توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست راهنمایی در مورد تهیه مجموعه نرم افزاری
VahidSalehi
07-23-2013, 11:55 AM
از بین کینگ و لر د و گردو به نظر شما کدوم یکی رو بخرم می خوام هم نرم افزارها جدید باشند هم مشکل نصب نداشته باشند و پشتیبانی هم داشته باشه اگر مشکلی داشتم توی اکتیو کردن برنامه ها ممنون
eDvArDo
07-23-2013, 01:16 PM
سلام
دوست عزيز، اگه اينترنت خوبي داري بهتره هر موقع به برنامه خاصي نياز پيدا كردي ورژن جديدشرو دانلود كني! :yeah:
مگر اينكه حجيم باشه! :n00:
از بین کینگ و لر د و گردو به نظر شما کدوم یکی رو بخرم می خوام هم نرم افزارها جدید باشند هم مشکل نصب نداشته باشند و پشتیبانی هم داشته باشه اگر مشکلی داشتم توی اکتیو کردن برنامه ها ممنون
سلام
هر کدام ویژگی های خودش رو داره ، همچنین گردو نیز هست.
بیشتر چه چیزی برای شما مهمه؟
در ضمن بر این گفته eDvArDo (http://www.ariadl.ir/member.php?u=134158) ایراد مهمی وارد هست که من
پیشتر گفتم و کمی دربارش بحث کردیم.
Magsoud
07-24-2013, 02:00 AM
...در ضمن بر این گفته eDvArDo (http://www.ariadl.ir/member.php?u=134158) ایراد مهمی وارد هست که من
axon (http://www.ariadl.ir/member.php?u=132508) عزیز ، برخلاف نظر جنابعالی ، بنده بدلایل مختلفی با نظر دوست ارجمندمان eDvArDo (http://www.ariadl.ir/member.php?u=134158) موافقم
و سالیان درازی است که تمام نیاز هایم را بدون استثنا از اینترنت دانلود کرده ام.
از جمله دلایل اینکار میتوان به چند مورد زیر اشاره کرد:
__ موقع فروختن جنس ، بشدت و با تاکید از گارانتی صحبت میشود ولی وقتی با دی وی دی خراب
مراجعه میکنی ، در بهترین شرایط یک هفته ای باید بری و بیائی در حالیکه همان لحظه باید تعویض
کنند . (البته همگی فروشنده ها متخصص هستند و ما غیر متخصص و جواب معمولا" این است که
ما باعث خرابی شده ایم و دی وی دی سالم بوده !!!)
__ خودم دوستانی داشتم که اینکاره بودند و حتی مجموعه نرم افزاری آن ها به خارج از کشور هم
صادر شد ولی من می دیدم که دی وی دی ها را به افراد عادی میدادند که صبح تا شب یکی یکی
رایت کنند. در حالیکه این دی وی دی ها باید با اصول صحیح و در خود شرکت با امکانات ویژه رایت
شوند. بدیهی است که دی وی دی ایکه غیر استاندارد رایت شود نه درست کار خواهد کرد و نه
ماندگاری اش استاندارد خواهد بود. مسلم است رایتری که صبح تا شب پشت سر هم رایت میکند
بعد از چند ساعت داغ شده و مشکلدار رایت خواهد کرد.
__ تعدادی از شرکت های ایرانی برنامه ها را دستکاری میکنند تا تبلیغ خودشان را وارد سیستم ما
بکنند ، مثلا" اگر دی وی دی شرکت ... را فقط به دی وی دی رام بگذاری که فقط محتوای آن را نگاه
کنی ، بدون خبر دادن به ما و بدون اجازه ما ، رجستری را دستکاری میکنند
__ و و ... و علل دیگر که آخری این است که از اینترنت ، جدیدترین ورژن را دانلود میکنی
==================
در ضمن بهتر و درست تر این بود که باز کننده محترم تاپیک اسمی از شرکت های تجاری نمی بردند
بدیهی است که در صورت تکرار تاپیک مربطه حذف خواهد شد. مگر اینکه با تائید مدیریت محترم انجمن
باشد
سیامک
07-25-2013, 11:00 AM
سلام به همه دوستان
من چند سالهاست که از مجموعه های نرم افزاری استفاده میکنم. چیزی که واقعاْ معلومه اینه که کینگ پرند خیلی سرتر از مجموعه های دیگه هست. مجموعه های دیگه هم تا میبینن کینگ کار جدیدی کرده سریع کپی برداری میکن.
یه مشکل دیگه ای که همه مجموعه های جز کینگ دارنش اینه که User رو گاگول فرض می کنند و با شعارهایی مثل داشتن آنتی ویروس اورجینال که ۱۰۰٪ دروغه و ... فقط قصد دارند محصول خودشون رو غالب کنن.
در مورد مشکل دیسک ها هم باز تجربه دارم. پیش اومد که با دیسک های کینگ مشکل داشتم ولی این شرکت با پیک رایگان خودش دیسک رو برام تعویض کرد. تازه از همه مجموعه هام برنامه هاش جدیدتره و قیمتشم کمتر!
borhan_3010
07-26-2013, 04:47 PM
درود
برنامه های زیادی تو این مجموعه ها وجود داره که گاهاً یک درصد اونا هم استفاده نمیشه
همچنین این مجموعه ها با توجه به اینکه رو دی وی دی رایت شدن و قابلیت آپدیت ندارن بعد از چند ماه قدیمی میشن
قیمت بالای این مجموعه ها نیز یکی دیگه از عیوب اونهاست
همچنین وجود قفل سخت افزاری در اونها باعث آسیب رسیدن به درایو تون میشه
با این حال افراد زیادی وجود دارن که یا حوصله سرچ و دانلود ندارن و یا اینترنت پرسرعت براشون مقدور نیست تهیه کنن و دانلود براشون هزینه زیادی داره
سعی کنین مجموعه ای رو تهیه کنین که امکان تهیه نسخه کپی از مجموعه هاشو بهتون بده و روی دی وی دی هاش قفل نذاشته باشه
تعداد بالای دی وی دی ها رو ملاک خرید تون قرار ندین
اگه روی دی وی دی های نقره ای رایت شده باشن ماندگاری بیشتری دارن
برنامه هایی که خیلی لازم تون میشه رو می تونین از لحاظ بروز بودن تو این مجموعه ها خودتون مقایسه کنین
قصد تبلیغ مجموعه ای رو ندارم ولی مجموعه کینگ رو نمی پسندم چون روی نسخه های قدیمی که من استفاده کردم قفل میذاشت
البته نسخه های جدید رو نی دونم چون خیلی وقته برنامه های مورد نیازم رو دانلود میکنم
ولی برنامه هایی که خیلی لازم ندارم رو هم دلم نمیاد از هاردم پاک کنم الان هارد تا خرخره پر شده!!
از لرد قبلا استفاده کردم بد نبوده، گردو هم دست یکی از دوستام دیدم اونم بد نیست
پاینده باشین
سیامک
07-27-2013, 01:03 PM
من یه مدت نرم افزارها و ویندوز رو بصورت دیسک های تکی خرید می کردم ولی بعد فهمیدم که مجموعه های نرم افزاری به صرفه تر و خیلی بهتر از دیسک های تکی هست و از طرفی آدم با خیلی از نرم افزارهای جدید هم آشنا میشه.
VahidSalehi
07-31-2013, 04:19 PM
سلام
هر کدام ویژگی های خودش رو داره ، همچنین گردو نیز هست.
بیشتر چه چیزی برای شما مهمه؟
در ضمن بر این گفته eDvArDo (http://www.ariadl.ir/member.php?u=134158) ایراد مهمی وارد هست که من
بیشتر برای من سالم بودن نرم افزارها - وجود نرم افزارهای اصلی و مهم به جای نرم افزاری های تکراری و بی کاربرد - عدم دستکاری نرم افزارها - پشتیبانی خوب و کیفیت خوب دیسکها
سلام
دوست عزيز، اگه اينترنت خوبي داري بهتره هر موقع به برنامه خاصي نياز پيدا كردي ورژن جديدشرو دانلود كني! :yeah:
مگر اينكه حجيم باشه! :n00:
والا من اینترنت خوب دارم ولی وقت دانلود کردن و پیدا کردن ده ها نرم افزار مورد نیازم رو ندارم بعدشم هزینه دانلودش با خرید اکانت ریپدها و خرید حجم ترافیک اینترنتی از هزینه تهیه یک مجموعه نرم افزاری خیلی بیشتر میشه کیفیت اون هم نداره چون معمولا این مجموعه ها پشتیبانی دارند اگر مشکل کرک یا سریال داشتی برطرف می کنند
به هر حال باز از راهنمایی دوستان سپاسگذارم
با سلام و احترام به همگی
من تو انجمن پیشین نوشتاری درباره مجموعه های نرم افزاری نوشتم
اما از اونجایی که انجمن رفت ، داده هاش نیز رفت و همون گونه که اقا محمد گفتن
دیگه نمیشه نوشته هاش رو بازگردوند. امیدوارم این انجمن پایدار باشه که وافعا
آموزشهای اقا نیما، اقا برهان، اقا مقصود، اقا حسین و دیگران ارزمشند هست.
از اونجایی که من چند ساله از مجموعه نرم افزاری استفاده میکنم میخوام به
شما چند نکته رو بگم که شاید شما چون استفاده نکردید خبر ندارید.
axon (http://www.ariadl.ir/member.php?u=132508) عزیز ، برخلاف نظر جنابعالی ، بنده بدلایل مختلفی با نظر دوست ارجمندمان eDvArDo (http://www.ariadl.ir/member.php?u=134158) موافقم
و سالیان درازی است که تمام نیاز هایم را بدون استثنا از اینترنت دانلود کرده ام.
از جمله دلایل اینکار میتوان به چند مورد زیر اشاره کرد:
__ موقع فروختن جنس ، بشدت و با تاکید از گارانتی صحبت میشود ولی وقتی با دی وی دی خراب
مراجعه میکنی ، در بهترین شرایط یک هفته ای باید بری و بیائی در حالیکه همان لحظه باید تعویض
کنند . (البته همگی فروشنده ها متخصص هستند و ما غیر متخصص و جواب معمولا" این است که
ما باعث خرابی شده ایم و دی وی دی سالم بوده !!!)
__ خودم دوستانی داشتم که اینکاره بودند و حتی مجموعه نرم افزاری آن ها به خارج از کشور هم
صادر شد ولی من می دیدم که دی وی دی ها را به افراد عادی میدادند که صبح تا شب یکی یکی
رایت کنند. در حالیکه این دی وی دی ها باید با اصول صحیح و در خود شرکت با امکانات ویژه رایت
شوند. بدیهی است که دی وی دی ایکه غیر استاندارد رایت شود نه درست کار خواهد کرد و نه
ماندگاری اش استاندارد خواهد بود. مسلم است رایتری که صبح تا شب پشت سر هم رایت میکند
بعد از چند ساعت داغ شده و مشکلدار رایت خواهد کرد.
__ تعدادی از شرکت های ایرانی برنامه ها را دستکاری میکنند تا تبلیغ خودشان را وارد سیستم ما
بکنند ، مثلا" اگر دی وی دی شرکت ... را فقط به دی وی دی رام بگذاری که فقط محتوای آن را نگاه
کنی ، بدون خبر دادن به ما و بدون اجازه ما ، رجستری را دستکاری میکنند
__ و و ... و علل دیگر که آخری این است که از اینترنت ، جدیدترین ورژن را دانلود میکنی
==================
در ضمن بهتر و درست تر این بود که باز کننده محترم تاپیک اسمی از شرکت های تجاری نمی بردند
بدیهی است که در صورت تکرار تاپیک مربطه حذف خواهد شد. مگر اینکه با تائید مدیریت محترم انجمن
باشد
سلام بر اقا مقصود شیرین زبان
چند سال پیش که یکی از دیسکهای لرد 10 ایراد داشت به دفتر تهران زنگ زدم ، ازم سریال مجموعه رو خواست
همراه با ادرس دادم ، پس از چند روز دیسک رو دریافت کردم جالب این بود که یک نامه پوزش خواهی همراهش بود
من بعد از دریافت دیسک فهمیدم که ایراد از من بود نه از دیسک مجموعه:d:
دیسک رو همراه با برچسب با پست 1 2 روزه با هزینه خودشون فرستادن ، بدون هیچ پرسشی.
