توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قهرمانی در دادن کارت قرمز و پنالتی اشتباه کرد
sanbur
09-20-2013, 09:30 PM
هوشنگ نصیرزاده در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد اخراج سیدمیثم حسینی توسط محسن قهرمانی و گرفتن پنالتی به سود سپاهان، عنوان کرد: کاملا مشخص بود که بازیکن سپاهان در آن صحنه با یک فن کمر شبیه به کشتی گیر ها باعث سرنگونی سیدمیثم حسینی شد اما داور بازی پشت به صحنه بود و این ماجرا را ندید. بعد حسینی ضربه ای که دارای شدت نبود به بازیکن سپاهان زد که داور این صحنه را دید و یک کارت قرمز به بازیکن پرسپولیس داد که کاملا اشتباه بود چرا که اولا نیرویی در آن ضربه وجود نداشت و دوم اینکه تعریف لگد زدن این است که شما با قسمتی که درون کفش قرار می گیرد به بازیکن ضربه بزنید نه با ساق پا به همین دلیل داور بازی در اعلام پنالتی دچار اشتباه بزرگی شد او باید از کمک داور خود ماجرایی که ندیده است را می پرسید اما او بدون مشورت این تصمیم را گرفت و به عقیده من دچار ماجراجویی شد چون هم اخراج و هم پنالتی اشتباه بود.
وی افزود: منصفانه این بود که به دو بازیکن کارت زرد می داد و یک ضربه آزاد مستقیم به نفع پرسپولیس گرفته می شد این صحنه آنقدر تاثیر داشت که یکبار پنالتی را تکرار کرد و در صحنه های بعد نیز در مسیر توپ ها قرار می گرفت و در دو مورد از قطر حرکتی خود خارج و به کمک داورها نزدیک شد ولی به نظر می رسید خونسردی خود را حفظ می کند. اشتباه داور به این دلیل مهم می شود که او در دقایق اولیه تصمیم به اعلام این پنالتی و دادن کارت قرمز گرفت.
sanbur
09-20-2013, 09:31 PM
محمد فنايي درباره اخراج ميثم حسيني و اعلام پنالتي به سود سپاهان گفت: پيش از اينکه ميثم حسيني بر روي بازيکن سپاهان خطا کند، اين خطا از سوي بازيکن سپاهان اتفاق افتاد اما چون قهرماني اين صحنه را نديد در صحنه بعدي خطاي مدافع پرسپوليس را ديد و او را اخراج کرد.
به نقل از ايسنا، او گفت: اگر بخواهيم به تنهايي درباره صحنه خطاي ميثم حسيني قضاوت کنيم، تصميم قهرماني درست بوده اما چون ابتدا بازيکن سپاهان بر روي مدافع پرسپوليس خطا کرده بنابراين پيش از اعلام پنالتي و اخراج حسيني بايد خطاي بازيکن سپاهان گرفته ميشد که متاسفانه اين صحنه از ديد قهرماني دور ماند.
sanbur
09-20-2013, 09:36 PM
رضا غیاثی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد نحوه قضاوت محسن قهرمانی در بازی پرسپولیس و سپاهان گفت: بازیکن سپاهان در دقیقه 4 مسابقه فن کمر خوبی را بر روی مدافع پرسپولیس اجرا کرد که این مسئله در تصاویر تلویزیونی مشهود بود اما محسن قهرمانی صحنه خطا را از زمان شروع آن نمی بیند و وقتی صحنه را دید که بازیکن سپاهان فن کمرش را کامل کرده و حسینی را نقش زمین کرد.
