PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ساخت dvd مالتی بوت توسط بار کننده قدرتمند bcdw

Magsoud
08-29-2013, 02:20 AM
ما در این بحث با روشی ساده ولی بسیار قدرتمند برای ساخت سی دی یا دی وی دی های بوتیبل که دارای برنامه
های دلخواهمان باشد آشنا می شویم.
با این روش دی وی دی ما دارای منوئی شبیه منوی سی دی Hiren's BootCD خواهد بود که میتوانیم با استفاده از
کلید های کیبورد ، یکی را انتخاب و بعد کلید Enter را بزنیم تابرنامه انتخاب شده اجرا شود.

ما میتوانیم با این روش یک دی وی دی بسازیم که فرضا" چند نوع ویندوز XP ،ویندوز 7 و دهها برنامه مختلف برای
تعمیر داشته باشد که بتوانیم توسط آن ویندوز دلخواهمان را نصب کنیم و یا از برنامه های کمکی موجود در آن
استفاده نمائیم.
جهت اطلاع آن دسته از دوستان که با روش های دیگر برای ساخت دی وی دی های مالتی بوت آشنا هستند باید
بگویم که در اکثر برنامه های اینکاره معروف ، مثل EasyBoot و AeroStudio ، قسمت اعظم کار این نرم افزار ها
توسط برنامه BCDW انجام میشود که امروز در موردش صحبت میکنیم.

کار با این برنامه فوق العاده ساده است. من برای شروع کار ایزوی بوتیبل خیلی کوچکی را با حجم 22 کیلو بایت
در لینک زیر آپلود کردم که دارای تمام نیاز های شما در رابطه با این بحث است

http://www.mediafire.com/download/1wkqnq5mskjq13k/Magsoud.rar

اگر این ایزو را دانلود کرده و توسط ماشین مجازی امتحان کنید ، موقع اجرا منوئی شبیه تصویر زیر خواهید داشت:

http://www.worldup.ir/images/6a38tcdmux22s0jhr9h.png (http://www.worldup.ir/)

همانطور که می بینید با این ایزو فقط میتوانید یکی از سه عمل زیر را انجام دهید:
__ بوت از درایو اکتیو
____ ری استارت کامپیوتر
______ خاموش کردن کامپیوتر

در جلسه بعد برنامه های دلخواهمان را به همین ایزو اضافه خواهیم کرد

Mahm00d
08-29-2013, 01:10 PM
......................

کار با این برنامه فوق العاده ساده است. من برای شروع کار ایزوی بوتیبل خیلی کوچکی را با حجم 22 کیلو بایت
در لینک زیر آپلود کردم که دارای تمام نیاز های شما در رابطه با این بحث است

.......................................
در جلسه بعد برنامه های دلخواهمان را به همین ایزو اضافه خواهیم کرد
سلام
با تشکر ویژه از استاد گرامی...:Şflower658Ş:

استاد شما عرض کردین که ما می خواهیم برنامه های دلخواه خود را به این ایزو اضافه کنیم سوال من این است این ایزو خودش چگونه ساخته شده است آیا ما می توانیم خودمان ایزویی شبیه به آن را بسازیم و مثلا رنگ پس زمینه ی آن را عوض کنیم؟

استاد شیرین خیلی محشری...:yes:

Magsoud
08-29-2013, 01:21 PM
درود
محمود جان ، من برای اینکه اول کار ، شما را با توضیح نکات تخصصی برنامه خسته نکنم، بروشی
که دیدی عمل کردم که چگونگی کار را عملا" متوجه شده و اگر سوالاتی پیش می آید ، مطرح
فرمائید.
در انتهای کار خواهم گفت که ایزو چگونه ساخته شده و چگونه میتوانیم منوی آن را تغییر دهیم.

