PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ویندوز 64 یا32 بیتی

erfanbada
07-18-2013, 09:32 PM
سلام من یه لپ تاپ دارم با این مشخصات:سی پی یو:دو هسته ای2.3گیگاهرتزرم:3گیگ ddr3گرافیک:512مگ انویدیاهارد:500گیگ میخواستم بدونم چه ویندوزی نصب کنم بهتر است؟ویندوز7 شصدوچهار بیتی یا 32بیتی.با تشکر.

Mahm00d
07-19-2013, 06:59 AM
سلام
اگر سی پی یو شما ویندوز 64 بیتی را ساپورت کند بهتر است 64 بیتی نصب کنید چون سرعت پردازش بیشتری دارد و استفاده کامل از رم و...

البته معایب خاص خود را برای بعضی از کاربران دارد مثلا ناتوانی در نصب بعضی از نرم افزار های 32 بیتی و...

:^:

erfanbada
07-19-2013, 10:39 AM
با سلام مجدد
ما چون صدای لپ تاپ کم است به ان اسپیکر های لپ تاپی کوچک هم وصل میکنیم اما انها هم زیاد صدای بالایی ندارند میخواستم بدانم ایا میشود از هر دو اسپیکر {هم اسپیکر لپ تاپ و هم اسپیکراضافه}به طور همزمان استفاده کرد؟
با تشکر.

axon
07-20-2013, 11:43 PM
سلام بر شما
جاش خوش کردی اینجاhttp://www.ariadl.ir/images/smilies/smilies%20%2828%29.gif

32بیتی نصب کنم چون حافظت 3گیگابایت هست.
اگر تنها 1خروجی صدا داری ، میتونی از تبدیل 1 به 2 برای
خروجی استفاده کنی که بیشتر از 500تومن نیست.

erfanbada
07-23-2013, 11:32 PM
ممنون از جوابت axon جان

درباره{
جاش خوش کردی اینجا}:باید بگم خدایی اینجا زودتر جواب بهت میدم اونجا یه سوال میپرسی کسی میل نداره جواب بده از مدیریت خواهش میکنی نمیدونم بلد نیست یا حالشو نداره میگه میخوای چکار کنی صورت مسئله رو پاک میکنه.

سهند
04-24-2014, 11:46 PM
سیستم من با مشخصات سی پی یو amd965 چهار هستهای با 8مگ کش
مادربرد گیگابایت 890 گرافیک انبرد
رم 8 گیگ ddr3
من با استفاده ار پچ 4گیگ که تو سایت ها هست در اخر نصب ویندوز از رم 8گیگ استفاده میکنم میخواستم بدونم ایا با نصب ویندوز 64 بیتی سرعت سیستم انقدری بالا میره که قابل ملاحضه باشه وایا پایداری سیستم پایین نمیاد

fg54
04-25-2014, 12:04 AM
سیستم من با مشخصات سی پی یو amd965 چهار هستهای با 8مگ کش
مادربرد گیگابایت 890 گرافیک انبرد
رم 8 گیگ ddr3
من با استفاده ار پچ 4گیگ که تو سایت ها هست در اخر نصب ویندوز از رم 8گیگ استفاده میکنم میخواستم بدونم ایا با نصب ویندوز 64 بیتی سرعت سیستم انقدری بالا میره که قابل ملاحضه باشه وایا پایداری سیستم پایین نمیاد

بهتر است نسخه 64 بیتی نصب کنید دلایل خوبی هم برای نصبش هست..ممکنه انقدر محسوس نباشه .