این نوشته رو از مدیر انجمن لرد براتون نقل میکنم:
در ایران حدود 10 کارخانه تولید دیسکهای سیلور وجود دارد. بزرگترین آنها شرکت ریز موج است. در کارخانه این شرکت محصولات لرد، سریالهای معروفی مثل قهوه تلخ، ویلای من، هر دو مجموعه مشابه با لرد و صدها هزار عنوان دیگر در طول سال تولید می شود. ریز موج بزرگترین کارخانه تولید دیسک در خاورمیانه و دومین کارخانه بزرگ آسیا است. هر کارخانه ای در تولید دیسکها از مواد مختلف با درصد ترکیب متفاوتی استفاده میکند. مثلاً کارخانه ای اولویت مواد را بر روی فلز روی میگذارد. دیگری اولویت را بر روی مس می گذارد. دیگری بر روی نقره و.... . هر چقدر فلز پایه نقره در تولید اینگونه دیسکها بیشتر شود کیفیت دیسکها بالاتر می رود. البته بهترین فلز پایه طلا است که قیمت دیسکهای طلا حدود 10 هزار تومان در هر دیسک است. حالا با توجه به اینکه کارخانه از ترکیب فلزات مورد نیاز با چه درصدی استفاده میکنند کیفیت دیسک تولیدی مشخص می شود.
از اونجایی که ممکنه تو هر نسخه مجموعه 1000ها دیسک ساخته بشه ، همچنین دیسک ها نقراه ای هست
به دور از ذهن هست که با رایانه و با چند دستگاه دیسک خوان نوشته و تکثیر بشن.
این هم پایگاه شرکت ریز موج (http://www.reezmouj.com/)
راستش من تخصص ندارم اما میدونم که شرکت کینگ و گردو اسم و تبلغ هایی از مجموعه رو تو فایل نصب نرم افزار میذارن
(این گفته برای سالها پیشه اکنون رو نمیدونم) اما لرد رو تا کنون ندیدم ، ولی به تازگی بعد از تموم شدن نصب ویندوز ها
یک پیغامی میاد که (ایا مایلید ویندوز به صورت خودکار فعال شود؟)
همچنین به نظر میرسه که برخی نرم افزارها بعد از نصب به صورت خودکار کرک میشن.
درود
برنامه های زیادی تو این مجموعه ها وجود داره که گاهاً یک درصد اونا هم استفاده نمیشه
همچنین این مجموعه ها با توجه به اینکه رو دی وی دی رایت شدن و قابلیت آپدیت ندارن بعد از چند ماه قدیمی میشن
قیمت بالای این مجموعه ها نیز یکی دیگه از عیوب اونهاست
همچنین وجود قفل سخت افزاری در اونها باعث آسیب رسیدن به درایو تون میشه
با این حال افراد زیادی وجود دارن که یا حوصله سرچ و دانلود ندارن و یا اینترنت پرسرعت براشون مقدور نیست تهیه کنن و دانلود براشون هزینه زیادی داره
سعی کنین مجموعه ای رو تهیه کنین که امکان تهیه نسخه کپی از مجموعه هاشو بهتون بده و روی دی وی دی هاش قفل نذاشته باشه
تعداد بالای دی وی دی ها رو ملاک خرید تون قرار ندین
اگه روی دی وی دی های نقره ای رایت شده باشن ماندگاری بیشتری دارن
برنامه هایی که خیلی لازم تون میشه رو می تونین از لحاظ بروز بودن تو این مجموعه ها خودتون مقایسه کنین
قصد تبلیغ مجموعه ای رو ندارم ولی مجموعه کینگ رو نمی پسندم چون روی نسخه های قدیمی که من استفاده کردم قفل میذاشت
البته نسخه های جدید رو نی دونم چون خیلی وقته برنامه های مورد نیازم رو دانلود میکنم
ولی برنامه هایی که خیلی لازم ندارم رو هم دلم نمیاد از هاردم پاک کنم الان هارد تا خرخره پر شده!!