Magsoud
08-29-2013, 08:50 PM
اضافه کردن سی دی نصب ویندوز XP به پروژه
==========================
وقتیکه ما در حالت عادی ، با سی دی نصب ویندوز XP بوت کرده و میخواهیم این ویندوز را نصب کنیم، در حقیقت
قسمت بوت سی دی دستورات زیر را به برنامه نصب می دهد:

1. در روت سی دی بگرد و ببین پوشه ای بنام I386 وجود دارد یا نه.
2. اگر در روت سی دی پوشه ای بنام I386 و جود نداشت اعلام خطا بکن و ادامه نده.
3. اگر در روت سی دی پوشه ای بنام I386 پیدا کردی، وارد آن شده و دنبال فایلی بنام SETUPLDR.BIN بگرد.
4. اگر داخل پوشه I386 فایل SETUPLDR.BIN را پیدا نکردی ، اعلام خطا بکن و ادامه نده.
5. اگر داخل پوشه I386 فایل SETUPLDR.BIN را پیدا کردی ، دستورات داخل آن را اجرا کن.

لذا برنامه نصب وارد پوشه I386 شده و براساس دستورات داخل فایل SETUPLDR.BIN عمل نصب ویندوز XP را انجام
می دهد.
حالا که داستان را فهمیدیم ،بنا براین باید در پروژه خودمان دو تا کار انجام دهیم تا دی وی دی مالتیبوت ما بتواند عمل
نصب ویندوز XP را انجام دهد:

1. کلیه محتویات سی دی نصب ویندوز XP را عینا" به روت ایزوئی که دانلود کرده ایم اضافه کنیم.با این کار فایل های
لازم برای نصب ویندوز XP را داخل دی وی دی خواهیم داشت.

2. حالا ما باید کاری کنیم که اولا" در منوی ما عنوان نصب ویندوز XP وجود داشته باشد و ثانیا" باید به پروژه بگوئیم که
چگونه باید ویندوز XP را نصب کند.
اینکار در این روش بسیار ساده است . کافی است که به فایل BCDW.INI سطر زیر را اضافه کنیم.
(توضیح اینکه فایل BCDW.INI داخل پوشه BCDW در روت ایزوی دانلود شده قرار دارد.)

\I386\SETUPLDR.BIN ;Install Windows XP

یعنی در حال حاضر محتوای فایل BCDW.INI باید بصورت زیر شده باشد:

:
C:\ ; Boot from drive C:
:
:reboot ; ReStart Computer
:PowerOff ; Turn Off Computer

بعد از این اعمال دی وی دی ما در منویش دارای گزینه نصب ویندوز XP حواهد بود و میتواند ویندوز XP را نصب کند.

در حقیقت با نوشتن عبارت
\I386\SETUPLDR.BIN به برنامه چگونگی نصب را توضیح دادیم و با عبارت
;Install Windows XP عبارت منو را تعیین کردیم

Magsoud
08-30-2013, 01:32 PM
دوستان، فراموش نکنید که بایستی حتما" مطالب گفته شده را تست کنید
فرضا" تا این مرحله از بحث ،باید تمام گزینه ها را عملا" امتحان کنید. و ویندوز گفته شده را هم باید حداقل یکبار
در ماشین مجازی تست کنید.

چون در حین تست کردن هست که اگر با مشکلاتی روبرو شوید ، راه حل ها هم گفته خواهد شد.

Mahm00d
08-30-2013, 09:44 PM
سلام
استاد گل گفتید...:merc567:
مراحلی که شما عرض کردین رو انجام دادم و به لیست منو گزینه ی مربوطه اضافه شد اما وقتی این گزینه را زدم با پیغام خطا مواجه شدم
10972

10973
استاد راستی نمی شود دستورات را طوری نوشت که مثلا مستقیما یک ایزو بوتیبل را اجرا کند؟ یعنی نیاز نباشد ما اطلاعات داخل ایزوی مربوطه را به روت این ایزوی اضافه کنیم بلکه ایزوی خود را در روت این ایزو قرار دهیم؟