سهند
04-25-2014, 12:08 AM
دوست عزیز من یکبار 2سال پیش نصب کردم اما پایداری سیستم انقدر پایین اومد که قابل تحمل نبود میخواستم ببینم ایا مشکلی در ساپورت سخت افزاری سیستم من هست یا چه دلیلی داره که سیستم در ویندوزهای 32 بیتی پایداری بیشتری نسبت به 64 بیتی داره

fg54
04-25-2014, 12:28 AM
دوست عزیز من یکبار 2سال پیش نصب کردم اما پایداری سیستم انقدر پایین اومد که قابل تحمل نبود میخواستم ببینم ایا مشکلی در ساپورت سخت افزاری سیستم من هست یا چه دلیلی داره که سیستم در ویندوزهای 32 بیتی پایداری بیشتری نسبت به 64 بیتی داره

من سه چهار ساله که 64 بیت استفاده میکنم و تا حالا یک کرش و ناپایداری توی سیستم ندیدم...
با هشت گیگ رم و سی پی یو چهارهسته ای شما باید بهترین سرعت را داشته باشید
اینکه چه تفاوتی بین 64 با 32 بیت هستش مقوله ی مفصلی است که نه در دانش من و نه در حوصله ی بنده است پیشنهاد میکنم توی نت سرچ کنید حتما متقاعد میشوید که 32 بیت را بزارید کنار .

eDvArDo
04-25-2014, 04:03 PM
سلام

اين روزها با ارزان‌تر شدن و رايج‌شدن قطعات جديد خيلي‌ها سراغ سيستم‌عامل‌هاي 64 بيتي را مي‌گيرند. سوالاتي از جنس ويندوز 32 بيتي يا 64 بيتي خيلي زياد شده است. و روز به روز هم نوشته‌هاي پراکنده ( درست يا غلط ) در مورد اين نوع سيستم ها، زيادتر مي‌شود.
طبق روال اين وبلاگ در اين نوشتار سعي مي‌کنيم تمام جرئيات کاربردي در زمينه ويندوزهاي 64 بيتي را پاسخ بدهيم. اين که سيستم‌عامل 64 بيتي چي است و چه فرقي با 32 بيتي دارد يک سوال رايج است که با آن شروع مي‌کنيم و مي‌پردازيم به سوالاتي که حتما براي شما هم پيش خواهد. ببينيم ايا بايد با 32 بيت خداحافظي کنيم؟

◄ 32 بيت يا 64 بيت؟
فرض کنيد شما مقدار بسيار زيادي مايع را از جايي به جاي ديگر منتقل کنيد. اين انتقال را هم مي‌توانيد با ني انجام بدهيد و هم با لوله پالايشگاه. بديهي است با لوله پالايشگاه بهتر است چون در يک زمان مي‌توانيد حجم بسيار بالاتري را جا به جا کنيد.
اين يک مثال اغراق‌آميز بود ولي در مورد بيت‌ها هم همينطور است. توي معماري 32 بيت شما حجم کمتري را از مي‌توانيد نسبت به 64 بيت آدرس‌دهي کنيد. اين باعث مي‌شود که فقط بتوانيد تا حد کمتري پردازش اطلاعات را انجام بدهيد.
من به شما اين اطمينان را مي‌دهم که نيازي نيست برويد يک دوره معماري کامپيوتر را بگذرانيد تا فرق اين دو تا را بفهميد چون واقعا فرق اين دو، تا همينجا به درد شما مي‌خورد. تا اين حد که بدانيد در يک لوله 64 بيتي بيشتر از يک لوله 32 بيتي مي‌توان مايع عبور داد ( ترجمه: در يک ساختار 64 بيتي مي‌توان اطلاعات بيشتري را پردازش کرد به نسبت يک ساختار 32 بيتي ) در حدي که بتوان پاسخ کارهاي سنگين اين روزها را داد.

◄ قضيه Ram چهار گيگ چيست؟ هر سيستمي چقدر رم را پشتيباني مي‌کند؟
شما در يک سيستم آدرس دهي 32 بيتي فقط مي‌توانيد 4 گيگابايت رم را استفاده کنيد. البته اين مقدار هيچ وقت مثلا در ويندوز XP استفاده نمي‌شود. دوست داريد بدانيد پس بقيه‌اش چي مي‌شود؟ به عکس زير نگاه کنيد:

http://www.fadak.us/A.database/Computer/Windows/L.001/Image/A.0032.1.jpg

اما اگر در يک سيستم 64 بيتي کار کنيد آن وقت محدوديتي براي ميزان Ram نداريد. البته داريد ولي اين محدوديت چندان اذيت‌تان نمي‌کند. در يک سيستم 64 بيتي شما فقط و فقط مي‌توانيد 2 به توان 64 آدرسدهي داشته باشيد که مي‌شود 17.2 ميليارد گيگابايت يا 16.3 ميليون ترابايت يا 16 exabytes!!! فقط همين قدر :))
براي نمونه يک سيستم با 12 گيگابايت رم را تست مي‌کنيم ( عکس زير ) که از همه 12 گيگ رمش به خوبي استفاده مي‌شود.

http://www.fadak.us/A.database/Computer/Windows/L.001/Image/A.0032.2.jpg

اين روزها سرورها همه از رم‌هاي بالا استفاده مي‌کنند و حتي لپ‌تاپ‌هاي معمولي هم با رم بالاي 4 ارائه مي‌شوند. توي کارهاي مدل سازي و استفاده از نرم‌افزارهاي سنگيني مثل AutoCAD و Autodesk 3D Max و حتي اديت‌هاي ويديويي ساده، رم بالا مي‌تواند بسيار به درد شما بخورد. اين روزها، دوران رم‌هاي بالاي 6 گيگ آغاز شده است. 4 گيگابايت که چيزي نيست :)

◄ از کجا بفهمم که ويندوز من 64 بيتي است يا 32 بيتي؟
عموما هر جا ديديد که در مورد سيستم شما عدد 64 بود بدانيد که ويندوز شما 64 بيتي است :) اما همين جوري هم نيست طبيعتا. چند راه ساده به شما نشان مي‌دهم که مطمئن بشويد.
اگر ويندوز شما قديمي‌تر از XP است پس حتما 32 بيتي يا پايين‌تر است.
اگر ويندوز شما xp يا windows server يا چيزي شبيه اين است از منوي Start گزينه Run را مي‌زنيم و در کادر مربوطه تايپ مي‌کنيم dxdiag. پنجره‌اي مانند پنجره زير نشان داده مي‌شود که روبروي Operating System، اگر 64 بيتي باشد مي‌نويسد. به عکس دقت کنيد.

http://www.fadak.us/A.database/Computer/Windows/L.001/Image/A.0032.3.jpg

اگر ويستا يا Seven داريد به ترتيب روند زير را مي‌رويم. دقيقا جلوي System type 32 بيتي بودن يا 64 بيتي بودن را مشخص مي‌کند:

Start -> Control Panel -> System and Maintenance -> System
◄ کاربران مک و لينوکس از کجا مي‌توانند پي به 32 بيتي بودن يا 64 بيتي بودن سيستم‌عاملشان ببرند؟
اگر لينوکس داريد در خط فرمان از uname استفاده کنيد تا با پاسخ‌هايي مثل x86_64 يا ia64 پاسخ شما را بدهد. فقط يادتان باشد i386 يک نسخه 32 بيتي است.
اگر مک داريد يا از محصولات اپل در اين زمينه استفاده مي‌کنيد بايد ورژن مک‌تان را به دست آوريد. براي اين کار از منوي Apple به دنبال About this Mac بگرديد.

http://www.fadak.us/A.database/Computer/Windows/L.001/Image/A.0032.4.jpg

مک‌هايي که جديدا ارائه و فروخته مي‌شود همه از سيستم عامل و پردازنده 64 بيت استفاده مي‌کند. اگر مک شما نو نيست مي‌توانيد به پردازنده نگاه کنيد. Intel Core 2 Duo, Intel Xeon و از خانواده اپل، PowerPC G5 ها 64 بيتي هستند. Mac OS X 10.5 به بالا هم همه 64 بيتي هستند و پايين‌تر 32 بيتي.

◄ ايا توي برنامه‌هاي 32 بيتي در ويندوز 64 بيتي اجرا مي‌شود؟
پاسخ بله است! WoW64 اين کار را براي شما مي‌کند. Windows-on-Windows 64-bit يک نرم‌افزار شبيه‌ساز است که برنامه‌هاي 32 بيتي را، اگر داراي فاکتورهاي موردنياز WOW64 باشند، در ويندوز 64 بيتي هم اجرا مي‌کند. ولي اگر نداشته باشد کاري از دستتان ساخته نيست.
خيال‌تان راحت که اکثر نرم‌افزارهاي شرکت‌هاي معروف، اگر نسخه 64 بيتي نداشته باشند هم، در ويندوز 64 بيتي اجرا مي‌شوند.
اينجا يک ليست از نرم‌افزارهايي را داريم که خود شرکت يک نسخه 64 بيتي از آنها را ارائه کرده است. به اين نرم‌افزارها native x86-64 Windows software مي‌گوييم.

◄ سرعت اجراي برنامه‌هاي 32 بيتي در ويندوز 64 بيتي کمتر است؟
قاعدتا بايد اين طور باشد چون شما داريد برنامه را در يک برنامه واسطه ( WOW64 ) اجرا مي‌کنيد اما در عمل اين طور نيست.
آنقدر سيستم‌هاي امروز قدرتمند شده‌اند که اين استفاده از WOW64 اصلا به چشم شما نمي‌ايد. در ثاني اگر رم بالايي داشته باشيد، مثلا 5 گيگ رم، آن وقت چون از اضافه Ram شما هم استفاده مي‌شود، سرعت شما بسيار بالاتر هم مي‌رود :)

◄ ايا نرم‌افزاري داريم که فقط روي سيستم‌ 64 بيتي اجرا بشود؟
الان اين جور نرم‌افزارها خيلي کم هستند اما هميشه در روي يک پاشنه نمي‌چرخد. چند سال پيش نرم‌افزارهاي 32 بيتي هم کم بودند. من فکر مي‌کنم چند سال ديگر نرم‌افزار 16 بيتي را نشود پيدا کرد و نرم‌افزارهاي روز همه 64 بيتي شده باشند و معدود نرم‌افزارهايي هم باشند که 32 بيتي باشند هنوز. آن زمان مي‌رويم سراغ نرم‌افزارهاي 128 بيتي.
فقط براي اين که بدانيد اين مسئله چقدر جدي است بايد بگويم نرم‌افزارهايي مثل Exchange 2007 فقط روي سيستم‌هاي 64 بيتي اجرا مي‌شود.

◄ چه زماني بايد روي سيستم عامل 64 بيتي خط بکشم؟
درست است که من به شما پيشنهاد مي‌کنم که برويد سمت ويندوز 64 بيتي ولي شما با من آشنا هستيد. قصد فريب شما را ندارم پس به شما واقعياتي را بايد بگويم.
اگر سيستم شما کمتر از 2 گيگ رم دارد، بعد از رفتن به سمت 64 بيت، تغيير محسوسي مشاهده نمي‌کنيد.
اگر يک برنامه داريد که با ويندوز 3.1 يا DOS نوشته شده است احتمالا ديگر نمي‌توانيد از آن برنامه استفاده کنيد چون در ويندوز 64 بيتي، امکان اجراي برنامه‌هاي 16 بيتي وجود ندارد. کلا بايد حواستان باشد در مورد برنامه‌هاي قديمي.
اگر شما سخت‌افزاري بسيار قديمي داريد که از پشتيباني سازنده در آمده است يک بدشانسي بزرگ گريبان‌تان را مي‌گيرد چون در اين صورت ممکن است درايور سخت‌افزار شما براي ويندوز 64 بيتي نوشته نشده باشد. متاسفانه درايور 32 بيتي به درد ويندوز 64 بيتي نمي‌خورد.

