PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کنترل دسترسی به ابزار usb توسط تنظیمات رجستری

Magsoud
08-13-2013, 02:23 PM
امروزه استفاده از ابزار USB به شکل های گوناگون یکی از نیاز های واقعی کاربران کامپیوتر شده است.
و همزمان وجود انواع مختلف این وسیله فرضا" فلاش ، هم باعث انتقال ویروس به سیستم ها گشته و هم
این ترس را پیش می آورد که وقتی ما در کنار سیستممان نیستیم ، شخصی براحتی بتوانند اطلاعات
خصوصی ما را به فلاش کپی کند ووو.

لذا برای محافظت از مسائل گفته شده باید حتما" اقدام مناسبی کرده باشیم.

در کل دو نوع روش را میتوان برای این موارد استفاده کرد:
1. استفاده از نرم افزار هائیکه بهمین منظور ساخته شده اند
2. آشنائی با تنظیمات رجستری و ایجاد محدودیت های دلخواه برای استفاده از ابزار USB با تنظیمات رجستری.

در این تاپیک فقط در مورد تنظیمات رجستری صحبت میکنیم.
در رابطه با ابزار USB ، با تنظیمات رجستری ، دو نوع محدودیت در استفاده از ابزار USB میتوانیم اعمال کنیم:

1. غیر عملیاتی کردن ابزار USB
من دیگر نمیخواهم وارد بحث رجستری شده و چگونگی انجام کار را قدم به قدم توضیح دهم و فقط فایل های مربوطه
را برایتان توضیح میدهم که کار را اتوماتیک انجام دهید.

برنامه notepad را باز کرده و متن زیر را داخلش تایپ نموده و سپس آن را با پسوند REG و با نام Disable USB.REG
ذخیره کنید:

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Servic es\USBSTOR]
"Start"=dword:00000004

حال اگر این فایل را با دابل کلیک کردن در روی آن اجرا کنید ، بعد از اجرا اگر یک فلاش را به کامپیوتر وصل کنید خواهید
دید که کامپیوتر عکس العملی نشان نمیدهد و فلاش را هم نشان نمیدهد.

معلوم است که پس از اجرای این فایل خودتان هم نخواهید توانست از ابزار USB استفاده نمائید.
برای اینکه بتوانید دو باره از USB استفاده کنید باید فایل رجستری زیر را با نام Enable USB.REG درست کرده و اجرا
کنید

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Servic es\USBSTOR]
"Start"=dword:00000003

حالا شما دو تا فایل دارید که میتوانید توسط آن ها هر وقت لازم است استفاده از ابزار USB را عملیاتی و یا غیر عملیاتی
کنید.

2. Read Only کردن ابزار USB
با این کار میتوانیم USB را ببینیم ولی نمیشود بداخلش چیزی کپی کرد

برنامه notepad را باز کرده و متن زیر را داخلش تایپ نموده و سپس آن را با پسوند REG و با نام protecte.reg
ذخیره کنید:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\StorageDevicePolicies]
"WriteProtect"=dword:00000001

برای برگشت بحالت قبلی فایل رجستری زیر را با نام Enable.REG درست کرده و اجرا کنید:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\StorageDevicePolicies]
"WriteProtect"=dword:00000000

تذکرات:
__ موقع اجرای هرکدام از فایل های گفته شده ، نباید فلاش به کامپیوتر وصل باشد.
__ گاها" لازم است که پس از اجرای فایل های بالا Logoff یا Restart کنید.
__ قبل از هر گونه تغییر در رجستری بهتر است از کلید های مربوطه یک بک آپ برداشته شود
__ هر گونه نغییر در رجستری فقط توسط کاربران ماهر باید انجام شود.

borhan_3010
08-13-2013, 03:37 PM
درود
الان سیستم دم دستم نیست شخصا تست کنم. با تغییر رجیستری و غیرفعال کردن یو اس بی علاوه بر فلش دیسک آیا دیگر ابزارهای یو اس بی نظیر موس، کیبورد و چاپگر و ... قابل استفاده خواهند بود یا خیر؟

Send from Galaxy Siii using Tapatalk 4

Magsoud
08-13-2013, 03:58 PM
...
با تغییر رجیستری و غیرفعال کردن یو اس بی علاوه بر فلش دیسک آیا دیگر ابزارهای یو اس بی نظیر موس، کیبورد و چاپگر و ... قابل استفاده خواهند بود یا خیر؟

ظاهرا" باید تمام ابزار یو اس بی حتی ماوس و کیبورد هم غیر عملیاتی شوند

axon
08-13-2013, 04:20 PM
سلام
دنبال همین آموزش بودم که شما گفتید.
همونگونه که دیروز گفتم من گزینه
"Disable Usage of Any USB Storage Device"
رو که انتخاب کردم دیگه "USB Flash" کار نمیکرد.
اما صفحه کلید و نشانه گر که "USB" هستن کار میکردند.
البته هنوز کدهای شما رو آزمایش نکردم.