استاد راستی شما الگوریتم ساختاری ویندوز xp را نوشتید و براساس آن برای ادیت BCDW.INI دستورات را ذکر کردین
حالا ما اگر ایزوی بوتیبل دیگری داشته باشیم مثلا لینوکس یا ... چگونه باید تشخیص دهیم مراحل انجام کار این ایزو چگونه است تا بتوانیم BCDW.INI را ادیت کنیم؟
(فکر کنم این سوال را کمی عجولانه پرسیدم و باید منتظر مبحث شیرین شما باشم.)
:Şflower658Ş:

Magsoud
08-30-2013, 11:45 PM
1. ایزو را توسط برنامه UltraISO باز کن
2. در پنجره برنامه به منوی File رفته و گزینه Properties را انتخاب کنید
3. در پنجره حاصل تیک جلوی گزینه Allow lower case را مثل شکل زیر بردارید.

http://www.worldup.ir/images/nopk5avjq5tf3kjw10v.png (http://www.worldup.ir/)

Save کنید. باید مشکل برطرف بشود.

لطفا" نتیجه را اعلام فرمائید

Mahm00d
08-31-2013, 12:46 AM
سلام
استاد چک کردم اما باز همان پیغام قبلی...
استاد شاید مشکل از کپی کردن کل محتویات سی دی ویندوز باشد من به این گونه عمل کردم ببینید درست است.
ایزوی ویندوز xp را mount کرده سپس کلیه فایل ها را کپی گرفته و به روت ایزوی مربوطه اضافه کردم
10974
استاد راستی سوالات من رو جواب ندادین انگار باید منتظر مبحث بمانم تا جواب سوالاتم را بگیرم.:mon820:
:Şflower658Ş:

Magsoud
08-31-2013, 01:14 AM
محمود جان
شارژ اینترنتم دارد تمام میشود لذا تمام سولات را پس از تمدید شارژ پاسح خواهم داد.

در ضمن گویا مطابق تصویری که نشان داده اید ، محتوای ویندوز را اشتباها" عوض روت ایزو ، داخل پوشه bcdw
کپی کرده اید.

Mahm00d
08-31-2013, 01:32 AM
سلام
:ta4:
استاد درست شد به نکته ی ظریفی اشاره کردید چون وقتی بر روی ایزو دابل کلیک کردم و پوشه ی BCDW توسط نرم افزار مستقیما باز شده بود دقت نکردم و فکر کردم روت ایزو است.
بازم ممنون...:yeah:

Magsoud
08-31-2013, 02:01 PM
حالا بیائیم ویندوز 7 را هم به دی وی دی مالتی بوت اضافه کنیم.
خیلی ساده است .
1. فایل پیوست را دانلود و از فشردگی در بیاورید فایلی بنام WIN7.BIN با حجم 2 کیلو بایت خواهید داشت. این فایل
را به روت ایزو اضافه کنید.

2. تمام محتویات دی وی دی ویندوز 7 را هم به روت ایزو اصافه کنید.

3. به فایل BCDW.INI داخل پوشه BCDW در ایزو سطر زیر را اضافه نمائید:

\win7.bin ;Install WINDOWS 7

حال ایزو را ذخیره کرده و تست کنید.

تا اینجا ایزوئی داریم که دارای دو تا ویندوز است و در جلسه های بعدی چگونگی اضافه کردن نرم افزار های دیگر را
بحث کرده و همچنین به جواب سوالات دوست ارجمندمان (Mahm00d (http://www.ariadl.ir/member.php?u=133642)) خواهیم پرداخت.

Mahm00d
08-31-2013, 06:35 PM
سلام
خدا قوت استاد گرامی...
استاد لطف کنید در مورد WIN7.BIN بیشتر تو ضیح دهید که از کجا آمده است؟
یک مورد:
وقتی می خواستم محتویات ویندوز 7 رو به ایزوی قبل اضافه کنم پیغام داد بعضی از فایل ها تکراری است مثلا: setup.exe

استاد بهتر نیست کاری کنیم که محتویات هر ویندوز یا ... داخل یک پوشه در روت این ایزو باشد تا اصلا مشکلی در مورد فایل ها به وجود نیایید و ما هم به راحتی بتوانیم محتویات را اگر خواستیم عوض کنیم؟
فکر کنم برای این منظور باید تغییراتی در قسمت بوت این ایزو انجام دهیم!

