توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استخراج اطلاعات بوت یک iso
Magsoud
09-04-2013, 05:01 PM
برای آن دسته از دوستانیکه دوست دارند اطلاعات بوت یک ایزو را ، عوض پسوند های دیگر با پسوند BIN داشته باشند
فایل BBIE (مخفف Bart's Boot Image Extractor ) را ( با حجم 22 کیلو بایت) در لینک زیر آپلود کردم.
http://www.mediafire.com/download/ccea0hxzpc35acj/bbie10.rar
طریقه استفاده بصورت زیر است:
فرضا" فایل XXX.ISO را دارید و میخواهید اطلاعات بوت این ایزو را با پسوند BIN ذخیره نمائید
1.فایل دانلود شده را از فشردگی در بیاورید . پوشه ای با دو تا فایل خواهید داشت.
2. دو تا فایل را در کنار فایل XXX.ISO قرار داده و سپس فایل Batch با محتویات زیر را درست کرده و آن را هم
در کنار فایل های بالا گذاشته و اجرا کنید:
@echo off
bbie XXX.ISO
با اجرای فایل Batch بالا ، فایلی بنام Image1.BIN در همان دایرکتوری درست خواهد شد که اطلاعات بوت این ایزو را دارد
و شما میتوانید Image1.BIN را تغییر نام داده و در پروژه های بوتیبل خود استفاده کنید.
eDvArDo
09-04-2013, 05:17 PM
سلام
درود بر استاد خودم
استاد شيرين زبان مهربان، اين روش شما همان روش دستي تبديلي هست كه نرم افزارهايي چو ن MagicISO و PowerISO دارند؟
Using MagicISO as CD/DVD image converter
You are here: Tutorials (http://www.magiciso.com/tutorials/tutorials.htm) > Using MagicISO as CD/DVD Image converter
Convert ISO to BIN The user can use MagicISO as BIN converter. MagicISO can convert ISO to BIN / CUE in order to burn BIN files with CD recording software.
[*=left]Choose Tools Menu and click ISO to BIN command.
[*=left]MagicISO shows ISO to BIN converter (http://www.magiciso.com/tutorials/miso-conversionwin.htm) windows
[*=left]Choose source ISO file that you want to convert.
[*=left]Choose output BIN file name.
[*=left]Click Convert Button
Magsoud
09-04-2013, 06:37 PM
ادواردوی گرامی که غیبت هایت طولانی شده
با روشی که عرض کردم ، فقط میتوان در ساخت سی دی و دی وی دی های بوتیبل استفاده نمود.
دو برنامه ایکه اسم بردید و بقیه برنامه های مشابه هم گزینه ای برای ذخیره کردن اطلاعات بوت ایزو
دارند که البته با پسوند های دیگری ذخیره میکنند.
این کار را با کار تبدیل ایمیج نوع ISO به ایمیج نوع BIN اشتباه نگیر ،
کار تبدیل ISO به BIN یک کار دیگر است به اینصورت که:
بعضی برنامه ها ایمیج سی دی را بصورت ایزو تولید میکنند ولی بعضی دیگر عوض ایزو فایلی بنام bin
(بهمراه فایلی دیگر) درست میکنند.
که میشود این نوع ایمیج را توسط برنامه هائیکه نام بردی به ایزو تبدیل کرد و یا برعکس .
Mahm00d
09-05-2013, 12:56 AM
سلام
با تشکر از استاد گرامی...
استا فایل batch که قرار دادین فکر کنم باید به جای عبارت boot.iso نام فایل ایزویی که می خواهیم اطلاعات بوت اش را استجراج کنیم قرار دهیم درست است؟!
چون من تست کردم و نام ایزوی خودم را قرار دادم و جواب داد
استاد لطفا نرم افزاری معرفی کنید که بتواند اطلاعات بوت تمامی ایزوی های بوتیبل را استخراج کند و بعد اینکه بتوانیم ما این اطلاعات بوت را ببینیم و دستکاری کنیم و...
