PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اتفاق بسیار باور نکردنی برای یک دختر خانم کارتون خواب

azade1992
08-26-2013, 01:59 PM
این دختر خانم کارتن خواب و فقیر که اهل منچستر انگلیس می باشد توانسته است به دانشگاه کمبریج راه یابد این دختر که 17 سال دارد چندین ماه پیش از امتحان ورودی به دانشکده سراسری دچار بحران خانوادگی می شود به شکلی که مجبور می شود مدت بسیار زیادی را در خانه ی یکی از دوستانش ساکن شود و پس از چندین روز که آواره خیابانها شده است در کمال ناباوری همگان این دختر خانم توانسته است در این امتحان تستی و مصاحبه عملی این دانشگاه بسیار معتبر پذیرفته بشود و از سال جدید تحصیلی دانشجوی آن مکان شود. او در حالا حاضر زندگی اش بسیار متحول شده و هنوز هم باور نمیکند که به دانشگاه، راه یافته است و گفته است: من تمام این موفقیتهای خود را به معلم کالجم مدیون هستم. او زمانیکه شرایط من را متوجه شد برای اینکه میدانسست من شاگرد خیلی درسخوانی هستم از من در خواست کرد که به کالج بروم و در این امتحان شرکت کنم، او برترین مشوق من در خصوص ادامه ی تحصیلم بوده است.
او افزوده است : از سخت ترین کار ها مصاحبه ی من با مدیران کمبریج بوده است اگر چه که تمام معلمان در زمان دوره ی تحصیلاتم اعتقاد داشتند که من موفق می شوم در کمبریج و یا در آکسفورد پذیرفته بشوم ولی هنوز هم این اتفاق را باور نکرده ام. این دختر در حال حاضر در یک رستورانی که شبانه است، در هفته سه شب به کار مشغول می باشد و موفق شده است که اتاقی کوچک را اجاره نماید. او که قرار شده است در رشته ی روان شناسی به تحصیل خود ادامه دهد بسیار امیدوار شده است که بتواند یک آینده ی بهتری را داشته باشد. :afd:

1096910969