Magsoud
08-31-2013, 07:32 PM
...
... در مورد WIN7.BIN بیشتر تو ضیح دهید که از کجا آمده است؟
یک مورد:
وقتی می خواستم محتویات ویندوز 7 رو به ایزوی قبل اضافه کنم پیغام داد بعضی از فایل ها تکراری است مثلا: setup.exe

... بهتر نیست کاری کنیم که محتویات هر ویندوز یا ... داخل یک پوشه در روت این ایزو باشد ...

1. بعد از کپی کردن محتویات فرضا" ویندوز XP به روت ایزوی این برنامه ، برای اینکه بتوانیم آن را توسط این برنامه
اجرا کنیم ، بایستی اول بدانیم که فرضا" سی دی ویندوز XP در حین بوت چکار میکند که ما هم همان کار را انجام
دهیم که این مسئله را در توضیحات اضافه کردن ویندوز XP دیدیم.
راحت ترین راه برای پیدا کردن مشخصات چگونگی کار یک برنامه در حین بوت ، این است که ایزوی آن برنامه را توسط
برنامه ای دیگر مثل Ultraiso باز کرده و اطلاعات بوت آن را ذخیره کنیم.

نکته ای در رابطه با برنامه Ultraiso و برنامه BCDW ، و آن اینکه برنامه Ultraiso اطلاعات بوت را با پسوند BIF ذخیره
میکند ولی برنامه مورد بحث ما (BCDW ) این پسوند را نمی شناسد. لذا برای کار با این برنامه بایستی اطلاعات بوت
لازم را توسط روش ها و یا برنامه های دیگری استخراج کنیم که اطلاعات بوت را با پسوند هائی ذخیره کنند که برنامه
BCDW آن ها را می شناسد.

اما در مورد WIN7.BIN
-----------------------
متاسفانه بعللی که بحث در موردش فایده ای ندارد، اگر اطلاعات بوت ویندوز 7 را توسط هر برنامه ای استخراج کنیم
و همان را در روت ایزوی پروژه قرار دهیم ، برنامه بوت شده ولی بعد از چند ثانیه اعلام خطا خواهد کرد.
لذا لازم است که آن را مختصری تغییر دهیم تا بتواند کار کند.
این تغییرات را شرکتی که کارش در همین راستا است، انجام داده است و من فایل تغییر داده شده و قابل استفاده را
برایتان آپلود کردم که میتوانید با هر نوع ویندوز 7 (و همچنین ویندوز ویستا) استفاده کنید.

2. موقعیکه محتویات یک سی دی و یا دی وی دی ویندوز را به روت ایزوی پروژه اضافه میکنید لازم نیست که فایل های
setup.exe و autorun.inf را هم کپی کنید . در تجربه شما هم چون این دو تا فایل هم در XP وجود دارند و هم در ویندوز 7
لذا شما آن صحنه را مشاهده کرده اید
بهر حال این دو تا فایل نیاز نیستند.

3. در رابطه با ویندوز XP راههائی هست که بتوانیم محتویات آن ها را در پوشه دیگری بگذاریم ولی در مورد ویندوز های
ویستا و 7 و 8 امکان ندارد.

Mahm00d
09-01-2013, 02:16 AM
درود
استاد من محتویات ویندوز 7 را به ایزوی قبل اضافه کردم و سه فایل گفت تکراری است setup.exe و autorun.inf و فایل زیر که من جایگزین فایل تکراری کردم

10979
این هم عکسی از محتویات اضافه شده:

10980
وقتی ایزوی رو در ماشین مجازی چک کردم گزینه ی Install WINDOWS 7 به لیست اضافه شده بود اما وقتی این گزینه را انتخاب می کنم هیچ اتفاقی بعدش نمی افتد گزینه ی نصب ویندوز xp رو زدم و مشکلی نداشت؟؟؟!

