ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Comprees Method

axon
09-09-2013, 01:36 AM
با سلام و احترام
گاهی برخی فایلها رو که از فشردگی در میارم حجمش چند برابر میشه.
این فایل (http://download.gigabyte.asia/FileList/Driver/motherboard_driver_vga_intel_bearlake_2kxp.exe) رو ببینید حجمش 7 مگابایت هست، هنگامی که از فشردگی دربیاید میشه 47
این جوری اینقدر فشرده میشه. البته روش نوشته که با نرم افزار "7zip" فشرده شده
اما ایا این به خاطر نرم افزار فشرده کننده هست یا به خاطر نوع فایل، اصلا تا چند برابر ممکنه؟

eDvArDo
09-09-2013, 06:15 PM
سلام

ابوالفضل خان، بازم كه بحث نخ نما شده رو پيش كشيدي!

توي انجمنهاي قبلي كلي بحث شد، استاد هم مطالب ارزنده ‌اي فرمودند.

آره، اين كه چيزي نيست، بنده خودم يك فايل 900 كيلوبايتي دانلود كردم كه آخرش يك فايل ايزوي 4.5 گيگي ازش دراومد. الله اكبر

بيشتر از بابت ساختار خود فايله و البته تنظيمات كمپرس با هر نرم‌افزار هم مهمه كه بهترين و مهمتريناش winRAR و 7zip هست.

اينو داشته باش تا بعد!

سپاس

axon
09-09-2013, 07:03 PM
سلام

ابوالفضل خان، بازم كه بحث نخ نما شده رو پيش كشيدي!

توي انجمنهاي قبلي كلي بحث شد، استاد هم مطالب ارزنده ‌اي فرمودند.

آره، اين كه چيزي نيست، بنده خودم يك فايل 900 كيلوبايتي دانلود كردم كه آخرش يك فايل ايزوي 4.5 گيگي ازش دراومد. الله اكبر

بيشتر از بابت ساختار خود فايله و البته تنظيمات كمپرس با هر نرم‌افزار هم مهمه كه بهترين و مهمتريناش winRAR و 7zip هست.

اينو داشته باش تا بعد!

سپاس
بادمه که پیشتر دربارش سخن گفتیم اما اون زمان یادم نمیاد کسی نمونه ای داده بود. که من اکنون گزاشتم
این چیزی که میگی امکان نداره.

eDvArDo
09-09-2013, 07:26 PM
سلام

اي بابا، حالا مارو قبول نداري؟ اي روزگار! :ka5:

كجا ازم دروغ شنيدي كه حالا ميگي مگه ميشه؟! :ekh2:

اون فايل رو الان ندارم چند ساله پيش داشتم، حالا براي اينكه تعجبت چند برابر بشه يك لينك بهت ميدم با حجم 5.2 مگ كه اگه بازش كني يك فايل زيپ ديگه به حجم 13.8 بهت ميده كه اگه اونو باز كني يك فايل ايزو به حجم تقريباً 6.5 گيگ بهت ميده كه در درايو مجازي ميتوني اجراش كني! بازي need for speed

دانلود (http://sesotdownload5.persiangig.com/PC_Games/G.T.A%20I.V.rar/download)

پسورد فایل ها: www.3sotdownload.com

جواب رو بده :ch0m:

سپاس

axon
09-09-2013, 08:21 PM
فایل رو گرفتم اجازه بده آزمایشش کنم.

axon
09-10-2013, 05:06 PM
كجا ازم دروغ شنيدي كه حالا ميگي مگه ميشه؟! :ekh2:
جواب رو بده :ch0m:

ارتباطی راست یا دروغ گفتن نداره eDvArDo« تا کنون نشده سخنی درباره رایانه بزنی بعد بدونی که اشتباهه؟
من فایل رو آزمایش کردم جمش 6.5 گیگابایت هست ولی اجرا نمیشه
تو تونستی اجراش کنی؟

اقا مقصود هم چند روزیه به انجمن سر نزده
شاید همون گونه که گفته بود شارژ اینترنتش تموم شده

eDvArDo
09-10-2013, 07:26 PM
سلام

خودم علاقه‌اي به اجراش ندارم ولي سه راه داره:

1- استفاده از يك نرم‌افزاري كه يك درايو مجازي برات بسازه مثلاً ImDisk Virtual Disk Driver

2- رايت ايميج موردنظر بوسيله نرم‌افزارهاي مناسب ( مثلاً Nero Burning ROM ) روي DVD

3- استخراج فايلهاي موجود در ايزو با اكستركت آن در هارد (مثلاً با UltraISO Premium Edition ) و اجراي فايل اجرايي برنامه need for speed

سپاس

axon
09-10-2013, 10:47 PM
سلام

خودم علاقه‌اي به اجراش ندارم ولي سه راه داره:

1- استفاده از يك نرم‌افزاري كه يك درايو مجازي برات بسازه مثلاً ImDisk Virtual Disk Driver

2- رايت ايميج موردنظر بوسيله نرم‌افزارهاي مناسب ( مثلاً Nero Burning ROM ) روي DVD

3- استخراج فايلهاي موجود در ايزو با اكستركت آن در هارد (مثلاً با UltraISO Premium Edition ) و اجراي فايل اجرايي برنامه need for speed

سپاس
سلام بر شما
میدونم با این نرم افزاها میشه
من با Power ISO آزمایش کردم و اجرا نکرد
پس فایل خرابه و این ارتباطی به فشرده سازی نداره
البته اگه دیگر کاربران نیز نتونن اجراش کنن.

eDvArDo
09-12-2013, 11:41 AM
سلام

اگه خراب هم باشه جاي تعجب نيست، در بحثهاي قبلي اين موضوع تاكيد و تاييد شده كه فشرده‌سازي بيش از حد احتمالاً باعث خرابي فايلها خواهد شد!

سپاس

axon
09-12-2013, 01:39 PM
سلام

اگه خراب هم باشه جاي تعجب نيست، در بحثهاي قبلي اين موضوع تاكيد و تاييد شده كه فشرده‌سازي بيش از حد احتمالاً باعث خرابي فايلها خواهد شد!

سپاس
خوب سخن من همینه دیگه
فایلی که من بالا گزاشتم هنگامی که از فشردگی درمیاد
حجمش 6برابر میشه، این چگونه ممکنه؟
فایلش هم سالمه

Magsoud
09-13-2013, 02:24 AM
درود
اکثر فایل های اجرائی ویندوز را اگر از حد مشخصی ببشتر فشرده کنیم ، دیگر کار نخواهند کرد
بقیه فایل ها نیز کیفیت خود را از دست خواهند داد.
نرم افزار هائی هستند که میتوانند چند گیگا بایت را فشرده نموده و حجم را به حدود چند مگا بایت
تبدیل کنند ولی برای اینکار زمان بالائی مصرف خواهد شد و همچنین یرای در آوردن از فشردگی هم
باید سیستم قوی داشته باشید و زمان زیادی مصرف کنید.

فردا سعی میکنم فایلی کمتر از یک کیکو بایت را آپلود کنم که اگر از فشردگی در بیاورید ، حجم حاصل
بشدت شما را حیرت زده خواهد کرد.

Magsoud
09-13-2013, 06:49 PM
http://www.ariadl.ir/showthread.php?t=166984&p=328277#post328277