از لرد قبلا استفاده کردم بد نبوده، گردو هم دست یکی از دوستام دیدم اونم بد نیست
پاینده باشین
سلام بر افا برهان
آره چند هزار نرم افزار داره ، اما خوب هر کاربر استفاده خودش رو داره که شاید کاربر دیگه ای نداره
کاربر به دلیل هایی که پایین خواهم گفت برام ارزش داره مجموعه رو بخره ، یکی ممکنه کمتر استفاده.
آره دیگه از اینترنت که بارگیری کنه باز هم همینه چون کرک شدن بروز رسانی نمیشن.
تا چند ماه پیش تنها مجموعه ای که قفل داشت کینگ پرند بود که خوشبختانه از چند نسخه پیش
این قفل رو از محصولاتش برداشت.
بقیشو خوب اومدی.
من یه مدت نرم افزارها و ویندوز رو بصورت دیسک های تکی خرید می کردم ولی بعد فهمیدم که مجموعه های نرم افزاری به صرفه تر و خیلی بهتر از دیسک های تکی هست و از طرفی آدم با خیلی از نرم افزارهای جدید هم آشنا میشه.
سلام
من نیز در اغاز اینگونه بودم تا با مجموعه های نرم افزاری آشنا شدم. با داشتن بسته بندی، اوتوران ،
آموزش ، پشتیبانی ، تخفیف (کارت طلایی) به صرفه هست.
اما یک پرسش کلی
من چگونه مجموعه نرم افزاری خریدم؟
6 یا 7 سال گذشته نرم افزار "Ulead Video Studio" رو با ذوق خریدم 1000 یا 3هزار تومن بود پس از مدتی
نخستین دیسک مجموعه نرم افزاری از کشوری دیگه بدستم رسید ، تا اینکه برای یه جایی مجموعه رو
خریدم و اونجا بیشتر نرم افزارها ، قابلیت ها و ویژگی هاش رو دیدم از اون به بعد همه نسخه های لرد رو
خریدم.
اگه بخوام اینها رو تکی بخرم چقدر میشه؟
ویندوز 8 5000، مجموعه آفیس 3 یا 5هزار، مجموعه نرم افزارهای امنیتی 5هزار
نرم افزارهای شرکت "ادوبی" 5هزار شد 20 تومن ، تازه همون بازم نرم افزار مونده.
اگه بخوام از اینترنت بارگیری کنم چقدر میشه؟
با حساب کردن هر گیگ نزدیک 4 تا 4500، حجم ویندوز 8 4گیگابایت، آفیس 2گیگابایت
بسته ادوبی 6گیگابایت ، خوب تا اینجا شد نزدیک 30 تومن البته بازم هست
خوب شاید بگید که من همه این مجموعه رو استفاده نمیکنم آره ، اما باید نصب کنید
مثلا نرم افزار فتوشاپ یا نرم افزار اکسل یا ورد رو ، همه استفاده میکنیم پس باید داشته
باشیم بازم نرم افزارهایی همانند Driver Pack Solution و یا نرم افزارهای تدوین فیلم ،
نرم افزارهای معماری هست که حجمشون چند گیگابایت هست.
مجموعه نرم افزاری چی داره؟
نزدیک 2هزار نرم افزار تو گروه های متفاوت کاربردی و تخصصی.
اگه شما از اینترنت بارگیری کنید کجا نگه میدارید؟ معمولا تو دیسک سخت دیگه؟
یا شاید توی دی وی دی. تو این مجموعه ها ، همه دیسک ها برچسب داره که نام
نرم افزارهای موجود داخلش رو نوشته همراه با داشتن "Bootable" همه اینها تو یک
جعبه یا کیف همراه که هم زیبایی داره هم برداشتنش اسونه گنجونده شده ، این گونه این بهتر نیست؟
راستی دفترچه داره که توش نام نرم افزارها هست البته برای گردو نوشتار و آموزش دار.
اکنون من نسخه های سالهای پیش رو دارم ، اما نه فضای رایانم رو پر کرده و نه زشتی داره. قشنگ هم هست.
