s.rozekabood
10-01-2013, 01:32 PM
http://www.parsnaz.ir/user_files/L137987583572.jpg
این سالاد بیشتر در شرق و جنوب شرقی آسیا دیده می شه.البته هر کشوری ادویه های خاص خودش رو داره که ممکنه در کشور ما پیدا نشه بخاطر همین موقع ترجمه دستورها ادویه ها و چاشنی های ایرانی خودمون رو جایگزین کرده و می شه یه سالاد خوشمزه دیگه که ایندفعه این سالاد دیگه هیج جای دنیا پیدا نمی شه .پس لازمه خدمتتون بگم که این سالاد سنگاپوری ورژن ایرانی هست.
مواد لازم :
نودل برنج
یک سوم بسته 227 گرمی
هویج رنده شده
1 پیمانه
جوانه ماش
1 پیمانه
جعفری
3 ق س
روغن زیتون
2 ق س
سرکه بالزامیک
4 ق س
نمک و فلفل
به مقدار لازم
طرز تهیه :
برای آماده کردن نودل برنج جهت سالاد ، ابتدا نودل ها رو بطول تقریبی 5 سانتیمتر با قیچی برش بدهید .
http://www.parsnaz.ir/upload/69/0.620788001379875834_parsnaz_ir.jpg
http://www.parsnaz.ir/upload/69/0.733834001379875834_parsnaz_ir.jpg
بعد بمدت 15-10 دقیقه داخل آبجوش ریخته و سپس آبکش کنید .
http://www.parsnaz.ir/upload/69/0.797879001379875834_parsnaz_ir.jpg
http://www.parsnaz.ir/upload/69/0.858983001379875834_parsnaz_ir.jpg
هویج رو رنده کرده و به نودل اضافه کنید .
نکته : بهتره هویج ها بصورت رشته های باریک و بلند دربیاد .
http://www.parsnaz.ir/upload/69/0.936014001379875834_parsnaz_ir.jpg
و بعد روغن زیتون ...
http://www.parsnaz.ir/upload/69/0.999383001379875834_parsnaz_ir.jpg
سرکه بالزامیک ( در صورتیکه سرکه بالزامیک ندارید آبلیمو جایگزین کنید ) ...
http://www.parsnaz.ir/upload/69/0.067737001379875835_parsnaz_ir.jpg
و سپس جعفری خرد شده ...
http://www.parsnaz.ir/upload/69/0.140445001379875835_parsnaz_ir.jpg
و درنهایت جوانه ماش رو اضافه کرده و مخلوط کنید ...
http://www.parsnaz.ir/upload/69/0.279011001379875835_parsnaz_ir.jpg
سالاد سنگاپوری ما آماده هست . بخاطر رشته ای بودن این سالاد بچه ها طرفدار آن هستند.
http://www.parsnaz.ir/upload/69/0.434900001379875835_parsnaz_ir.jpg
این سالاد بیشتر در شرق و جنوب شرقی آسیا دیده می شه.البته هر کشوری ادویه های خاص خودش رو داره که ممکنه در کشور ما پیدا نشه بخاطر همین موقع ترجمه دستورها ادویه ها و چاشنی های ایرانی خودمون رو جایگزین کرده و می شه یه سالاد خوشمزه دیگه که ایندفعه این سالاد دیگه هیج جای دنیا پیدا نمی شه .پس لازمه خدمتتون بگم که این سالاد سنگاپوری ورژن ایرانی هست.
مواد لازم :
نودل برنج
یک سوم بسته 227 گرمی
هویج رنده شده
1 پیمانه
جوانه ماش
1 پیمانه
جعفری
3 ق س
روغن زیتون
2 ق س
سرکه بالزامیک
4 ق س
نمک و فلفل
به مقدار لازم
طرز تهیه :
برای آماده کردن نودل برنج جهت سالاد ، ابتدا نودل ها رو بطول تقریبی 5 سانتیمتر با قیچی برش بدهید .
http://www.parsnaz.ir/upload/69/0.620788001379875834_parsnaz_ir.jpg
http://www.parsnaz.ir/upload/69/0.733834001379875834_parsnaz_ir.jpg
بعد بمدت 15-10 دقیقه داخل آبجوش ریخته و سپس آبکش کنید .
http://www.parsnaz.ir/upload/69/0.797879001379875834_parsnaz_ir.jpg
http://www.parsnaz.ir/upload/69/0.858983001379875834_parsnaz_ir.jpg
هویج رو رنده کرده و به نودل اضافه کنید .
نکته : بهتره هویج ها بصورت رشته های باریک و بلند دربیاد .
http://www.parsnaz.ir/upload/69/0.936014001379875834_parsnaz_ir.jpg
و بعد روغن زیتون ...
http://www.parsnaz.ir/upload/69/0.999383001379875834_parsnaz_ir.jpg
سرکه بالزامیک ( در صورتیکه سرکه بالزامیک ندارید آبلیمو جایگزین کنید ) ...
http://www.parsnaz.ir/upload/69/0.067737001379875835_parsnaz_ir.jpg
و سپس جعفری خرد شده ...
http://www.parsnaz.ir/upload/69/0.140445001379875835_parsnaz_ir.jpg
و درنهایت جوانه ماش رو اضافه کرده و مخلوط کنید ...
http://www.parsnaz.ir/upload/69/0.279011001379875835_parsnaz_ir.jpg
سالاد سنگاپوری ما آماده هست . بخاطر رشته ای بودن این سالاد بچه ها طرفدار آن هستند.
http://www.parsnaz.ir/upload/69/0.434900001379875835_parsnaz_ir.jpg