PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : با این نوشیدنی های تَگَری جگرتان حال می آید



mehraboOon
07-21-2013, 04:52 PM
با این نوشیدنی های تَگَری جگرتان حال می آید (1)







برترین ها:


http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/22/172951_912.jpg


سنگریا خنک تابستانی

تعداد: 10 نفر
زمان تهیه: 15 دقیقه

مواد لازم

• دو پیمانه آب پرتقال، خنک
• یک پیمانه آب انگور سفید شیرین نشده، خنک
• یک پیمانه آب کرن‌بری
• یک بطری یک لیتری آب لیمو
• تکه های یخ
• دو پیمانه تکه های میوه های گوناگون (پرتقال، لیمو، آناناس، انگور سفید یا قرمز بی دانه، هلو پوست کنده و توت فرنگی)
• برگ های کوچک نعناع

طرز تهیه

1. در یک کاسه بزرگ یا پارچ، آب میوه های خنک پرتقال، آب انگور سفید و کرن‌بری را با هم مخلوط کنید.
2. آب لیمو را اضافه کنید. دوسوم هر ده لیوان را با یخ پر کنید. میوه ها را در لیوان بریزید. مخلوط آب میوه را داخل لیوان ها بریزید. آنها را با برگ های نعناع تزئین کنید.



http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/22/172952_297.jpg


آگوئا فرسکا خیار

تعداد: 6 نفر

زمان تهیه: 15 دقیقه

مواد لازم

• 4 عدد خیار متوسط، پوست کنده، دانه گرفته و خرد شده (حدود 5 پیمانه)
• نصف پیمانه آب
• نوک قاشق نمک
• سه پیمانه مکعب های یخ
• یک دسته کوچک نعناع یا ریحان (یک پیمانه)
• یک عدد لیمو ترش
• شربت قند
• برش های باریک خیار (اختیاری)

طرز تهیه

1. در مخلوط کن خیار، آب و نمک را با هم مخلوط کنید تا حسابی له و نرم شود. تکه های یخ و نعناع را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید تا یخ ها خرد شوند. آب لیمو را بگیرید و با شربت قند اضافه کنید. هنگام سرو می توانید برش های باریک خیار را داخل هر لیوان بیندازید.
2. برای تهیه شربت قند یک پیمانه آب و یک پیمانه شکر را با هم مخلوط کنید. داخل قابلمه بریزید و با شعله متوسط حرارت دهید تا زمانی که شکر حل شود. پس از خنک شدن آن را به آگوئا فرسکا اضافه کنید.



http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/22/172953_974.jpg


نوشیدنی خنک هندوانه

تعداد: 9 نفر
زمان تهیه: 15 دقیقه

مواد لازم

• سه پیمانه هندوانه
• ¾ شکر
• نصف پیمانه برگ های ریز نعناع
• دو پیمانه آب انگور سفید
• یک قاشق چایخوری پوست رنده شده لیمو
• ¾ پیمانه آب لیمو خنک
• 4 پیمانه آب گازدار خنک
• برگ های تازه نعناع (اختیاری)
• برش های هندوانه (اختیاری)

طرز تهیه

1. هندوانه ها را داخل مخلوط کن بریزید تا له شود. آن را از صافی عبور دهید تا تفاله های آن گرفته شوند.
2. در یک کاسه بزرگ شکر و نعناع را با هم مخلوط کنید. با پشت یک قاشق چوبی، برگ های نعناع را فشار دهید تا له شوند. آب انگور سفید، پوست رنده شده لیمو، آب لیمو و پوره هندوانه را اضافه کنید. هم بزنید تا شکر حل شود. داخل لیوان ها یخ بریزید و آب میوه را روی آنها بریزید. در صورت تمایل با تکه های هندوانه و برگ نعناع تزئین کنید.



