PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طرز تهیه ی كوكوی بادمجان



s.rozekabood
10-06-2013, 08:13 PM
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1675.jpg

مواد لازم :

بادمجان
250 گرم


بيكينگ‌ پودر
1/4 قاشق چايخوري


شير
نصف پيمانه


روغن مايع
دو قاشق سوپخوري


آرد
1/4 پيمانه


تخم‌ مرغ

يك عدد


ريحان خردشده
يك قاشق سوپخوري




طرز تهيه :
بادمجان‌ها را با پوست خرد كرده، نمك پاشيده تا يك‌ساعت بماند بعد آنها را زير آب گرفته در دستمال ريخته، فشار داده تا آب اضافه آنها گرفته شود، آن‌گاه در روغن مايع بادمجان‌ها را تفت داده و بگذاريد سرد شود. سپس آرد و بيكينگ‌پودر را با بادمجان‌ها مخلوط كرده بعد شير را كم‌كم اضافه همراه تخم‌مرغ، نمك، فلفل و ريحان خوب مخلوط كرده تا مايه كوكو آماده شود. در تابه‌اي كه چرب كرده‌ايد به اندازه دو قاشق غذاخوري از مايه ريخته و هر دو روي آن را سرخ كنيد.