◄ مي‌خواهم يک ويندوز 64 بيتي نصب کنم. چه CPU ( پردازنده ) هايي ويندوز 64 بيتي را اجرا مي‌کنند؟
جواب اين سوال خيلي ساده نيست اما من در چند خط به شما مي‌گويم چطوري بتوانيد سريعا بفهميد. چون اکثر پردازنده‌هاي موجود در ايران AMD يا Intel است فقط در مورد اين دو توضيح مي‌دهم.
اگر AMD Duron است بايد بدانيد پردازنده شما، ويندوز 64 بيتي را ساپورت نمي‌کند. اگر Sempron جديد است از 46 بيتي به احتمال زياد پشتيباني مي‌کند و اگر قديمي است نمي‌کند. براي مطمئن شدن از اين موضوع به سايت شرکت رجوع کنيد. توي سايت شرکت نوع پردازنده را پيدا کنيد و ببينيد جلوي Operating Mode 64 Bit چي نوشته است. اگر dxdiag را در RUN ويندوز بزنيد مدل دقيق را به شما مي‌گويد.
اگر نوع پردازنده شما AMD Opteron يا AMD X2 يا AMD FX, يا مدل بسيار رايج Athlon64 است حتما از 64 بيت پشتيباني مي‌کند. با پردازنده‌هاي AMD Turion notebook هم مي‌توانيد تجربه يک ويندوز 64 بيتي را داشته باشيد.
اگر پردازنده شما Intel است بايد بدانيد Intel Core Duo notebook و Intel Pentium M notebook نمي‌توانند از ويندوزهاي 64 بيتي پشتيباني کنند و پردازنده‌هاي زير همه قابليت اجراي ويندوز 64 بيتي را دارند:

● Turion notebook processors
● Pentium D and Celeron D
● Core 2 processors (mobile, desktop, and server)

کلا يادتان باشد همه پردازنده‌هاي جديد شرکت‌ها از پردازش 64 بيتي پشتيباني مي‌کنند.

◄ از کجا بفهمم که درايور مناسب ويندوز 64 بيتي را دارم يا نه؟
براي اينکار بهترين کار استفاده از سايت سازنده قطعه سخت‌افزاري است. از هر راه ديگري برويد تويش شک و ترديد است. يا قطعه موردنظرتان را بگوييد تا اگر من يا ديگر دوستان اطلاعاتي داشتيم در زمينه آن قطعه خاص خدمت شما عرض کنيم.
اما مايکروسافت يک برنامه بسيار کوچک و مفيد براي ويندوز 7 معرفي کرده است به نام Windows 7 Upgrade Advisor که دو گزارش به شما مي‌دهد. يکي اينکه کامپيوتر شما براي نصب ويندوز هفت 32 مناسب است يا نه؟ يک گزارش هم مانند قبلي ولي در مورد Windows seven 64 bit. چون پيشنهاد من به شما همين ويندوز است پس کلي از راه را رفته‌ايد. يادتان باشد که درايورها برنامه‌هاي مهمي هستند و نبايد در مورد آنها غفلت کرد.

منبع: سايت فدک

سهند
04-25-2014, 06:57 PM
سلام
من با استفاده ار پچ 4گیگ که تو سایت ها هست در اخر نصب ویندوز از رم 8گیگ استفاده میکنم میخواستم ببینم ایا اینکار کار همون ویندوز64بیتی رو برام انجام میده یا نه اینم اسکرین شات

11103

fg54
04-26-2014, 03:29 PM
سلام
من با استفاده ار پچ 4گیگ که تو سایت ها هست در اخر نصب ویندوز از رم 8گیگ استفاده میکنم میخواستم ببینم ایا اینکار کار همون ویندوز64بیتی رو برام انجام میده یا نه اینم اسکرین شات

11103

اصلا و ابدا .

ببینید شما یک کاری بکنید که به نفع هر دو تا ماست ! شما چهار گیگ رم اضافیتان را به من بدهید اینطوری هم زحمت پچ و این مسایل از دوشتان برداشته میشود و هم لازم نیست ویندوز عوض بکنید از طرف دیگه رم من هم بالاتر میره و میشه 12 گیگ ! :d:چطوره ؟:RAG:..

Magsoud
04-26-2014, 05:58 PM
چند نکته:

1. در باره پچ 4 گیگا بایت
---------------------------
چند سال پیش در یکی از سایت های خارجی روز های متوالی بحث های مختلفی در مورد پچ مورد بحث داشتیم
بحث کنندگان اکثرا" (بغیر از بنده ) همه متخصص و وارد بودند و در نهایت نتیجه این شد که این پچ کار خواهد کرد ولی
بمرور زمان سخت افزار سیستم را فرسوده کرده و باعث خرابی زود تر از موعد سخت افزار ها خواهد شد.