استاد یک سوال دیگر حالا اگر ما بخواهیم ویندوز 8 را به این ایزو اضافه کنیم چه باید کرد چون بیشتر پوشه ها و فایل ها تکراری است؟؟؟ مثلا فایل install.wim که دقیقا فایل نصب هر دو ویندوز است!!!

Magsoud
09-01-2013, 11:52 AM
محمود جان
1. من با اینکه با این برنامه کاملا" آشنا هستم ولی طبق عادتم ، دوباره اول تست کرده و بعد مطلبی را
می نویسم که کاملا" جواب داده است.

2. برای اضافه کردن ویندوز xp به این مجموعه ، فقط نیاز است که از داخل سی دی ویندوز xp فقط پوشه
i386 و فایل های win51 و win51ip و win51ip.sp3 و WIN51IP.SP2 کپی شود. چون بقیه فایل ها و پوشه
ها نقشی در نصب ندارند.
(توضیح اینکه فایل win51ip.sp3 در سی دی ویندوز XP_sp3 و فایل WIN51IP.SP2 در سی دی ویندوز XP_sp2 قرار دارند)
لذا اگر شما فقط این ها را کپی کنید مشکلات بالا را نخواهید داشت.

3. در رابطه با کار نکردن ویندوز 7، دوباره کاری را که در پست شماره 7 توضیح دادم اجرا کنید جواب خواهد
داد.

4. نمیشود ویندوز های ویستا و 7 و 8 را با هم داشت. از بین این ها فقط یکی را باید انتخاب کنید.

Mahm00d
09-01-2013, 03:10 PM
سلام
تشکر استاد...:merc567:
راهی که در پست 7 عرض کردید رو انجام دادم اما باز مثل قبل بود و هیچ اتفاقی نمی افتد!!!::w8:

استاد کلا نمی شود این سه ویندوز را در کنار یک دیگر داشت یا این مشکل محدودیت BCDW است و نمی تواند اینکار را انجام دهد و باید از برنامه ی دیگر استفاده کرد؟؟؟
استاد حالا لطف کنید برای اضافه کردن ویندوز 8 و 8.1 فایل WIN 8.BIN را قرار دهید.
:merc567::merc567::merc567:

Magsoud
09-01-2013, 03:36 PM
....باز مثل قبل بود و هیچ اتفاقی نمی افتد!!!::w8:

... نمی شود این سه ویندوز را در کنار یک دیگر داشت یا این مشکل محدودیت bcdw است و نمی تواند اینکار را انجام دهد و باید از برنامه ی دیگر استفاده کرد؟؟؟
... Win 8.bin را قرار دهید...

__ لطفا" فایل bcdw.ini مورد استفاده خود از داخل ایزو را آپلود کنید تا ببینم چکار کردی

__ اینکه نمیشود این سه تا ویندوز را با هم داشت ، مسئله ای هست که تاکنون حل نشده و ربطی به این برنامه ندارد.

__ من امتحان نکرده ام ولی به احتمال بالای 50 درصد فایل win7.bin باید بتواند برای ویندوز 8 هم کار کند

Mahm00d
09-01-2013, 03:42 PM
http://www.worldup.ir/images/laywlr3gznq3fhogtjb.rar

Magsoud
09-01-2013, 03:48 PM
لینکی که قرار دادی کار نمیکند فقط صفحه worldup.ir را باز میکند

Mahm00d
09-01-2013, 04:02 PM
بله درست می فرمایید اما به احتمال زیاد مشکل از آپلود سنتر است که محمد جان باید چک کنند
در هر صورت در جایی دیگر آپلود کردم
خدمت شما:
http://www.mediafire.com/?12bla45qk8aj4z6

Magsoud
09-01-2013, 04:34 PM
بله درست می فرمایید اما به احتمال زیاد مشکل از آپلود سنتر است که محمد جان باید چک کنند
در هر صورت در جایی دیگر آپلود کردم
خدمت شما:
http://www.mediafire.com/?12bla45qk8aj4z6

محمود جان
1. جائیکه فایلت را قبلا" آپلود کردی ، فقط مخصوص آپلود کردن عکس است نه چیز دیگر.

