s.rozekabood
07-13-2013, 01:17 PM
http://www.parsnaz.ir/user_files/L137335128755.jpg
مواد لازم :
عدس سه چهارم فنجان
ذرت دو فنجان
آب مرغ دو فنجان
سس گوجه فرنگی 400 گرم
گوجه فرنگی رنده شده 400 گرم
سیر له شده دو تا 3 حبه
پیاز متوسط خرد شده یک عدد
فلفل سبز دلمه ای خرد شده یک عدد
پودر چیلی ( فلفل های قرمز کوچک ) دو قاشق سوپ خوری
ادویه مخلوط یک چهارم قاشق چای خوری
زیره نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه :
همه مواد را بجز ذرت و سس گوجه فرنگی، داخل یک قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. پس از بجوش آمدن، شعله را کم کنید تا به مدت نیم ساعت پخته شود. سس گوجه فرنگی و ذرت را به آن اضافه کنید. یک ربع دیگر به پختن آن ادامه دهید. آن را با جعفری تازه و خرد شده تزئین کرده و سرو کنید.
مواد لازم :
عدس سه چهارم فنجان
ذرت دو فنجان
آب مرغ دو فنجان
سس گوجه فرنگی 400 گرم
گوجه فرنگی رنده شده 400 گرم
سیر له شده دو تا 3 حبه
پیاز متوسط خرد شده یک عدد
فلفل سبز دلمه ای خرد شده یک عدد
پودر چیلی ( فلفل های قرمز کوچک ) دو قاشق سوپ خوری
ادویه مخلوط یک چهارم قاشق چای خوری
زیره نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه :
همه مواد را بجز ذرت و سس گوجه فرنگی، داخل یک قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. پس از بجوش آمدن، شعله را کم کنید تا به مدت نیم ساعت پخته شود. سس گوجه فرنگی و ذرت را به آن اضافه کنید. یک ربع دیگر به پختن آن ادامه دهید. آن را با جعفری تازه و خرد شده تزئین کرده و سرو کنید.