دلیلی ندارد که شما هم نتیجه بالا را بپذیرید ولی بنده پذیرفتم.

2. نکاتی در مورد سیستم های 32 و 64 بیتی
---------------------------------------------------
بنده خودم متخصص الکترونیک هستم (یا بودم).
از نظر علمی شکی نیست که سیستم 64 بیتی بمراتب بهتر و قوی تر و کارآ تر از سیستم 32 بیتی است.

کامپیوتر 64 بیتی حدودا" در سال 1961 ساخته شد ولی تا سال تقریبا" 2000 در سیستم های خانگی بکار گرفته
نشد.
مایکروسافت اولین ویندوز 64 بیتی را برای ویندوز XP ارایه کرد.
دو سه سال است که تمایل کاربران به استفاده کامپیوتر های 64 بیتی بیشتر شده ولی البته فراموش نکنید که برای
استفاده از سیستم 64 بیتی نیاز به سخت افزار های جدید تر است.

اگر از سیستم 64 بیتی با سخت افزار های مناسب استفاده بکنیم ، مطمئنا" بهتر است ولی در غیر اینصورت اگر بدون
رعایت سخت افزار مناسب ویندوزتان را به 64 بیتی ارتقا بدهید میشود گفت که عملا" فرق زیادی حس نخواهید کرد.

بیائید یک مثال را دنبال کنیم:
فرض کنید که میخواهیم با برنامه ای گرافیکی مثل Photoshop و یا برنامه های سه بعدی و یا برنامه های کار با فیلم
و غیره کار کنیم.
این برنامه ها سنگین هستند و نیاز به مقدار حافظه بالائی دارند تا بتوانند روان و بی دردسر کار کنند.
یکی از خاصیت های ویندوز 32 بیتی این است که برای هر برنامه فقط حداکثر 2 گیگا بایت حافظه در اختیار میگذارد.
بنا براین اگر ما در حین کار با برنامه ای سنگین ، به حافظه ای بالاتر از 2 گیگا بایت نیاز داشته باشیم ، ویندوز 32 بیتی
این کار را نخواهد کرد و در نتیجه درست در همین زمان برنامه ما هنگ خواهد کرد. و ما اطلاعاتی که کار کرده ایم را از
دست خواهیم داد.

ولی در سیستم 64 بیتی ، دیگر این محدودیت واگذاری رم وجود ندارد و برنامه ها تمام حافظه مورد نیازشان را در اختیار
خواهند داشت و مشکلی پیش نخواهد آمد مگر اینکه فرضا" برنامه (یا برنامه های) مورد استفاده بیش از 8 گیگا رم
نیاز داشته باشند ولی رم سیستم ما فقط 8 گیگا باشد.

در کل از نظر من:
اگر در کامپیوترتان نیاز به استفاده و کار با برنامه های سنگین گرافیکی یا ویدیوئی و امثال آن دارید ، بهتر است از
سیستم 64 بیتی استفاده کنیدو در صورتیکه مثل بنده از کامپیوترتان بهره برداری میکنید همان سیستم 32 بیتی
کافی است
یکی از دلایل این حرف بنده مطلب زیر است:

گفتم که سیستم 32 بیتی به هر برنامه حداکثر اجازه استفاده از 2 مگا بایت حافظه را می دهد.
امروزه اکثریت برنامه ها هنوز 32 بیتی هستند.
اکثر برنامه های 32 بیتی در سیستم 64 بیتی قابل اجرا هستند ولی اینکار بطور مجازی صورت میگیرد و موقع استفاده
از برنامه 32 بیتی در داخل سیستم 64 بیتی ، باز هم سیستم عامل فقط اجازه استفاده از فقط 2 گیگا را به هر برنامه 32
بیتی می دهد.

یعنی در ویندوز 64 بیتی فقط برنامه هائی بهتر کار خواهند کرد که 64 بیتی ساخته شده باشند.

