PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سالتیمبوکای مرغ لیمویی، ایتالیایی اصیل



mehraboOon
08-12-2013, 05:54 PM
سالتیمبوکای مرغ لیمویی، ایتالیایی اصیل

سالتیمبوکا یک غذای ایتالیایی است که با رول گوشت، ژامبون، پنیر و سبزیجات معطر درست می شود و در اینجا می خواهیم نوعی سالتیمبوکا از مرغ و ژامبون ایتالیایی با سبزی مریم گلی درست کنیم.









برترین ها: سالتیمبوکا یک غذای ایتالیایی است که با رول گوشت، ژامبون، پنیر و سبزیجات معطر درست می شود و در اینجا می خواهیم نوعی سالتیمبوکا از مرغ و ژامبون ایتالیایی با سبزی مریم گلی درست کنیم.


http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/5/9/186117_834.jpg


مواد لازم:

• 3 عدد سینه مرغ بدون استخوان و پوست
• نمک دریایی و فلفل
• 9 برگ مریم گلی تازه
• 6 برش ژامبون ایتالیایی پروشوتو
• 3 قاشق چایخوری روغن زیتون
• نیم فنجان آب مرغ
• ربع فنجان آب لیموی تازه
• نیم قاشق چایخوری نشاسته ذرت
• جعفری تازه، خرد شده
• چند قاچ لیمو (اختیاری)


http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/5/10/186259_251.jpg


دستور تهیه:

1. سینه های مرغ را بین دو تکه کاغذ روغنی بگذارید. سپس با گوشت کوب آنها را بکوبید تا ضخامتشان یک سانت شود.

2. به هر دو طرف آنها چاشنی و ادویه بزنید و برگ های مریم گلی را روی آنها قرار دهید.

3. با دو تکه ژامبون پروشوتو هر سینه مرغ را بپیچید.

4. 3 قاشق چایخوری روغن زیتون را در ماهیتابه ای بریزید و روی شعله متوسط یا زیاد بگذارید.

5. وقتی ماهیتابه و روغن داغ شدند، مرغ ها را داخل آن بگذارید و حدود 3 دقیقه حرارت دهید تا خوب طلایی شوند.

6. سپس آنها را پشت و رو کنید و 3 تا 4 دقیقه دیگر حرارت دهید.

7. سپس گوشت را روی بشقابی کنار بگذارید.

8. آب گوشت را با آبلیمو و نشاسته ذرت در کاسه کوچکی مخلوط کنید و خوب بزنید تا یکنواخت شود.

9. ماهیتابه را روی شعله اجاق بگذارید و مخلوط آبلیمو را در ماهیتابه بجوشانید. 1 دقیقه بگذارید جوش بخورد تا کمی غلیظ شود و دائماً آن را هم بزنید.

10. در نهایت این سس را روی سینه های مرغ آماده بریزید و فوراً سرو کنید. نوش جان.



http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/5/9/186119_584.jpg