PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طرز تهیه ماشاب (آش محلی استان قم)



s.rozekabood
08-22-2013, 09:37 PM
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1582.jpg

مواد اولیه:

ماش
يك و نيم پيمانه


لوبيا چشم‌بلبلي و برنج و گندم
از هر کدام نصف پيمانه


سيب‌زميني نگيني خردشده
يك عدد


كدو حلوايي نگيني خردشده
يك پيمانه


عدس
يك پيمانه


گوشت ران يا گردن گوسفند با قلم پخته و ريش شده

200 گرم


پياز سرخ شده
سه عدد


زردچوبه، نمك و فلفل سياه
به ميزان لازم


آب گوشت ، كشك و نعنا
به ميزان لازم




طرز تهيه:
ابتدا قابلمه‌اي را از آب پر كرده، ماش، لوبيا چشم‌بلبلي، عدس، برنج و گندم را شسته، به همراه نصف پياز سرخ‌شده و زردچوبه به آن اضافه كنيد.
كدو حلوايي و بعد در اواسط پخت سيب‌زميني،آب گوشت، نمك و فلفل را هم به آن افزوده و با حرارت ملايم بگذاريد جا بيفتد (پوست ماش‌ها به روي آش بيايد نشانه‌ جا افتادن آش است). در موقع سرو آش نيمي از گوشت پخته‌شده را به داخل آش و نصف ديگر را براي تزئين آش همراه با پياز داغ و كشك و نعنا استفاده كنيد.