s.rozekabood
09-28-2013, 11:20 PM
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1607.jpg
مواد لازم براي 20 عدد شكلات :
كره
3 قاشق سوپخوري
خامه
80 گرم
شكلات سفيد
325 گرم
اسانس پرتقال
2 قطره
شكلات قهوهای
50 گرم
طرز تهيه :
كره و خامه را داخل شيرجوش كوچكی بريزيد و روی حرارت ملايم قرار دهيد تا شروع به جوشيدن كند (به مدت 1 دقيقه) مايه را از روی حرارت برداريد و اجازه دهيد سرد شود. سپس 225 گرم از شكلات را خرد كنيد و داخل مايه خامه و كره بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا شكلات ذوب شود سپس اسانس پرتقال را افزوده و اجازه دهيد شكلات در يخچال به مدت 2 ساعت خنك شود حالا گلولههای كوچكی از مايه درست كنيد و روی فويل سرد قرار دهيد و به مدت 30 دقيقه كنار بگذاريد سپس بقيه شكلات را ذوب كنيد و گلولهها را در شكلات سفيد بزنيد و مجدداً روی فويل سرد قرار دهيد تا خودش را بگيرد سپس روی آن خطهايی از شكلات قهوهای ذوب شده بيندازيد.
مواد لازم براي 20 عدد شكلات :
كره
3 قاشق سوپخوري
خامه
80 گرم
شكلات سفيد
325 گرم
اسانس پرتقال
2 قطره
شكلات قهوهای
50 گرم
طرز تهيه :
كره و خامه را داخل شيرجوش كوچكی بريزيد و روی حرارت ملايم قرار دهيد تا شروع به جوشيدن كند (به مدت 1 دقيقه) مايه را از روی حرارت برداريد و اجازه دهيد سرد شود. سپس 225 گرم از شكلات را خرد كنيد و داخل مايه خامه و كره بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا شكلات ذوب شود سپس اسانس پرتقال را افزوده و اجازه دهيد شكلات در يخچال به مدت 2 ساعت خنك شود حالا گلولههای كوچكی از مايه درست كنيد و روی فويل سرد قرار دهيد و به مدت 30 دقيقه كنار بگذاريد سپس بقيه شكلات را ذوب كنيد و گلولهها را در شكلات سفيد بزنيد و مجدداً روی فويل سرد قرار دهيد تا خودش را بگيرد سپس روی آن خطهايی از شكلات قهوهای ذوب شده بيندازيد.