azade1992
08-26-2013, 01:53 PM
دانه های سیب: برخی پس از میل کردن سیب دانه ها ی آن را نیز می جوند، در دانه های موجود در سیب یک ماده ی سمی به نام آمیگدالین قرار دارد و زمانی که به بدن میرسد مشکل ساز خواهد شد.
هسته گیلاس: اسید پروستیک که در مغز هسته ی گیلاس قرار دارد به بدن آسیب خواهد رساند.
سیب زمینی سبز شده: مقدار بسیار زیادی از ماده ای که سولاتین نام دارد علت سبز شدن سیب زمینی می باشد این ماده که بسیار سمی هست می تواند بر روی سیستم های مرکزی عصب بسیار تاثیر بگذارد و به همین علت سیب زمینی سبز شده را به هیچ عنوان استفاده نکنید.:del-s::yeah:
هسته گیلاس: اسید پروستیک که در مغز هسته ی گیلاس قرار دارد به بدن آسیب خواهد رساند.
سیب زمینی سبز شده: مقدار بسیار زیادی از ماده ای که سولاتین نام دارد علت سبز شدن سیب زمینی می باشد این ماده که بسیار سمی هست می تواند بر روی سیستم های مرکزی عصب بسیار تاثیر بگذارد و به همین علت سیب زمینی سبز شده را به هیچ عنوان استفاده نکنید.:del-s::yeah: