PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طرز تهیه ی کیک پنیر با سیب



s.rozekabood
10-03-2013, 09:29 PM
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1672.jpg

مواد لازم خمیر کیک :

کراکر سبوس دار گندم
سه فنجان


کره آب شده
نصف فنجان




طرز تهیه :
فر را از قبل با حرارت 325 درجه فارنهایت داغ کنید . کراکر و کره را در مخلوط کن با هم مخلوط کنید ، سپس آن را روی سینی پخت ریخته وفشرده کرده و آن را کنار بگذارید .

مواد داخل کیک :

پنیر خامه ای
800 گرم


شکر
یک فنجان


وانیل
یک قاشق چای خوری


تخم مرغ
4 عدد


آرد
یک چهارم فنجان


دارچین
3 قاشق چای خوری


آب سیب

یک چهارم فنجان


سیب پوست کنده
14 برش




طرز تهیه :
در یک کاسه بزرگ ، پنیر خامه ای ، شکر و وانیل را با هم ترکیب کرده و در مخلوط کن با سرعت متوسط مخلوط کنید . تخم مرغ ها را یک به یک به آن اضافه کنید . آرد ، دارچین و آب سیب را به آن افزوده و به آرامی مخلوط کنید . مخلوط بدست آمده را روی خمیر بریزید . خمیر بدست آمده را به مدت یک ساعت بپزید . سپس برشهای سیب را روی کیک بریزید و 20 تا 30 دقیقه دیگر آن را بپزید . قبل از سرو کردن ، یک شب ، کیک را در یخچال نگه دارید