PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید :  طرز تهیه ی نخودپلو با كشمش پلويی(غذای سنتی گلستان مخصوص سحر)



s.rozekabood
07-17-2013, 01:26 PM
(http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/raisins-nkhvdplv-recipe.html)
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1399.jpg


مواد لازم :

برنج آبكش شده
سه پيمانه


نخود و کشمش
از هر کدام يك پيمانه


رب انار ترش
دو قاشق غذاخوري


مرغ يا گوشت

300 گرم


پياز متوسط
دو عدد


نمك، فلفل و ادويه
به ميزان لازم




طرز تهيه :
نخود‌ها را از شب قبل خيس كنيد تا نرم شوند و بعد آنها را بپزيد. پيازها را نگيني خرد كرده درون تابه ريخته تا كمي سبك شود سپس تكه‌هاي مرغ يا گوشت را اضافه كرده تا تفت بخورند و بعد نمك و ادويه زده و نصف استكان آب گوشت افزوده تا خوب پخته شوند. وقتي آب گوشت خشك شد نخود‌ها و كشمش‌ها را اضافه كرده و بعد رب انار را افزوده و خوب مخلوط كنيد تا به خورد مواد برود در پايان مواد را لابه‌لاي برنج ريخته و برنج را دم كنيد.

نكته:
معمولا اين غذا را براي سحر درست مي‌كنند اما براي عيد سعيد فطر نيز مي‌توان روي ميز ناهار قرار داد.