PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خواص فندوق:



azade1992
08-13-2013, 04:01 PM
درختچه ی فندوق به ارتفاع حدودا 2 متر می باشد که دارای برگ های نوک تیز و پهن می باشد. همانطور که میدانید فندوق دارای یک پوشش سبز رنگ می باشد که بعد از اینکه خشک شد به مرور زمان از آن جدا خواهد شد، مغز فندوق از 60% روغن تشکیل شده است که زرد رنگ بوده و بوی مطبوع و طعم ملایم دارد. روغن فندوق علاوه بر تغذیه درنقاشی و عطر سازی نیز مورد استفاده قرار می گیرد. مغز فندوق دارای مقدار بسیار زیادی فسفر می باشد. همچنین فندوق خواص بسیار زیادی نظیر پروتئین، کلسیم، مواد چرب، پتاسیم و فسفر را دارا می باشد. فندوق به علت اینکه گرم و خشک میباشد برای بیماری های قندی نیز مفید می باشد. این دانه ها جهت تقویت بدن، معده و روده، کبد و درد سینه مفید هستند وباعث خارج شدن سموم از بدن می شود موجب کاهش ریزش مو شده و برای سوزش های مجاری ادرار مفید خواهد بود، اما موجب بالا رفتن فشارخون می شود. اگر فعالیت های فکری شما زیاد است بهترین راه این است که فندوق میل نمائید زیرا فسفر بسیار زیاد آن موجب تقویت مغز خواهد شد، اما در نظر داشته باشید زیاده روی در میل کردن این دانه های روغنی موجب گاز شکم ، نفخ و استفراغ خواهد شد اگر سرد مزاجید بهترین راه این است که فندوق را همراه با آب و عسل میل نمائید و اگر هم گرم مزاج هستید همرا با سکنجبین بخورید. :sokot::afd: