PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یک دستور عالی برای یک معجون خوش طعم



s.rozekabood
09-30-2013, 10:47 PM
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1656.jpg

اگر می خواهید معجون تان به خوشمزگی معجون های آماده باشد از دستور زیر استفاده کنید.

مواد لازم ( برای ۵ - ۴ نفر ) :

انجیر
۱۵ عدد


خرما
۱۰ عدد


بستنی
تقریبا ۳۵۰ گرم = یک سوم ۳/۱ (بستنی یک لیتری)


شیر
نیم لیتر


پسته
۵۰ عدد یا ۴ قاشق غذاخوری بعلاوه مقداری جهت تزیین


گردو
۶ عدد بعلاوه مقداری جهت تزیین


کاکائو
۱ قاشق غذاخوری بعلاوه مقداری جهت تزیین


گل محمدی
۱ قاشق غذاخوری


کنجد بو داده
جهت تزیین


عسل
جهت تزیین


پودر نارگیل
جهت تزیین


خامه فرم گرفته
جهت تزیین


موز
۱ عدد




طرز تهیه :
ابتدا انجیر رو بمدت ۲۴ ساعت داخل آب می ریزیم تا خیس بخوره . http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1657.jpg

هسته خرما رو جدا کنید . http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1658.jpg

بستنی ، انجیر ، خرما ، پسته ، گردو ، کاکائو و گل محمدی رو ( اگه گل محمدی ندارید می تونید حذفش کنید ) داخل مخلوط کن می ریزیم . http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1659.jpg

بعد شیر رو اضافه کرده و مخلوط می کنیم .

http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1660.jpg
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1661.jpg

مایع اصلی معجون آماده شد از این به بعد می خوایم تزیینش کنیم ( می تونید مواد روی معجون رو طبق سلیقه خودتون انتخاب کنید پس لزومی نداره حتما مواد زیر باشن . گزینه های دیگه ای که می تونید استفاده کنید : انواع کمپوت ، انواع ژله ، انواع آجیل و ... )

http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1662.jpg
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1663.jpg

ابتدا روی معجون ها پودر نارگیل می ریزیم . http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1664.jpg

بعد موز رو برش داده و روش می چینیم . http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1665.jpg

بعد کنجد ریخته و پسته و گردو رو روش می چینیم . http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1666.jpg

و در نهایت عسل می ریزیم . http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1667.jpg

می تونید خامه فرم گرفته رو با قیف روی معجون بریزید و یا از اسپری خامه استفاده کنید .
و در نهایت توسط چایی صاف کن ، کمی پودر کاکائو یا قهوه روی خامه می پاشیم . http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1656.jpg