2 دستوری که در فایلت دادی غلط است و باید علامت : را حذف کرده و بصورت زیر بنویسی

:
C:\ ; Boot from drive C:
:
\win7.bin ;Install WINDOWS 7
:reboot ; ReStart Computer
:PowerOff ; Turn Off Computer

Mahm00d
09-01-2013, 05:33 PM
درود
استاد تا اونجایی که یادم هست من قبلا چند فایل که عکس نبودند در آپلود سنتر سایت آپلود کدم و مشکلی نبوده...

در مورد دستورات بله شما درست می فرمایید بنده اشتباه کردم چون جلوی تمامی دستورات علامت : بود به اشتباه افتادم
مشکل حل شد بسیار سپاسگزارم استاد...
:merc567::merc567::merc567:

Magsoud
09-01-2013, 06:21 PM
الان بهترین زمان است که فایل های ویندوز 7 را از ایزو پاک کرده و بجایش فایل های دی وی دی ویندوز 8 را کپی کنی
و ببینی کار میکند یا نه
نیازی به هیچ تغییرات دیگر نیست فقط در منو بجای Install Windows 7 عبارت Install Windows 8 را بنویس

البته میتوانی یک کپی از فایل WIN7.BIN برداشته و نامش را به WIN8.BIN تغییر داده و در روت ایزو اضافه کنی که در
اینصورت باید دستور را هم بصورت
\win8.bin ;Install Windows 8 عوض کنی

Mahm00d
09-01-2013, 06:46 PM
درود
استاد الان تست می کنم نتیجه رو همین جا اعلام می کنم.:yeah:
.......................
اضافه شد:
استاد جواب داد کار می کند
تشکر...

Magsoud
09-01-2013, 06:59 PM
از اینکه اعلام کردی بسیار متشکرم

Magsoud
09-02-2013, 12:55 PM
اضافه کردن برنامه های مختلف به پروژه
========================
تا جائیکه بنده آشنائی دارم برنامه BCDW پسوند های BIN ، IMA ، IMG و WBT را می شناسد و میتواند اجرا کند.
فایل های با پسوند های بالا همه فایل های بوتیبل هستند.
به مثال زیر توجه کنید
فرضا" سی دی بوتیبل Partition Magic را داریم. و دوست داریم که Partition Magic را هم به پروژه خود اضافه کنیم.
برای اینکار بصورت زیر عمل میکنیم:

1. از سی دی بوتیبل Partition Magic یک ایزو تهیه می کنیم.

2. توسط برنامه ای اطلاعات بوت این ایزو را استخراج می کنیم.همانطوریکه گفتم برنامه BCDW پسوند های
BIN ، IMA ، IMG و WBT را می شناسد بنابر این اطلاعات بوت ایزو را با برنامه ای استخراج می کنیم که بتواند
مشخصه های بوت را با یکی از پسوند های بالا ذخیره کند.
(برای مثال برنامه WinImage میتواند این اطلاعات را با پسوند IMA ذخیره کند)

3. فایل بوت بدست آمده با پسوند مناسب را در روت ایزوی پروژه قرار می دهیم (مثلا" برای Partition Magic فرض
میکنم که آن را با نام P_M.IMA در روت ایزوی پروژه قرار می دهیم).

4. اگر داخل ایزوی در این مثال Partition Magic ، فایل ها و پوشه هائی موجود بودند آن ها را هم به روت ایزوی پروژه
اضافه می کنیم
5. حالا در فایل BCDW.INI دستور زیر را اضافه می کنیم:

\P_M.IMA ;Partition Magic 8.0

چند نکته:
-----------
در رابطه با اکثریت برنامه ها میشود بهمین طریق عمل کرد ولی مسلم است که در بعضی موارد نیاز به ترفند هائی
هست که اگر تمرین کنید خودتان جا خواهید افتاد.