سهند
04-29-2014, 08:58 PM
ببخشید استاد من الان از پچ استفاده کردم و وقتی نرم افزار Oracle VM VirtualBox میخوام یه ویندوز یا سیستم عاملی درست کنم به من اجازه 4گیگ رم رو میده اما وقتی بدون پچ وارد سیستم میشم و Oracle VM VirtualBox رو اجرا میکنم ومیخوام یک ماشین مجازی درست کنم بیشتر از 2 گیگ بهم اجازه اضافه کردن رم رو نمیده در چند مورد مثلا نرم افزارهای تبدیل فرمت وکار با چندنرم افزار همزمان سرعت بیشتر از موقعی هست که از پچ استفاده نمیکنم وسرعت سیستم بمراتب بالاتر هست چون منم هم اکثرا کارم بیشتر با Oracle VM VirtualBox ونرم افزارهای مولتی مدیا وویرایش سی دی ویندوز هست نمیدونم بهتره استفاده کنم یا نه ودر ضمن شما در بالا فرمودید یکی از خاصیت های ویندوز 32 بیتی این است که برای هر برنامه فقط حداکثر 2 گیگا بایت حافظه در اختیار میگذارد پس چطور در ویندوز من ماشین مجازی بیشتر از 2گیگ رم در اختیار ماشین مجازی داخلش قرار میدهد
11105

Magsoud
04-29-2014, 09:07 PM
ب.... یکی از خاصیت های ویندوز 32 بیتی این است که برای هر برنامه فقط حداکثر 2 گیگا بایت حافظه در اختیار میگذارد پس چطور در ویندوز من ماشین مجازی بیشتر از 2گیگ رم در اختیار ماشین مجازی داخلش قرار میدهد

همانگونه که عرض کردم پچ استفاده شده توسط شما ، باعث خواهد شد که سیستم شبیه 64 بیتی عمل کند
ولی از نظر بنده و عده ای دیگر از کاربران ، استفاده از این پچ ، باعث خرابی زود رس سخت افزار های شما خواهد
شد چون از سیستم چندین برابر کار کشیده می شود.

مثلا" اگر قرار است قطعه ای بعد از 5 سال خراب شود با استفاده از این پچ ، قطعه مذکور 3 ساله خراب خواهد شد

سهند
08-09-2014, 09:21 PM
استاد برای ویندوز 8.1 نیز پچی هست که در ویندوز 32بیتی بتونیم بیش از 4گیگ رم استفاده کنیم اگه هست میشه معرفی کنید یا اگر راه چاره دیگری هست ممنون میشم راهنمایی کنید

Magsoud
08-09-2014, 09:30 PM
متاسفانه من اطلاعی ندارم

Magsoud
08-11-2014, 01:04 AM
سهند عزیز در رابطه با سوال جنابعالی تحقیق کردم .
بله برای ویندوز 8 نوع 32 بیتی هم پچی وجود دارد که بتواند از حافظه بالاتر استفاده نماید.

اگر نیاز دانستید یادداشت بگذارید تا توضیح دهم.
فراموش نکنید که بنده چون از ویندوز 8 استفاده نمیکنم لذا توضیحاتم فقط میتواند ترجمه ای از مطالب موجود بوده و خودم
عملا" نمیتوانم امتحان بکنم.

سهند
08-11-2014, 09:58 PM
درود
استاد منم گشتم یکی پیدا کردم ولی نتونستم باهاش کار کنم وفکر میکنم همونی که شما پیدا کردید وخیلی ممنون میشم راهنمایی بکنید وهم لینک دانلودشو ذکر کنید خیلی ممنون وسپاسگذارم

Magsoud
08-12-2014, 04:34 AM
درود
استاد منم گشتم یکی پیدا کردم ولی نتونستم باهاش کار کنم وفکر میکنم همونی که شما پیدا کردید وخیلی ممنون میشم راهنمایی بکنید وهم لینک دانلودشو ذکر کنید خیلی ممنون وسپاسگذارم

به لینک زیر مراجعه فرمائید:

استفاده از رم بیشتر از 4 گیگا بایت در ویندوز های 32 بیتی (http://ariadl.ir/thread170070.html#post333670)