s.rozekabood
09-30-2013, 10:47 PM
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1656.jpg
اگر می خواهید معجون تان به خوشمزگی معجون های آماده باشد از دستور زیر استفاده کنید.
مواد لازم ( برای ۵ - ۴ نفر ) :
انجیر
۱۵ عدد
خرما
۱۰ عدد
بستنی
تقریبا ۳۵۰ گرم = یک سوم ۳/۱ (بستنی یک لیتری)
شیر
نیم لیتر
پسته
۵۰ عدد یا ۴ قاشق غذاخوری بعلاوه مقداری جهت تزیین
گردو
۶ عدد بعلاوه مقداری جهت تزیین
کاکائو
۱ قاشق غذاخوری بعلاوه مقداری جهت تزیین
گل محمدی
۱ قاشق غذاخوری
کنجد بو داده
جهت تزیین
عسل
جهت تزیین
پودر نارگیل
جهت تزیین
خامه فرم گرفته
جهت تزیین
موز
۱ عدد
طرز تهیه :
ابتدا انجیر رو بمدت ۲۴ ساعت داخل آب می ریزیم تا خیس بخوره . http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1657.jpg
هسته خرما رو جدا کنید . http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1658.jpg
بستنی ، انجیر ، خرما ، پسته ، گردو ، کاکائو و گل محمدی رو ( اگه گل محمدی ندارید می تونید حذفش کنید ) داخل مخلوط کن می ریزیم . http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1659.jpg
بعد شیر رو اضافه کرده و مخلوط می کنیم .
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1660.jpg
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1661.jpg
مایع اصلی معجون آماده شد از این به بعد می خوایم تزیینش کنیم ( می تونید مواد روی معجون رو طبق سلیقه خودتون انتخاب کنید پس لزومی نداره حتما مواد زیر باشن . گزینه های دیگه ای که می تونید استفاده کنید : انواع کمپوت ، انواع ژله ، انواع آجیل و ... )
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1662.jpg
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1663.jpg
ابتدا روی معجون ها پودر نارگیل می ریزیم . http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1664.jpg
بعد موز رو برش داده و روش می چینیم . http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1665.jpg
بعد کنجد ریخته و پسته و گردو رو روش می چینیم . http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1666.jpg
و در نهایت عسل می ریزیم . http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1667.jpg
می تونید خامه فرم گرفته رو با قیف روی معجون بریزید و یا از اسپری خامه استفاده کنید .
و در نهایت توسط چایی صاف کن ، کمی پودر کاکائو یا قهوه روی خامه می پاشیم . http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1656.jpg
اگر می خواهید معجون تان به خوشمزگی معجون های آماده باشد از دستور زیر استفاده کنید.
مواد لازم ( برای ۵ - ۴ نفر ) :
انجیر
۱۵ عدد
خرما
۱۰ عدد
بستنی
تقریبا ۳۵۰ گرم = یک سوم ۳/۱ (بستنی یک لیتری)
شیر
نیم لیتر
پسته
۵۰ عدد یا ۴ قاشق غذاخوری بعلاوه مقداری جهت تزیین
گردو
۶ عدد بعلاوه مقداری جهت تزیین
کاکائو
۱ قاشق غذاخوری بعلاوه مقداری جهت تزیین
گل محمدی
۱ قاشق غذاخوری
کنجد بو داده
جهت تزیین
عسل
جهت تزیین
پودر نارگیل
جهت تزیین
خامه فرم گرفته
جهت تزیین
موز
۱ عدد
طرز تهیه :
ابتدا انجیر رو بمدت ۲۴ ساعت داخل آب می ریزیم تا خیس بخوره . http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1657.jpg
هسته خرما رو جدا کنید . http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1658.jpg
بستنی ، انجیر ، خرما ، پسته ، گردو ، کاکائو و گل محمدی رو ( اگه گل محمدی ندارید می تونید حذفش کنید ) داخل مخلوط کن می ریزیم . http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1659.jpg
بعد شیر رو اضافه کرده و مخلوط می کنیم .
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1660.jpg
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1661.jpg
مایع اصلی معجون آماده شد از این به بعد می خوایم تزیینش کنیم ( می تونید مواد روی معجون رو طبق سلیقه خودتون انتخاب کنید پس لزومی نداره حتما مواد زیر باشن . گزینه های دیگه ای که می تونید استفاده کنید : انواع کمپوت ، انواع ژله ، انواع آجیل و ... )
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1662.jpg
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1663.jpg
ابتدا روی معجون ها پودر نارگیل می ریزیم . http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1664.jpg
بعد موز رو برش داده و روش می چینیم . http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1665.jpg
بعد کنجد ریخته و پسته و گردو رو روش می چینیم . http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1666.jpg
و در نهایت عسل می ریزیم . http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1667.jpg
می تونید خامه فرم گرفته رو با قیف روی معجون بریزید و یا از اسپری خامه استفاده کنید .
و در نهایت توسط چایی صاف کن ، کمی پودر کاکائو یا قهوه روی خامه می پاشیم . http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1656.jpg