http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/22/172954_371.jpg



لیموناد مادلاین

تعداد: 8 نفر
زمان تهیه: 15 دقیقه
زمان خنک شدن: یک شب تا صبح

مواد لازم

• 6 عدد لیموترش زرد (1.5 پیمانه آب لیمو)
• 2 عدد لیموترش سبز (1/3 پیمانه آب لیمو)
• یک پیمانه شکر
• 6 پیمانه آب
• یک پیمانه تمشک تازه
• تکه های لیمو ترش سبز و زرد

طرز تهیه

1. در یک پارچ بزرگ، آب لیموها، شکر و آب را با هم مخلوط کنید. هم بزنید تا شکر حل شود. تمشک را اضافه کنید. روی آن را بپوشانید و اجازه دهید یک شب تا صبح در یخچال بماند. با تکه های لیموترش سبز و زرد آن را تزئین کنید.



http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/22/172955_497.jpg


پانچ چای

تعداد: 10 نفر
زمان تهیه: 10 دقیقه
زمان خنک شدن: 4 تا 24 ساعت

مواد لازم

• 900 گرم چای سیاه دم شده
• نصف پیمانه شکر
• 20 سانتی متر چوب دارچین
• ¼ پیمانه برگ ریحان تازه خرد شده
• یک لیموترش سبز و زرد قاچ شده
• یک عدد پرتقال قاچ شده
• 900 گرم آب گازدار
• قالب یخ
• چوب دارچین (اختیاری)
• تکه های پرتقال و لیمو
• برگ ریحان

طرز تهیه

1. چای را دم کنید و پس از خنک شدن درون پارچ بریزید. شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید. چوب دارچین، ریحان خرد شده، لیمو و پرتقال برش خورده را اضافه کنید. روی آن را بپوشانید و به مدت 4 تا 24 ساعت داخل یخچال نگهداری کنید.
2. مایع را از صافی عبور دهید و تکه های میوه و سبزی را خارج کنید. خیلی آرام آب گازدار را اضافه کنید. با قالب های یخ آن را سرو کنید. برای تزئین نیز می توانید با تکه های مرکبات و برگ های ریحان آنها را تزئین کنید.



http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/22/172956_599.jpg


آب لیموی خنک

تعداد: 6 نفر
زمان تهیه: 15 دقیقه
زمان خنک شدن: یک تا 8 ساعت

مواد لازم

• 4 عدد لیموی خرد شده
• یک و نیم پیمانه برگ های تازه نعناع و ریحان
• 6 تا 8 پیمانه آب
• 6 تا 8 پیمانه یخ
• برگ های تازه نعناع یا ریحان برای تزئین

طرز تهیه

1. تکه های لیمو را داخل پارچ بیندازید. برگ های نعناع را کف دست خود کمی فشار دهی تا عصاره آن بیرون بیاید. آنها را داخل پارچ بیندازید. آب را اضافه کنید. درب آن را ببندید به مدت 1 تا 8 ساعت آن را در یخچال خنک کنید.
2. مایع را از صافی عبور دهید تا برگ های سبزیجات جدا شوند. تکه های لیمو و برگ های نعناع را در 6 یا 8 لیوان به طور مساوی تقسیم کنید. برای هر لیوان یک قالب یخ بیندازید. آب لیمو را اضافه و سرو کنید.

mehraboOon
07-21-2013, 04:53 PM
با این نوشیدنی های تَگَری جگرتان حال می آید (2)









برترین ها:



http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/4/2/176546_896.jpg

چای سبز نعنا-هلو

تعداد: 5 نفر

زمان تهیه: 10 دقیقه

زمان خنک شدن: 2 ساعت

مواد لازم

• دو پیمانه آب سرد

• 5 عدد چای سبز کیسه ای

• 350 گرم نکتار هلو

•نصف پیمانه برگ های تازه نعنا

• 3 قاشق غذاخوری شکر

• قالب های یخ

طرز تهیه

1. آب را داخل قابلمه بزرگی بجوشانید. از روی حرارت بردارید. چای های کیسه ای را به آن اضافه کنید تا دم بکشد. 5 دقیقه در آن را بگذارید. چای ها را خارج، نکتار و شکر را اضافه کنید. به مدت 2 تا 24 ساعت در یخچال آن را خنک کنید. مخلوط را هم بزنید و با قالب های یخ سرو کنید.



