PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طرز تهيه ی پلو افغانی



s.rozekabood
09-28-2013, 11:10 PM
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1645.jpg

مواد لازم :

گوشت گوسفندي با استخوان
نيم كيلوگرم


برنج
يك كيلوگرم


كشمش در صورت تمايل
يك پيمانه


پياز سرخ‌شده
دو عدد


هويج خلال‌ و پخته شده
يك پيمانه


خلال پرتقال پخته شده
نصف پيمانه


خلال بادام و پسته
نصف پيمانه


دارچين

يك قاشق غذاخوري


نمك، فلفل، زردچوبه و روغن
به ميزان لازم




طرز تهيه پلو افغانی :
برنج را خيس كرده و آبكش مي‌‌كنيم سپس خلال هويج، پرتقال، پسته و بادام را با هم مخلوط مي‌‌كنيم. گوشت را با نمك و زردچوبه مي‌‌پزيم بعد به همراه پياز سرخ شده، دارچين و فلفل به مواد بالا اضافه مي‌‌كنيم. برنج آبكش شده را در قابلمه ريخته لابه‌لاي آن از مواد گوشت قرار مي‌‌دهيم و روي آن روغن ريخته و دم مي‌‌كنيم.
نكته : اين برنج كمي شيرين است و اگر دوست داشته باشيد مي‌‌توانيد يك پيمانه كشمش پلويي را هم تفت داده و روي برنج با زعفران تزئين كنيد.