s.rozekabood
09-28-2013, 11:10 PM
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1645.jpg
مواد لازم :
گوشت گوسفندي با استخوان
نيم كيلوگرم
برنج
يك كيلوگرم
كشمش در صورت تمايل
يك پيمانه
پياز سرخشده
دو عدد
هويج خلال و پخته شده
يك پيمانه
خلال پرتقال پخته شده
نصف پيمانه
خلال بادام و پسته
نصف پيمانه
دارچين
يك قاشق غذاخوري
نمك، فلفل، زردچوبه و روغن
به ميزان لازم
طرز تهيه پلو افغانی :
برنج را خيس كرده و آبكش ميكنيم سپس خلال هويج، پرتقال، پسته و بادام را با هم مخلوط ميكنيم. گوشت را با نمك و زردچوبه ميپزيم بعد به همراه پياز سرخ شده، دارچين و فلفل به مواد بالا اضافه ميكنيم. برنج آبكش شده را در قابلمه ريخته لابهلاي آن از مواد گوشت قرار ميدهيم و روي آن روغن ريخته و دم ميكنيم.
نكته : اين برنج كمي شيرين است و اگر دوست داشته باشيد ميتوانيد يك پيمانه كشمش پلويي را هم تفت داده و روي برنج با زعفران تزئين كنيد.
مواد لازم :
گوشت گوسفندي با استخوان
نيم كيلوگرم
برنج
يك كيلوگرم
كشمش در صورت تمايل
يك پيمانه
پياز سرخشده
دو عدد
هويج خلال و پخته شده
يك پيمانه
خلال پرتقال پخته شده
نصف پيمانه
خلال بادام و پسته
نصف پيمانه
دارچين
يك قاشق غذاخوري
نمك، فلفل، زردچوبه و روغن
به ميزان لازم
طرز تهيه پلو افغانی :
برنج را خيس كرده و آبكش ميكنيم سپس خلال هويج، پرتقال، پسته و بادام را با هم مخلوط ميكنيم. گوشت را با نمك و زردچوبه ميپزيم بعد به همراه پياز سرخ شده، دارچين و فلفل به مواد بالا اضافه ميكنيم. برنج آبكش شده را در قابلمه ريخته لابهلاي آن از مواد گوشت قرار ميدهيم و روي آن روغن ريخته و دم ميكنيم.
نكته : اين برنج كمي شيرين است و اگر دوست داشته باشيد ميتوانيد يك پيمانه كشمش پلويي را هم تفت داده و روي برنج با زعفران تزئين كنيد.