http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/4/2/176547_560.jpg


یخ‌ چای نعنایی

تعداد: 16 نفر

زمان تهیه: 20 دقیقه

زمان خنک شدن: 4 تا 48 ساعت

زمان پخت: 15 دقیقه

مواد لازم

• 7 پیمانه آب

• دو پیمانه شکر

• 8 عدد چای کیسه ای با طعم پرتقال

• 8 برگ تازه نعنا

• 8 پیمانه آب سرد

•دو پیمانه آب پرتقال

• ¾ آب لیمو

• قالب های یخ

دستور تهیه

1. در یک قابلمه بزرگ، 7 پیمانه آب و دو پیمانه شکر را با هم مخلوط کنید. اجازه دهید بجوشد. مرتب هم بزنید تا شکرها حل شوند. سپس حرارت را کم کنید و 5 دقیقه اجازه دهید تا بدون در نیم جوش شود. از روی حرارت بردارید. چای های کیسه ای و 8 برگ تازه نعنا را اضافه کنید. در آن را بگذارید و بگذارید 5 دقیقه بماند. با صافی چای و برگ های نعنا را جدا کنید.

2.چای حاضر شده را داخل کاسه بزرگ بریزید، 8 پیمانه آب سرد، آب پرتقال و آب لیمو را به آن اضافه کنید. در آن را بگذارید و 4 ساعت تا دو روز داخل یخچال قرار دهید. چای را با قالب های یخ و برگ های تازه نعنا تزئین کنید.



http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/4/2/176548_746.jpg


یخ‌ چای زردآلو

تعداد: 6 نفر

زمان تهیه: 15 دقیقه

زمان خنک شدن: 4 تا 48 ساعت

مواد لازم

• 6 پیمانه آب جوش

• 8 چای کیسه ای سیاه

•نصف پیمانه برگ نعنا

• 350 گرم نکتار زردآلو

• یک قاشق چایخوری وانیل

• قالب یخ

• تکه های زردآلوی تازه (اختیاری)

• برگ های نعنا (اختیاری)

طرز تهیه

1. ر یک قوری بزرگ، چای های کیسه ای، آب جوش و نصف پیمانه برگ های نعنا را بریزید. اجازه دهید 5 دقیقه بماند. برگ های نعنا و کیسه های چای را خارج کنید. در قوری را بگذارید و اجازه دهید یک ساعت بماند. وانیل و نکتار زردآلو را اضافه کنید.

2. برای سرو، لیوان های بلند را با قالب های یخ پر و مخلوط چای را اضافه کنید. در صورت تمایل با تکه های زردآلوی تازه یا برگ های نعنا آن را تزئین کنید.



http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/4/2/176549_983.jpg


بلیتزِن شکلات

تعداد: 8 نفر

زمان تهیه: 15 دقیقه

مواد لازم

• 60 گرم شکلات نیمه شیرین

• 1/3 پیمانه خرده شکلات

• یک پیمانه بستنی شکلاتی

• 60 گرم خامه

• دو قاشق غذاخوری خامه کاکائوی تلخ

• شکلات رنده شده

طرز تهیه

1. در یک قابلمه کوچک، شکلات را روی حرارت ملایم آب کنید. لبه های لیوانی که قرار است بلیتزِن را در آن سرو کنید را شکلات آب شده بزنید و خرده های شکلات را روی آن بریزید.

2.در مخلوط کن، بستنی و خامه کاکائوی تلخ را با هم مخلوط کنید تا نرم و یکدست شود.

