s.rozekabood
09-28-2013, 11:16 PM
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1642.jpg
مواد لازم :
میگوی متوسط با پوست
یک و نیم کیلو
روغن گیاهی
4 قاشق سوپ خوری
زنجبیل تازه
4 خلال
پیازچه ( تقسیم به چهار قسمت )
3 عدد
سس سویا
4 قاشق سوپ خوری
شکر
3 قاشق سوپ خوری
سرکه
2 قاشق چای خوری
طرز تهیه :
پای میگوها را با قیچی جدا کرده ، سوراخی در پشت آن ایجاد کرده و رگ آن را بیرون بیاورید. پوست و دم را جدا نکنید .
روغن را در ی ماهیتابه داغ کنید . سیر و پیازچه را به مدت 30 ثانیه در روغن تفت دهید . میگو را به آن اضافه کرده ، به مدت یک دقیقه روی حرارت زیاد سرخ کنید . بقیه مواد را به آن اضافه کرده و 2 تا 3 دقیقه دیگر آن را سرخ کنید .
مواد لازم :
میگوی متوسط با پوست
یک و نیم کیلو
روغن گیاهی
4 قاشق سوپ خوری
زنجبیل تازه
4 خلال
پیازچه ( تقسیم به چهار قسمت )
3 عدد
سس سویا
4 قاشق سوپ خوری
شکر
3 قاشق سوپ خوری
سرکه
2 قاشق چای خوری
طرز تهیه :
پای میگوها را با قیچی جدا کرده ، سوراخی در پشت آن ایجاد کرده و رگ آن را بیرون بیاورید. پوست و دم را جدا نکنید .
روغن را در ی ماهیتابه داغ کنید . سیر و پیازچه را به مدت 30 ثانیه در روغن تفت دهید . میگو را به آن اضافه کرده ، به مدت یک دقیقه روی حرارت زیاد سرخ کنید . بقیه مواد را به آن اضافه کرده و 2 تا 3 دقیقه دیگر آن را سرخ کنید .