PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طرز تهیه دال عدس ( مخصوص افطار )



s.rozekabood
07-20-2013, 10:42 PM
http://img.tebyan.net/big/1385/06/1751441211754923887115902172001922135232232.jpg


موادلازم:
عدس قرمز= 2 پیمانه
پياز بزرگ= 1 عدد
سیر=2 قاشق سوپخوري
رب گوجه فرنگي= 2قاشق غذاخوري
سيب زميني متوسط= 2 عدد
ليمو عماني= 2 عدد
ادویه= 1 قاشق چايخوري
فلفل قرمز= 1 قاشق غذاخوري
روغن= 1 قاشق غذاخوري
تمر هندي= به دلخواه
طرزتهيه :
ابتدا پياز را با روغن سرخ كرده طلايي رنگ كه شد سير را اضافه مي كنيم و كمي تفت مي دهيم سپس رب فلفل ادويه ليمو عماني و سيب زميني وعدس را همه با هم اضافه كرده و حرارت كاملا ملايم كرده تا با بخار بپزد.


منبع: آشپز آنلاین

هر از چند گاهي هم مواد را زير ورو كرده تا به ته ديگ نچسبد زيرا عدس قرمز فورا به ديگ مي چسبد بعد از اينكه آب انداخت آب تمر و آب را به ميزان لازم اضافه كرده ونمك را نيز اضافه ميكنيم و مي گذاريم مواد كاملا پخته شوند وقتي غذاي ما جا افتاد زير آنرا خاموش مي كنيم و با گوشت كوب دال عدس را مي كوبيم ( به خاطر سيب زميني موجود در ان بايد كاملا له شود.)
اين غذا را مي توان با ترشي هم صرف كرد.