__ در رابطه با اضافه کردن سی دی های بوتیبل بر اساس لینوکس ، باید مختصری با دستورات لینوکس آشنا باشید
برای مثال برای سی دی لایو لینوکس نوع RIP Linux میشود دستور زیر را داد:

/isolinux/isolinux.bin ; RIP Linux

توجه کنید که برای لینوکس عوض علامت (\) از علامت (/) استفاده میشود.

__ این برنامه فقط یک سری از ایزو ها را میتواند مستقیما" اجرا کند.
در اصل فقط ایزو هائی را میتواند اجرا نماید که تمام فایل های مورد نیازشان در قسمت بوت باشد
برای مثال گاهی یک ایزو دارید که فرضا" 100 مگا بایت حجم دارد ولی وقتی این ایزو را باز میکنید می بینید که داخل
ایزو هیچ چیزی موجود نیست و خالی است.

اینگونه ایزو ها را میتوانید با این پروژه استفاده کنید.
معمولا" محصولات Acronis اینگونه هستند.

توضیح نهائی
===========
من سعی کردم با ساده ترین روش ممکن مطلب را توضیح دهم و شما را با قابلیت ها و طرز کار برنامه آشنا کنم.
اکثریت نکاتیکه گفتم در رابطه با آخرین ورژن این برنامه صادق است.

من نمیدانم سازنده این برنامه فوق العاده عالی چه کسی هست ولی فکر میکنم هر کسی هست باید از کشور
روسیه باشد. بهر حال در حال حاظر چند سالی هست که سازنده دیگر ادامه نمی دهد و منبع برنامه را هم فقط
خودش دارد لذا نمیشود تغییراتی در برنامه موجود فعلی ایجاد کرد.

__ در رابطه با تغییر دادن منوی برنامه مطالبی هست ولی بهتر دیدم که یک نمونه را در لینک زیر با حجم 182 کیلو بایت
آپلود کنم

http://www.mediafire.com/download/4dtfj6is4jh4p6i/M15.rar

دانلود و امتحان کرده و نظر بدهید تا در صورت لزوم توضیح دهم.

یک توضیح
-----------
من در یکی از پست ها گفتم که برنامه bcdw پسوند BIF را نمی شناسد.
دلیل این حرف برای خود من چند مسئله بود، یکی اینکه در توضیحات سازنده از اکثریت پسوند های دیگر
صحبت شده ولی در هیچ جا اشاره ای به پسوند BIF نشده است.
از طرف دیگر نه خودم تا به امروز این پسوند را با این برنامه تست کرده ام و نه کسی را دیده ام که استفاده
کرده باشد.

امروز بالاخره بعد از کلی تفحص یک جائی مطلبی در مورد bcdw دیدم که نویسنده در توضیحات مربوطه از
پسوند BIF استفاده کرده بود
بنا براین تست و بررسی های بعدی در رابطه با این پسوند با خود شما هاست.

Mahm00d
09-03-2013, 12:58 AM
سلام
استاد خیلی ممنونم ...
استاد ایزوی که قرار دادین خیلی خوشگل تر شده است استاد اگر امکان دارد نحوه ی ساخت اینگونه ایزو های بوتیبل را آموزش دهید

استاد این بار کننده ی bcdw نسخه ی گرافیکی ندارد؟

استاد پس از این که ایزوی نهایی خود را ساختیم چگونه می توانیم از آن در فلش مموری استفاده کنیم ؟

Magsoud
09-03-2013, 04:42 PM
bcdw مخفف عبارت Bootable CD Wizard است.

اولین باری که با این برنامه آشنا شدم ورژن 1.50 این برنامه ارایه شده بود.
عقیده دارم که سازنده برنامه روسی بوده چون منو های ورژن اصلی ظاهرا" روسی بود.
بهر حال من که هیچ جائی نتوانستم ورژن های قبل از ورژن 1.50 را هم پیدا و مطالعه کنم.