مثلا راهکاری که برای استخراج فایل بوت با برنامه UlteraIso گفتید می تواند اطلاعات بوت سی دی ویندوز را استخراج کند اما نمی توانیم آن را باز کنیم و دست کاری کنیم چون گفتید حجمش کم است و فایل اجرایی ندارد پس باید چه کنیم؟
ضمنا استاد دوست دارم از اول بدانم چگونه همین فایل بوتیبل ساخته می شود و آیا ما می توانیم چیزی مثل آن را خودمان بسازیم و کلا این فایل چگونه عمل می کند ؟
:^:
Magsoud
09-05-2013, 01:53 AM
اگر اطلاعات بوت یک ایزو را (با هر برنامه ای) استخراج کنید با فایلی از 2 کیلو بایت تا حتی بالاتر
از 100 مگا بایت روبرو حواهید شد.
ولی در اصل یک کد کمتر از 2 کیلو بایت است که دستور کار را می دهد و بقیه فایل ها فقط فایلهای
کمکی هستند.
این کد معمولا" با زبان خیلی سخت و سطح پائین اسمبلی نوشته میشود که کار ما نیست
ما فقط تغییرات خیلی کمی را میتوانیم در بعضی (نه همه) از این فایل ها انجام دهیم که این
تغییرات هم شرایط ویژه ای میخواهد
برای مثال اگر فایل بوت مربوط به ایزوی ویندوز ایکس پی را استخراج کنید (فرضا" با روشی که
بالا موضیح دادم ) ، یک فایل 2 کیلو بایتی خواهید داشت. حال با توضیحاتی که قبلا" در مبحث
دیگری دادم میدانید که فایل بوت ایکس پی دنبال پوشه ای بنام I386 گشته و بعد داخل آن پوشه
هم دنبال فایلی بنام Setupldr.bin خواهد گشت.
بنابراین ما میتوانیم فایل بوت XP را فرضا" با یک HEX Editor باز کرده و در داخل آن دنبال کلمه
I386 بگردیم و سپس وقتی پیدا کردیم کلمه I386 را به مثلا" MYXP تغییرش بدهیم که در اینصورت
فایل بوت بجای پوشه I386 دنبال پوشه MYXP خواهد گشت.
در ضمن بله شما در فایل Batch باید اسم ایزوی خود را قرار دهید
سلام بر اقا مقصود
من پرسشی دارم که میتونید به حساب نفهمی من بزارید.
داده های "Boot" یک "ISO" چه سودی داره؟
چگونه و برای چه منظوری میشه از اون تو پروژهای "Bootable" استفاده کرد؟
Magsoud
09-05-2013, 06:03 PM
axon (http://www.ariadl.ir/member.php?u=132508) عزیز
کسی نفهم است که نمیداند و نمی پرسد
================
============
=======
وقتی ما کامپیوتر را روشن میکنیم و بعد ویندوز اجرا میشود ، یعنی هارد ما بوتیبل است.
اگر هارد بوتیبل نباشد ما در همان صفحه سیاه بوت مانده و جلو نخواهیم رفت.
بعد از روشن کردن کامپیوتر ، برنامه ای که داخل Motherboard وجود دارد یک کارهائی را انجام داده و سپس
دنبال دیسکی که بوتیبل است میگردد و بعد از پیدا کردن دیسک بوتیبل می فهمد که چکار کند. در این مثال
می فهمد که باید ویندوز را مثلا" از درایو اکتیو اجرا کند.
پس بقول شما "داده های "Boot" " اطلاعاتی هستند که چگونگی اجرای محتوای دیسک را مشخص میکنند.
اگر در مثالی که گفتم ، اطلاعات قسمت بوت هارد بهر علتی پاک یا خراب شود ، ویندوز وجود دارد ولی اجرا نخواهد
شد .چون سخت افزار کامپیوتر نمیداند چگونه آن را اجرا کند.
در رابطه با سی دی ها و دی وی دی های بوتیبل هم همینگونه است.