3. مایع به دست آمده را داخل لیوان های تزئین شده بریزید و با شکلات رنده شده تزئین و بلافاصله سرو کنید.



http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/4/2/176550_281.jpg


موهیتوی تمشک

تعداد: 8 نفر

زمان تهیه: 15 دقیقه

مواد لازم

• ¼ پیمانه شکر

•¼ پیمانه برگ های نعنا

•سه پیمانه آب سرد

• یک و نیم پیمانه آب تمشک

• نصف پیمانه آب لیموترش

• یک و نیم پیمانه آب گازدار خنک

• قالب های یخ

• تمشک تازه، تکه های لیمو یا برگ های تازه نعنا

طرز تهیه

1. داخل پارچ، شکر و 1/4 پیمانه برگ های نعنا را با هم مخلوط کنید. با کمک قاشق چوبی برگ های نعنا را فشار دهید تا عصاره آنها خارج شود. آب سرد، آب تمشک و آب لیمو را اضافه کنید. هم بزنید تا شکر حل شود. در صورت تمایل در پارچ را ببندید و 24 ساعت داخل یخچال نگهداری کنید.

2. به آرامی آب گازدار را اضافه کنید. به آرامی هم بزنید. قالب های یخ را اضافه کنید. در صورت تمایل تمشک، تکه های لیمو و برگ های نعنا را اضافه کنید.

mehraboOon
07-21-2013, 04:55 PM
با این نوشیدنی های تَگَری جگرتان حال می آید (3)

یک لیوان نوشیدنی خنک بزرگ‌ترین نعمت در تابستان است. لذتی که بعد از ماندن در گرمای آفتاب با نوشیدن به‌دست مي‌آيد قابل وصف نیست. ممکن است فکر کنید درست کردن نوشیدنی کار سختی است، اما اینطور نیست.




مجله سیب سبز: یک لیوان نوشیدنی خنک بزرگ‌ترین نعمت درتابستان است. لذتی که بعد از ماندن در گرمای آفتاب با نوشیدن به‌دست مي‌آيد قابل وصف نیست. ممکن است فکر کنید درست کردن نوشیدنی کار سختی است، اما اینطور نیست. برای درست کردن نوشیدنی‌های خوشمزه فقط کافی است تکنیک آن را بلد باشید.

آب شاه‌توت

حدود نصف حجم پارچ مخلوط کن یخ بریزید. روی یخ‌ها یک استکان شکر و کمی آب بریزید و مخلوط‌کن را روشن کنید. بعد از چند دقیقه که یخ‌ها خرد شدند، 2 لیوان شاه‌توت پاک کرده و شسته شده را به آن اضافه کنید و مخلوط‌کن را دوباره روشن کنید. بعد از یک دقیقه نوشیدنی خوشمزه شما آماده است.


http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/4/22/181435_570.jpg


آب هلو و زنجبیل

مقداری زنجبیل تازه را رنده کنید و در آب هلو بریزید. بعد از 4 ساعت که زنجبیل ته‌نشین و آب هلو دوباره شفاف شد، آن را صاف کرده و با حجم مساوی ماءالشعیر مخلوط کنید و در لیوان بریزید. می‌توانید مقدار زیادی یخ و هلوی تازه در این نوشیدنی بریزید. این شربت هم به خاطر وجود هلو و زنجبیل طعم متفاوت و خاصیت خنک‌کنندگی فوق‌العاده‌ای دارد.


http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/4/22/181436_258.jpg


شیر توت‌فرنگی

یک لیوان شیر را به همراه یک لیوان یخ و نصف لیوان شکر در مخلوط‌کن بریزید و مخلوط کنید تا یخ‌ها پودر شوند و مخلوط پف کند. سپس یک لیوان توت‌فرنگی به همراه یک لیوان بستنی ساده در مخلوط کن بریزید و بزنید تا کاملا صاف و یکدست شود. این نوشیدنی را می‌توانید با تکه‌های توت‌فرنگی تزئین کنید.


http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/4/22/181437_371.jpg


شربت ویتامین C

یک پرتقال و یک لیموترش را آب بگیرید. یک سانتی‌متر زنجبیل تازه را با یک قاشق عسل و یک قاشق شکر در غذاساز مخلوط کنید تا کاملا صاف و یکدست شوند. آن را با آب پرتقال و لیمو مخلوط سپس با آب سرد رقیق کرده و با یخ سرو کنید. می‌توانید آن را با برش‌های پرتقال تزئین کنید.