با ورژن 1.50 می شد منوئی طراحی کرد که اول یک فایل بصورت انیمشن اجرا شده و سپس منوی اصلی برنامه
نمودار می شد.
منوی مربوطه نیز از لحاظ رنگ و فونت و چارت بندی و غیره قابل تنظیم بود که نمونه اش را در پست های قبلی آپلود
کردم تا امتحان کنید.

ظاهرا" ورژن 1.50 این برنامه یک ضعف هائی داشت که سازنده تصمیم به بهبود آن گرفته و در نهایت بعد از این ورژن
یکدفعه ورژن 2.0 ارایه شد.

در ورژن جدید که از نظر بنده خیلی عالی کار میکند ، سازنده هنوز قابلیت های مورد نظرش را کاملا" اعمال نکرده بود
که ظاهرا" اتفاقی برایش پیش آمد که رفت و تا به امروز خبری ازش نشد.

بهر حال در این ورژن که کامل تر از ورژن قبلی است ،دیگر قابلیت های استفاده از منوی گرافیکی وجود ندارد. و کسی
هم به منبع کد های برنامه دسترسی ندارد که بتوان برنامه را بهبود داد.

لذا بنده هم در مورد ورژن قبلی توضیحی نمیدهم .
خود شما که فکرتان جوان تر و کاراتر از بنده هست میتوانید دو نمونه ای را که گذاشته ام بررسی و سعی در انجام
تغییرات مورد نظر خود کنید.

برنامه های دیگر اینکاره را هم بررسی و تست کنید.
خیلی مواقع است که برای اجرای یک برنامه مخصوص لازم است فایل های یکی دو تا از این برنامه ها را بهم مخلوط
کنید تا جواب دهد.

موفق باشید.

Magsoud
09-05-2013, 12:45 PM
فکر میکنم تنها نکته ای که در رابطه با این مبحث باقی مانده این است که بدانید آن ایزوی اولی که دانلود کردید
چگونه ساخته شده است.
مراحل ساخت ایزوی مالتی بوت توسط برنامه bcdw بسیار ساده است.
با فرض اینکه میخواهید یک ایزوی مالتی بوت با برنامه های دلخواهتان بسازید ، بشرح زیر عمل کنید.

1. پوشه ای با نام فرضا" Rescue Disk در روت درایو مثلا" C درست کنید.

2. پوشه BCDW را از داخل ایزوئی که در شروع این مبحث دانلود کردید ، به داخل پوشه C:\Rescue Disk کپی کنید.
این پوشه حاوی کلیه نیاز های شما در رابطه با برنامه bcdw است.

3. کلیه فایل هائی که باید در روت ایزو قرار بگیرند را به داحل پوشه C:\Rescue Disk کپی کنید.

4. فایل C:\Rescue Disk\BCDW\BCDW.INI را با notepad باز کرده و دستورات لازم را در آن تایپ کنید.

5. حالا همه چیز آماده است و شما باید ایزوی محتویات پوشه C:\Rescue Disk را درست کنید. برای اینکار برنامه
UltraISO را اجرا کرده و مطابق شکل زیر محتویات پوشه C:\Rescue Disk را در روت ایزو قرار دهید.

http://www.worldup.ir/images/vxsgx69meuph6pidkky.png (http://www.worldup.ir/)

حالا در منوی برنامه UltraISO مطابق شکل زیر اول روی Bootable و بعد روی گزینه Load Boot File کلیک کنید.

http://www.worldup.ir/images/rvx0u0v98m3rg1usgo.png (http://www.worldup.ir/)

پنجره ای باز خواهد شد که در این پنجره بایستی به آدرس C:\Rescue Disk\BCDW رفته و فایل LOADER.BIN
را بعنوان فایل بوت انتخاب کنید

و بعد ایزو را با نام دلخواه در محل دلخواه ذخیره کنید.
تمام است.