فرضا" اگر ما با دی وی دی ویندوز 7 بوت کنیم ، این دی وی دی اجرا شده و شروع به نصب میکند. چون اطلاعات چگونگی
کار آن در قسمت بوت دی وی دی وجود دارد
و گرنه با بوت کردن با دی وی دی ایکه اطلاعات بوت ندارد و یا اطلاعات بوتش خراب شده است، هیچ اتفاقی نخواهد افتاد
انگار دی وی دی ای در دی وی دی رام وجود ندارد.
اگر هنوز متوجه مطلب نشدید بفرمائید تا باز هم توضیح دهم.
سخن شما درسته.
تا اینجا درسته. میخوام بدونم مگه "داده های "Boot" همه دیسکها و "ISO" یکی هست؟
و این چگونه میتونم از اینها استفاده کنم؟
اگه توضیح زیاد میخواد شاید با خوندن آموزشهای شما پاسخم رو بگیرم.
mostafamrm
09-07-2013, 12:13 PM
خسته نباشید جناب مقصود.
من یه ویندوز گرفتم و با نرم افزار روی دی وی دی بوتیبلش کردم، حالا که میخوام ویندوزم رو Repair کنم، پیام میده که درایوی که ویندوز داخلش بوده فقله و باید اون قفل باز بشه. البته من همینکارو کردم ولی با فلش و وقتی به این مرحله میرسید فلش رو نمیخوند.
اینکه من چرا مییخوام ویندوزم رو Repair کنم بخاطر اروری که هنگام بالا اومدن ویندوز باهاش مواجه میشم (0xc000021a)و همچنین میخوام فایل هایی که دارم رو از دست ندم.
Magsoud
09-13-2013, 01:27 AM
............ همچنین میخوام فایل هایی که دارم رو از دست ندم.
درود
با عذر خواهی فراوان ، حدود هفت هشت روز بود که جائی مهمان بودم و دسترسی به اینترنت نداشتم
و همین الان (12.50 دقیقه بعد از نصف شب ) رسیدم.
سعی خواهم کرد در حد امکان کمک باشم.
Magsoud
09-13-2013, 07:02 PM
.........
دوست گرامی ، در رابطه با قفلی که در ویندوز قرار داده اید بایستی با همان برنامه هم قفلش را باز کنید
برای حفظ فایل هایتان میتوانید توسط یک ویندوز لایو بالا آمده و اطلاعات مورد نیاز و یا تمام درایو مربوطه
را به درایو دیگری کپی فرمائید.
اگر فکر میکنید که بنده درست متوجه مشکل جنابعالی نشده ام ، لطفا" بیشتر توضیح دهید.
پس بقول شما "داده های "Boot" " اطلاعاتی هستند که چگونگی اجرای محتوای دیسک را مشخص میکنند.
اگر در مثالی که گفتم ، اطلاعات قسمت بوت هارد بهر علتی پاک یا خراب شود ، ویندوز وجود دارد ولی اجرا نخواهد
شد .چون سخت افزار کامپیوتر نمیداند چگونه آن را اجرا کند.
در رابطه با سی دی ها و دی وی دی های بوتیبل هم همینگونه است.
فرضا" اگر ما با دی وی دی ویندوز 7 بوت کنیم ، این دی وی دی اجرا شده و شروع به نصب میکند. چون اطلاعات چگونگی
کار آن در قسمت بوت دی وی دی وجود دارد
و گرنه با بوت کردن با دی وی دی ایکه اطلاعات بوت ندارد و یا اطلاعات بوتش خراب شده است، هیچ اتفاقی نخواهد افتاد
انگار دی وی دی ای در دی وی دی رام وجود ندارد.
اگر هنوز متوجه مطلب نشدید بفرمائید تا باز هم توضیح دهم.
سخن شما درسته.
تا اینجا درسته. میخوام بدونم مگه "داده های "Boot" همه دیسکها و "ISO" یکی هست؟
و این چگونه میتونم از اینها استفاده کنم؟
اگه توضیح زیاد میخواد شاید با خوندن آموزشهای شما پاسخم رو بگیرم.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.