وی ادامه داد: حسینی با بیملاحظگی لگدی به بازیکن سپاهان زد که اگر قهرمانی زودتر صحنه را میدید یقینا باید به مهاجم سپاهان کارت زرد نشان میدهد و نیازی به گرفتن پنالتی و اخراج میثم حسینی نبود و این اشتباهات محسن قهرمانی در این بازی تاثیرگذار بود.
sanbur
09-20-2013, 10:20 PM
سه کارشناس داوری تصمیم محسن قهرمانی در اعلام پنالتی به سود سپاهان و اخراج میثم حسینی را اشتباه دانستند.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، پرویز سیار ابتدا درباره تصمیم قهرمانی گفت: ابتدا چون تصویر آهسته پخش نشد متوجه نشدم چه اتفاقی افتاده که داور تصمیم به اخراج بازیکن پرسپولیس و گرفتن پنالتی به نفع سپاهان کرده اما تصاویر آهسته کاملا گویا و واضح بود که بازیکن سپاهان فن کمر را به زیبایی زد و خطا میبایست به نفع پرسپولیس اعلام میشد. من تعجب می کنم که داور چرا اعلام پنالتی کرد و چرا بازیکن پرسپولیس را اخراج کرد . این اشتباه بزرگ در دقایق ابتدایی بازی علامت سوال بزرگی است و من نمیدانم داور چگونه می خواهد این اشتباه خود را توضیح دهد.
همچنین هوشنگ نصیرزاده در اینباره به سایت باشگاه پرسپولیس گفت: پنالتی اعلام شده به سود سپاهان و علیه پرسپولیس، همچنین اخراج میثم حسینی از پرسپولیس، کاملا نادرست و یک اشتباه آشکار بود.
وی افزود: تصمیمهای داوری در صحنه منجر به اعلام پنالتی برای سپاهان درست نبود. در حرکت آهسته این صحنه که پخش شد، مشخص بود که داور صحنه را از دست داد و کمکداور باید به او کمک میکرد.
وی ادامه داد: در این صحنه، خطای اول را بازیکن سپاهان به شکل آشکار انجام داد و با اعلام خطای او، اعلام پنالتی جایز نبود. میثم حسینی هم ضربه سنگینی به حریف نزد. در واقع با پا به او ضربه نزد، بلکه با ساق پا زد. از نظر فنی، ضربه با قسمتی از پا که داخل کفش قرار میگیرد، به عنوان ضربه پا تلقی میشود. در این صحنه تصمیم درست، اخطار به هر دو بازیکن و اعلام ضربه آزاد برای پرسپولیس بود.
نوذر رودنیل هم در اینباره گفت: با توجه به اینکه خطای اول توسط بازیکن سپاهان انجام شد، اعلام ضربه پنالتی به ضرر پرسپولیس، اشتباه بود. پخش تصاویر آهسته صحنهای که منجر به اعلام پنالتی شد، با تأخیر زیاد از سوی تلویزیون صورت گرفت، اما پس از پخش آن، یک نکته مسلم بود، اینکه اعلام ضربه پنالتی از سوی داور بازی اشتباه بود.
مدرس داوری فوتبال خاطرنشان کرد: خطای اول توسط بازیکن سپاهان صورت گرفت که بازیکن پرسپولیس را بدون آنکه توپ در کار باشد، به شکل آشکاری سرنگون کرد. حتی اگر داور این صحنه را از دست داده باشد، کمکداور باید به او کمک میکرد. باید خطای بازیکن سپاهان گرفته میشد و موضوع پنالتی کاملا منتفی بود.
mehraboOon
09-20-2013, 11:43 PM
فایده ش چیه با نامردی پنالتی گرفت
حالا تا 10 سال بگیم اشتباها" پنالتی گرفت و اخراج کرد چه دردی دوا میشه...
همونطورکه بازیکن رو اخراج کرد باید داورم تنبیه کنن...
قهرمانی...====>>>:ch0m::ban:tofang:.
sanbur
09-21-2013, 12:18 AM
فایده ش چیه با نامردی پنالتی گرفت
حالا تا 10 سال بگیم اشتباها" پنالتی گرفت و اخراج کرد چه دردی دوا میشه...
همونطورکه بازیکن رو اخراج کرد باید داورم تنبیه کنن...
قهرمانی...====>>>:ch0m::ban:tofang:.
