PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تهیه و ترفند های سرخ کردن سیب زمینی به روش رستورانی



R A H A
08-10-2013, 03:45 AM
(http://www.niksalehi.com/newspaper/view/047663.php#%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87%20%D9%88%20%D8 %AA%D8%B1%D9%81%D9%86%D8%AF%20%D9%87%D8%A7%DB%8C%2 0%D8%B3%D8%B1%D8%AE%20%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86%20% D8%B3%DB%8C%D8%A8%20%D8%B2%D9%85%DB%8C%D9%86%DB%8C %20%D8%A8%D9%87%20%D8%B1%D9%88%D8%B4%20%D8%B1%D8%B 3%D8%AA%D9%88%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C)




سیب زمینی سرخ کرده سیب زمینی هایی که در رستوران ها و فست فود ها سرو میشود به راحتی میتوانید بار رعایت نکاتی که ذکر میشود در خانه تهیه کرده و سیب زمینی پفکی و خوشمزه داشته باشید.






http://www.worldup.ir/images/zytpp53qjvum3mnenv2.jpg

طرز تهیه و ترفند های سرخ کردن سیب زمینی به روش رستورانی

ابتدا قابلمه ای آب را میگذاریم تا جوش بیاید.سپس چند عدد سیب زمینی را یک اندازه و مساوی ورقه ورقه کرده و سپس خلال میکنیم بعد از به جوش آمدن آب سیب زمینی هارا داخل قابلمه آب جوش میریزیم و به مدت پنج دقیقه آب پز میکنیم(نباید خیلی پخته شوند در حدی باید باشد که کمی نرم شود نه اینکه که به آسانی شکسته شود) سپس آبکش کرده و با دستمال آبشان را را به طور کامل میگیریم بعد درون ظرفی ریخته و به مدت دو تا سه ساعت داخل فریزر میگذاریم تا کاملا منجد شوند.
بعد از انجماد ماهی تابه را روی گاز میگذاریم و درونش روغن میریزیم تا داغ شود،سیب زمینی هارا در حالی که منجمد هستند داخل روغن داغ شده میریزیم(باید خلال ها از هم جدا جدا باشد) بعد از اینکه سرخشان کردیم میگذاریم روی یه سبد توری و یا صافی تا روغن سیب زمینی ها کشیده شده و سپس آماده است تا میل کنید.

Mahm00d
08-10-2013, 05:53 AM
سلام
فکر کنم این روش اصلا روش خوبی نباشه چون وقتی چیزی منجمد باشه و یهو گرما بهش بدیم مواد مضر تولید می کنه::w8:
البته باید گفت که کلا سیب زمینی سرخ شده ضرر داره...:d: