PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آیا راهی برای بازگرداندن اطلاعات رو دی وی دی هست ؟

@ref
08-21-2013, 04:39 PM
درود

امروز خواستم به دوستی کمک کنم و اطلاعاتش را روی دی وی دی رایت کنم ولی خیلی بد شرمنده اش شدم .
دوستم یک دی وی دی آورد که قبلاً با برنامه نرو رویش رایت کرده بود ولی هنوز جا داشت و از من خواست تا به آن مقداری اطلاعات را اضافه کنم .

من از برنامه Burnaware pro 6.2 برای رایت استفاده میکنم . اطلاعات را اضافه کرده و رایت کردم . بعد وقتی دی وی دی را اجرا کردم در کمال تعجب دیدم اطلاعات قبلی همگی پاک شده
و تنها همان پوشه ای که من اضافه کردم وجود دارد و حجم اشغال شده تنها همان حجم پوشه جدید است .

از دوستان کسی تا به حال چنین مشکلی برایش پیش آمده ؟ من تا حالا نمیدانستم دی وی دی های معمولی قابل پاک شدن هستند .
راهی هست تا اطلاعات قبل بازگردانده شوند ؟

البته با همین برنامه چند ماه پیش برای یک نفر پایان نامه اش را با همان اسمی که قبلاً روی سی دی رایت شده بود ، دوباره رایت کردم بار دوم حجم پوشه تغییر کرده بود ولی اسمش نه
آن روز توجه نکردم چون پوشه قبلی پاک شد و تنها همین پوشه جدید در سی دی باقی ماند . لازم است که بگویم بار اول انتهای سی دی را با نرو بسته بودم که قابل رایت مجدد نباشد ولی
با این برنامه توانستم مجدد رویش رایت کنم .

Magsoud
08-21-2013, 04:53 PM
ظاهرا" برنامه IsoBuster میتواند اطلاعات خراب شده سی دی و دی وی دی ها را بازیابی
کند ولی من امتحان نکرده ام.

Magsoud
08-21-2013, 05:58 PM
با گشتی که در اینترنت زدم
برنامه های زیر هم میتوانند کمکت کنند

MiniTool Power Data Recovery Free Edition 6.6.0
http://www.powerdatarecovery.com/download/pdr6free.exe

CD Recovery Toolbox Free 2.0.0.0

http://www.softpedia.com/progDownload/CD-Recovery-Toolbox-Free-Download-69108.html

@ref
08-22-2013, 07:14 PM
درود

استاد عزیزم متشکرم با برنامه دوم توانستم اطلاعات را برگردانم .
هنوز برایم سوال هست چطور این برنامه روی اطلاعات قبلی چیزی رایت کرده ؟
قبلاً بارها شده بود که با استفاده از سیستم های سایت دانشگاه یک سی دی رایت میکردم و بعد از دو ماه که به خانه میامدم و سی دی را درون دستگاه میگذاشتم سی دی خالی بود !!!
انگار نه انگار قبلاً روی سی دی رایت کرده بودم .
حالا فکر میکنم نگه داری اطلاعات روی سی دی هم چندان مطمئن نیست .

Magsoud
08-22-2013, 07:26 PM
چیزی که خود انسان ساخته اینقدر مرموز و عجیب و شگرف است
حالا ببین خود انسان چقدر اسرار در وجودش نهفته است.

عجیب است که انسان ها با انسانیت اشخاص بیگانه اند
و به انسان ها بسته به لباسی که تنشان است و پولی که در جیبشان هست
ارج می نهند

کسی به درون کاری ندارد
چرا زیاد حرف میزنم

@ref
08-22-2013, 07:38 PM
درود

دیروز در پایان مطلبی امضا نویسنده اش را خواندم و بلافاصله به یاد حرف های شما افتادم .
امضا این بود :

" توی زمونه ای که انسانیت را به عدد می شناسند و شرف را به جنس پاچه، یه سری از آدما؛ از عقل، فقط دندونش رو دارن و قصه ی اشرف مخلوقات، افسانه است! "

استاد حرفهایتان هشدار دهنده است چه اشکال دارد باز هم بنویسید . ما فراموشکار شده ایم .

axon
08-23-2013, 05:00 PM
درود

هنوز برایم سوال هست چطور این برنامه روی اطلاعات قبلی چیزی رایت کرده ؟

سلام
یعنی دیسک "Re-Writable" نبوده اما داده های پیشین رو پاک کرده؟
فضای دیسک آزاده شده یا همون مقدار پیشینه؟