فایده که نداره و اشتباهات داوری هم جزوه فوتبال هستند ولی گاهی مواقع اشتباه نیستند و داور به عمد کاری را انجام میده و بازی را برای یک تیم در میاره که این بازی هم یکی از همان بازی ها بود و خودش هم تو آخر بازی به دایی گفت که خوب کردم و دلم خواست پنالتی گرفتم !
جوری قضاوت کرد که بهروان خودش و فدراسیون را از کمیته داوران جدا کرد . در کل فردا هم کمیته اصفهانی ( درستش اصفهانی هست و نمیدانم چرا میگند انظباطی ؟ ) شروع به محروم کردن پرسپولیس میکنه
سال گذشته تو سه بازی طرفداران سپاهان یه بنگر ناسزا گفتند و به خانواده و دختر خردسالش هم رحم نکردن ولی هیچ کس اونها را نه محروم کرد و نه کاری باهاشون داشت و جالبتر اونکه رییس کمیته اصفهانی تو تلویزیون میگفت چون فحش ها را نشنیده و تو ورزشگاه نبوده پس سپاهان هم محروم نشده ! ولی وقتی در برابر این سوال که مگه تو گزارش داور و ناظر نبوده که فحش دادن ؟ گفت باید بازیکن هم شکایت کنه که بازیکن هم شکایت کرد و هیچی به هیچی ... نمونه های زیاد دیگه ای هم هست که کمیته انظباطی یک طره قضاوت کرده مثل بازی تراکتور و استقلال در فصل گذشته که هر دو تیم محروم شدن و گویا این قوانین شامل ناسزاهای تیم سپاهان و هواداران اون نمیشه
اگر کارهایی که سپاهان کرده را سایر تیم ها انجام میدادن حتی باشگاه اونها مادام العمر محروم میشد
انداختن بمب دستیوکور کردن یک سرباز بیگناه که در جوانی باید نور دیده های خودش را به خاطر یک عده وحوش چهارپا از دست بده
کتک زدن و داغون کردن ماشین مدیرعامل تیم حریف ( در زمان غمخوار )
حمله به هواداران و مربی حریف ( استقلال و قلعه نوعی )
و بدتر از همه مسموم کردن مهمان که در کل ادیان مردود هست ( سال گشته پرسپولیس )
و ....
بعد همین وحوش میان و از مکتب همیشه جاوید شاهین حرف میزنند
مکتبی که دهداری و اکرامی و جوانمردان فوتبال ایران اون را بنا گذاشتند
sanbur
09-21-2013, 12:24 AM
به گزارش خبرگزاری فارس، علی دایی پس از شکست دو بر صفر مقابل سپاهان اظهار داشت: چیز خاصی نمی توانم بگویم . بعد از دقیقه 2 ما را 10 نفره کردند و این خودش گویای همه چیز است. از دیشب می دانستم که قهرمانی به آن طرف غش کرده است.
وی افزود: اگر قرار بود از دقیقه 2 ،10 نفره شویم ای کاش این را به ما می گفتند زیرا همه برنامه های ما بهم ریخت.
دایی تصریح کرد: در دقیقه 2 تمام کارشناسان دیدند که ابتدا شجاع خلیل زاده مرتکب خطا شد اگر حرف بزنم فردا جریمه و محروم میشوم هر کاری میخواهید بکنید اما میدانستم قهرمانی به آن طرف غش کرده است و کار خودش را کرد. 10 نفره بازی کردن مقابل تیمی مثل سپاهان واقعا سخت است. اما به غیرت بازیکنانم تبریک میگویم آنها هر چه داشتند در زمین گذاشتند. اما وقتی نمیتوانی فوتبالی نتیجه بگیری چه باید گفت؟
سرمربی پرسپولیس افزود: امثال من اگر دهان باز کنند همه چیز را میگویند. آقای قهرمانی ما خیلی چیزها میدانیم اما فردا کمیته انضباطی مرا احضار میکند. من که شماره حساب رفقایت را نمیدانم و رفقایت را نمیشناسم. ولی میدانم در این پنالتی خیلی چیزها تاثیر داشت.