همراه مجموعه 10 ها آموزش نرم افزارهای کاربری هست که کمتر کسی از بروزترین نسخه اینها
استفاده کرده و با همه گزینه هاش آشنا هست. آیا همه این آموزش به زبان فارسی یکجا تو اینترنت هست؟
تا کنون چند بار برای شما اتفاق افتاده که نرم افزار یا بازی رو از اینترنت بارگیری کنید و بعدا میفهمید که نصب میشه
یا کرک نمیشه؟ تو این مجموعه ها از این خبرا نیست ، تقریبا همشون نصب میشن ، حتما فعالسازی میشن.
اگر فعالسازی نرم افزاری ایراد داشته کافی با پشتیبانی تلفنی یا اینترنتی مجموعه ها تماس بگیرین تا شما رو راهنمایی
کنن ، هر 3 این مجمو عه ها پشتیبانی اینترنتی و انجمن دارند که برخی پاسخ پرسش های خارج مجموعه رو نیز میدن.
اتورانی که مجموعه داره با قابلیت جستجو بین نام نرم افزار و توضیح های نرم افزار (فارسی و انگلیسی)، یافتن نرم افزار
و همچنین داشتن اطلاعات درباره نرم افزار رو ساده میکنه. این تو اینترنت هست؟ چند نرم افزار تو اینترنت هست که ما
از پایگاه های شرکت سازنده دریافت میکنیم و توضیح فارسی نداره؟
قیمت مجموعه ها چقدره؟
واپسین نسخه لرد قیمتش 40تومنه ، کینگ و گردو 50تومن. با وجود ویژگی هایی که بالا گفتم بازم میگید زیاده؟
لرد در اغاز فروشش که چند ماه پیش بود مجموعه رو با تخفیف 40% میفروخت. گردو و کینگ کارت طلایی دارن
یعنی شما با خرید 3مجموعه 3کارت طلایی دارین که مجموعه چهارمی رو رایگان میخرین. بازم هست.
در نظر داشته باشید شما اینها رو که میخرین تا چند ماه دیگه لازم نیست مجموعه رو بخرین شاید 6ماه
و برای برخی 1 سال خوب تقسیم کنید ببینید ماهی چقدر در میاد؟ ممکنه شما تو این مدت نباز به نسخه
تازه برخی نرم افزارها داشته باشید اما خوب به اندازه خرید گیگابایت ها نیست ، ممکنه بارگیری رایگان شبانه
یا خرید چند گیگ کافی باشه.
سخن پایانی
به نظر من همین آرامشی که این مجموعه ها داره یعنی نرم افزارها همش جلوته با یک کلیک میتونی نرم افزار رو نصب کنی
و مطمئن هستی که فعال میشه ، ارزشش رو داره تا اینکه بخوای تو این پایگاه اون پایگاه دنبال فعالساز بگردی و نمیدونی ایا کار میکنه یا خیر.
من مطمئن هستم شما اگه مجموعه رو ببینید به ویژه کسانی همانند اقا مقصود که به نصب و آزمایش نرم افزارهای متفاوت
علاقه دارن ، نظرتون عوض میشه.
امیدوارم پاسختون رو داده باشم ، باز هر کی ، هر نکته ای رو داره همینجا بگه من پاسخگو هستم.
نصب و آزمایش نرم افزار هم حال میده ها.:yeah:
borhan_3010
08-03-2013, 07:36 PM
این قیمت هایی که فرمودین اگه بخواین تکی تکی همه یرنامه هارو بخرین درسته ولی همه اینها بستگی به فرد داره
برای خیلی از افراد شاید داشتن یه ویندوز و آفیس و آنتی ویروس آپدیت کافی باشه (برنامه های کم حجم تر رو ملاک قرار ندیم) و اگر احیانا برنامه دیگری لازم داشت در زمان نیاز با یه سرچ در گوگل فارسی به راحتی از سایت های فارسی زبان می تونه آخرین نسخه اونو دانلود کنه
این مورد رو هم درنظر بگیرین که حتی خود اون ویندوز رو میشه از اینترنت نسخه ارجینال و دستکاری نشده اش رو دانلود کرد
البته همه اینها لازمه اون داشتن اینترنت مناسب است درغیراین صورت خرید این گونه مجموعه ها گاها لازم میشه
Send from Galaxy Siii using Tapatalk 4
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.