار همبرگر بزرگ درآيند و پنير از لابه‌لاي آنها بيرون نزند.
اطراف همبرگرها روغن‌ بماليد. يك تابه نچسب را روي حرارت متوسط قرار دهيد تا داغ شود سپس همبرگرهاي آماده و چرب شده را درون آن بچينيد تا هر طرف آنها حدود 10 دقيقه سرخ و همبرگرها مغزپخت شوند.
همبرگرهاي سرخ شده را لاي نان برش خورده قرار دهيد و روي هر كدام يك برگ كاهو، كلم يا چند برش گوجه‌فرنگي و مقداري سس خردل بريزيد.

نكته :
پنير لاسبزي را مي‌توانيد خودتان در منزل تهيه كنيد.
براي اين كار مقداري پنير محلي يا ليقوان را با كمي سبزي‌معطر تازه و خرد شده مخلوط كنيد.