سرمربی پرسپولیس تصریح کرد: آقای قهرمانی اگر شما داور هستید من پروفسور داوری هستم. هر کسی یک سوت دستش گرفته و داوری میکند. فردا داوران علیه من موضعگیری میکنند اما من دیشب با همکارانم در کادر فنی جلسه گذاشتم و به آنها گفتم که قهرمانی به آن سمت غش کرده است. شجاع خلیلزاده سالتو زد داور برای آنها پنالتی گرفت! و در نهایت این نتیجه رقم خورد و من باید پاسخگوی میلیونها هوادار پرسپولیس باشم.
دایی خطاب به داور مسابقه گفت: آقای قهرمانی اگر قرار بود ما را 10 نفره کنی حداقل اواخر نیمه اول یا اوایل نیمه دوم این کار را انجام میدادی تا این همه به تیم من فشار نیاید. همه میدانند او چند پنالتی را برای پرسپولیس نگرفته است. در برنامه 90 هم کارشناس تیم رقیب را برای کارشناسی میآورند. تا زمانی که برنامه 90 و 80 و 70 برای فوتبال ما تصمیم میگیرند وضع همین است. باید در فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ مشکلات فوتبال حل شود. با این شرایط فوتبال ما سالم نمیشود.
دایی در پاسخ به سوال خبرنگاری که منظور از شماره حساب دادن اتهام به تیم سپاهان است، گفت: شما منظور من را به خوبی درک کردید. من که عضو سازمانهای امنیتی و اطلاعاتی نیستم که خیلی چیزها را بدانم. خیلی چیزها گفته میشود. کدام داور در کجای دنیا در دقیقه 2 پنالتی میگیرد و بازیکن حریف را اخراج میکند؟ جمع کنید این برنامهها را مطمئن باشید من حرفهایی دارم اما از سالن که بیرون بروم کمیته انضباطی من را احضار میکند اما حرف این است دو دو تا چهار تا میشود.
وی ادامه داد: خیلی از داوریهای این آقا را چک کنید که کار غیرمعمول انجام داده است. در آن صحنه داور میتوانست به شجاع خلیلزاده و بازیکن ما کارت زرد بدهد و غائله را ختم کند. من نمیدانم ایکس و ایگرگ با قهرمانی رفیق هستند یا نه. اما این به آن زنگ میزند آن یکی به این پیغام می دهد من این چیزها را نمیدانم.
به گزارش فارس، در این لحظه مدیر رسانهای پرسپولیس زیر لب به دایی گفت بهتر است این بحث را جمع کنیم که دایی پاسخ داد: باید این بحثها مطرح باشد؛ تا کی باید سکوت کنیم.
وی در مورد اینکه یعنی برنامه 90 و مسائل داوری علیه اوست، گفت: نه، من چنین حرفی نزدم.
sanbur
09-21-2013, 12:25 AM
غلامرضا بهروان در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد اتفاقات دیدار سپاهان و پرسپولیس، اظهار داشت: وظیفه سازمان لیگ برنامهریزی برای برگزاری مسابقات و اجرای بازیها به بهترین شکل است، ما هماهنگکننده و برگزارکننده مسابقات لیگ هستیم و برنامههای تیم ملی و باشگاهی را هماهنگ میکنیم، مسائلی مثل داوری هیچ ارتباطی به سازمان لیگ ندارد، کمیته داوران و یا ناظر داوری باید پاسخگوی عملکرد داوران باشد.
وی ادامه داد: نباید سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال به خاطر عملکرد داوران زیر سؤال برود. کمیته داوران یک کمیته مستقل است که خودش داوران را برای مسابقات انتخاب میکند و اگر در مورد سختی مسابقه و سوابق دو تیم از ما نظرخواهی کند، اطلاعات را به آنها میدهیم مسائل داوری به ما ارتباطی ندارد.