http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/4/22/181438_743.jpg


سکنجبین لیمو

4 لیوان آب را با 3 لیوان شکر مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید. وقتی شکر حل شد، چند برگ نعنای تازه را با نخ به هم ببندید و در مایع در حال جوشیدن بگذارید. وقتی شربت قوام آمد، یک لیوان سرکه سفید در آن بریزید. بعد از 3-2 دقیقه شربت را از روی حرارت بردارید. می‌توانید آن را با آب و یخ رقیق کنید، با حلقه‌های لیمو پر کنید و سرو کنید.


http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/4/22/181439_161.jpg


آب زردآلو

برای تهیه هر لیوان نوشیدنی زردآلو به 4 عدد زردآلوی رسیده، یک قاشق غذاخوری شکر، نصف لیوان آب یخ و چند قطعه یخ نیاز دارید. هسته‌ زردآلوها را بگیرید و آنها را در مخلوط‌کن بریزید. شکر و آب را هم اضافه کنید و آنقدر بزنید تا یکدست شود. سپس نوشیدنی را با یخ سرو کنید.


http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/4/22/181440_870.jpg


چای سبز نعنا با یخ

در یک قابلمه کوچک 2 سانتی‌متر زنجبیل خرد شده را با 3 لیوان آب بجوشانید. حرارت را خاموش کنید، زنجبیل‌ها را بیرون بیاورید و 3 چای کیسه‌ای سبز را با 10 برگ نعناع در آن بیندازید. در ظرف را بگذارید و اجازه دهید خنک شود. لبه لیوان‌ها را خیس کنید و در یک کاسه شکر بزنید. آنها را یخ پر کنید و چای را روی یخ‌ها بریزید.


http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/4/22/181441_688.jpg


شربت آلبالو

هسته‌های آلبالو را درآورید و یک لایه از آنها کف قابلمه پهن کنید. مقداری شکر روی آنها بپاشید و بعد لایه دیگر آلبالو‌ها را بریزید. قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید تا آلبالو‌ها آب بیندازند و پخته شوند. آلبالو‌ها را می‌توانید برای آلبالوپلو کنار بگذارید و شربت باقی‌مانده را به همراه آب و یخ پودر شده سرو کنید.


http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/4/22/181442_167.jpg


هندوانه بستنی

هندوانه را تکه‌تکه کنید و هسته‌های آن را تا جايی که می‌توانید جدا کنید. آن را به مدت نیم ساعت در فریزر بگذارید تا به مرز یخ زدن برسد اما یخ نبندد. تکه‌های هندوانه را در مخلوط‌کن بریزید و دستگاه را روشن کنید. وقتی هندوانه‌ها خرد شد، آب هندوانه را صاف کنید و بعد دوباره برای چند دقیقه در مخلوط‌کن بریزید. چند اسکوپ بستنی در لیوان بگذارید و آب هندوانه را روی آن بریزید.


http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/4/22/181443_437.jpg


شربت آناناس

یک آناناس تازه را پوست بکنید و خرد کنید. آن را در آبمیوه‌گیری بریزید و از صافی رد کنید. آب آناناس را با یک لیوان آب و یک و نیم لیوان شکر مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشد. وقتی شربت کمی غلیظ شد، آن را از روی حرارت بردارید، با آب سرد رقیق کنید و با یخ و تکه‌های آناناس سرو کنید.


http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/4/22/181444_314.jpg


لیموناد گوجه‌فرنگی

آب گوجه‌فرنگی پر از ویتامین C است. برای تهیه آن گوجه‌ها را پوست بگیرید و در آبمیوه‌گیری یا مخلوط‌کن بریزید و بعد از مخلوط شدن آن را صاف کنید و هسته‌هایش را بگیرید. بعد به ازای هر 3 گوجه فرنگی متوسط یک قاشق آب لیموی تازه و کمی فلفل سیاه و نمک اضافه کنید. این نوشیدنی را می‌توانید با یخ و برگ‌های نعناع سرو کنید.

http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/4/22/181445_151.jpg