PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طرز تهیه ی گوشت بره و سس لیمو (غذای یونانی)



s.rozekabood
08-21-2013, 10:17 PM
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1580.jpg

مواد لازم :

کتف گوسفند
یک کیلو


کره
یک چهارم فنجان


شوید
یک قاشق چای خوری


نمک و فلفل
به مقدار لازم


پیازچه خرد شده
6 دسته


آب
یک و نیم فنجان




طرز تهیه :
چربیهای اضافی گوشت را جدا کرده ، آن را قیمه قیمه کنید . آن ها را داخل یک ماهیتابه گود قرار داده روی حرارت زیاد بپزید . کره و ادویه را به آن اضافه کنید . گوشت را آنقدر بپزید تا آب آن جذب شود . پیازچه ها را به آن اضافه کنید . در قابلمه را ببندید تا پیازچه ها کاملا نرم شوند . آب را به آن افزوده ، به مدت یک و نیم تا دو ساعت آن را بپزید . آن را بهمراه سس لیمو سرو کنید .

سس لیمو :

تخم مرغ زده شده
سه عدد


لیمو آب دار

2 عدد


آب مرغ
یک فنجان




نکته:
تخم مرغ ها را هم زده تا کف کنند . آب لیمو را به آن افزوده هم بزنید . آب مرغ را به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم به مدت چند دقیقه بپزید .