بهروان تصریح کرد: سازمان لیگ تمهیدات لازم را برای برگزاری خوب بازی سپاهان و پرسپولیس انجام داد و بازی به بهترین شکل برگزار شد. من در مورد داوری اظهارنظر نمیکنم اما وظیفه کمیته داوران را یادآوری میکنم اینکه آنها باید پاسخگوی عملکرد داوران به مردم باشند و خودشان را پنهان نکنند.
sanbur
09-21-2013, 12:25 AM
به گزارش خبرگزاری فارس، محمد رویانیان در گفتوگو با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس با اشاره به اشتباه داور بازی پرسپولیس با سپاهان گفت: این چه اشتباهاتی است که علیه پرسپولیس رخ میدهد؟ در دقایق ابتدایی بازی به بازیکن ما فن کمر میزنند اما پنالتی به ضرر پرسپولیس اعلام میشود و تیم ما را 10 نفره میکنند. من حتی قصد دادن پاداش به بازیکنان پرسپولیس به خاطر اینکه 10 نفره گل نخوردند داشتم. چرا میآیند و قبل از بازی بنر نصب میکنند که باید به داور احترام گذاشت؟ این اتفاقات وقتی با اشتباه محرز داور همراه میشود هزار و یک ابهام و علامت سوال به وجود میآید که یعنی چه؟ در پشت صحنه فوتبال چه میگذرد؟
وی افزود: من حق دارم به این اتفاقات مشکوک باشم باید محرومیت داور بازی به طور شفاف اعلام شود. پنهان کاری نداریم در غیر اینصورت بنده هیچ مسئولیتی نمیپذیرم و به همه پرسپولیسیها اعلام میکنم انتظار قهرمانی از پرسپولیس نداشته باشند. این همان داوری است که در دربی فصل گذشته سه پنالتی پرسپولیس را به گفته سه کارشناس داوری نگرفت. اشتباه تا چه حد؟! مگر هواداران ما تا کی باید صبوری کنند؟! ما چگونه باید پاسخگوی آنها باشیم؟!
رویانیان در پایان گفت: نامی از داوری نمیبرم اما فصل گذشته قبل از یک بازی حساس ساعت 10 صبح داور بازی گفته بود بیایید در خیابان، فلان آدرس 60 میلیون تومان به من بدهید تا بازی را به نفع شما تمام کنم، فوتبال ما این است که میبینید. این مثال را زدم تا خیلیها که از پشت پرده فوتبال آگاه نیستند آگاه شوند، بیش از این چیزی نمیگویم همین مثال کافی است چیزی نمانده بود که این اتفاق رخ دهد که بنده مطلع شدم و جلوی چنین فاجعهای را گرفتم. چرا باید چنین باشد؟ من به داوران شریف کشورمان که سالم کار میکنند و همه فشارها را تحمل میکنند تعظیم میکنم و احترام میگذارم اما برخی مسائل وجود دارد که خیلیها از آن آگاه هستند و میخواهند چشمهای خود را روی واقعیتها ببندند تا فوتبال با همین حالت پیش برود. چرا؟! تا کی باید این اتفاقات رخ دهد؟
sanbur
09-21-2013, 12:26 AM
محمد رویانیان در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس اظهار داشت: نمیخواهم با حرفهایم اعلام کنم که جنبه باخت نداریم. اما این برد سپاهان از پرسپولیس را اول به آقای قهرمانی و دوم به دستهای پشت پرده فوتبال تبریک میگویم و امیدوارم که موفق باشند.
وی افزود: اگر گل دوم را از سپاهان نمیخوردیم قطعا به بازیکنان و کادر فنی پاداش ویژهای میدادم چون آنها مرد و مردانه جنگیدند. اما وقتی که دستهای پشت پرده باشد یک تیم نمیتواند به هدفش برسد.
مدیرعامل سرخپوشان تاکید کرد: برای این فوتبال متاسفم و امیدوارم که آقای قهرمانی هم موفق باشد. همیشه سعی کردم در این فوتبال در خصوص داوری سکوت کنم اما این بار همه دیدید که چه بلایی سر پرسپولیس آوردند. امیدوارم آقایان به هدفشان رسیده باشند.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.