PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ترافل گیلاس ( دسری خوشمزه )



s.rozekabood
08-29-2013, 10:14 PM
(http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/cherry1-truffle1.html)http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1588.jpg


مواد لازم ترافل گیلاس:

نشاسته ذرت (پودرشده)
۱ قاشق سوپ خوری (۱۱ گرم)


آرد
۲ قاشق سوپ خوری (۱۸ گرم)


شکر
یک دوم پیمانه (۷۵ گرم)


شیر (سرد)
دو و یک چهارم پیمانه (۳۶۰ میلی لیتر)


تخم مرغ
۱ عدد (۵۵ الی ۶۰ گرم)


وانیل شکری
یک چهارم قاشق چای خوری


کره
۲ قاشق سوپ خوری (۳۲ گرم)


کمپوت گیلاس (خردشده)
به مقدار لازم


رولت
به مقدار لازم




روش تهیه ترافل گیلاس:
نشاسته، آرد و شکر را در تابه ای بریزید، شیر را کم کم به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا غلیظ شود. زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کرده، زرده را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ شود. سفیده را هم جداگانه بزنید تا فرم بگیـرد بعـد به زرده اضافه و با هم مخلوط کنید. مخلوط نشاسته و شیر را به تخم مرغ ها افزوده و دوباره روی حرارت بگذارید تا کمی غلیظ شود. از روی حرارت برداشته وانیل و کره را بیفزائید، مخلوط کرده و بگـذاریـد کمی خنـک شـود. در آخـر گیلاس ها را اضافه کنید. در ظرف مورد نظر برش های رولت را قرار دهید و مواد آماده شده مخلوط با گیلاس را داخل آن بریزید و به دلخواه تزئین کنید.

نکته:
زمانی که مخلوط نشاسته را به تخم مرغ اضافه می کنید بهتر است مقداری از آن را با تخم مرغ مخلوط کرده سپس بقیه را اضافه کنید.

بدانیم:
انرژی ۵/۹۵۶ کیلوکالری
چربی ۳۹ گرم
کربوهیدرات ۶/۱۳۲
پروتئین ۴/۲۳ گرم