s.rozekabood
07-02-2013, 11:00 PM
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1365.jpg
مواد اولیه :
گلابی
پنج عدد
تخم مرغ
سه عدد
كره
100 گرم
شكر
1/4 پيمانه
بادام آسياب شده
يك پيمانه
نان سوخاري پودر شده (پودر نان خشك)
يك پيمانه
آرد سفيد
نصف پيمانه
رنده پوست ليمو
يك قاشق چايخوری
بكينگ پودر
يك قاشق چايخوری
وانيل
نصف قاشق چايخوری
آبليمو
يك قاشق سوپخوری
طرز تهيه:
گلابيها را پوست گرفته و به چهار قسمت تقسيم ميكنيم و هستههاي آن را گرفته و به آبليمو آغشته ميكنيم تا سياه نشود. كره، شكر و وانيل را با همزن ميزنيم تا كرمي رنگ شود. زردهها و سفيدههاي تخممرغ را جدا كرده و زردهها را با كره و شكر مخلوط ميكنيم تا كرم حالت لطيفي پيدا كند. رنده پوست ليمو، آرد سفيد، پودر نان سوخاري، بادام آسياب شده و بيكينگپودر را مخلوط كرده و به مواد اضافه ميكنيم. در انتها سفيدههاي زده شده را هم به مواد ميافزاييم. خمير آماده شده را در قالب مورد نظر كه كف آن كاغذ روغني گذاشتهايم ريخته و گلابيها را روي آن قرار ميدهيم. شكر و دارچين را هم مخلوط نموده و روي گلابيها ميپاشيم و در فر از قبل گرم شده به مدت يك ساعت و با حرارت 175 درجه سانتيگراد قرار ميدهيم.
مواد اولیه :
گلابی
پنج عدد
تخم مرغ
سه عدد
كره
100 گرم
شكر
1/4 پيمانه
بادام آسياب شده
يك پيمانه
نان سوخاري پودر شده (پودر نان خشك)
يك پيمانه
آرد سفيد
نصف پيمانه
رنده پوست ليمو
يك قاشق چايخوری
بكينگ پودر
يك قاشق چايخوری
وانيل
نصف قاشق چايخوری
آبليمو
يك قاشق سوپخوری
طرز تهيه:
گلابيها را پوست گرفته و به چهار قسمت تقسيم ميكنيم و هستههاي آن را گرفته و به آبليمو آغشته ميكنيم تا سياه نشود. كره، شكر و وانيل را با همزن ميزنيم تا كرمي رنگ شود. زردهها و سفيدههاي تخممرغ را جدا كرده و زردهها را با كره و شكر مخلوط ميكنيم تا كرم حالت لطيفي پيدا كند. رنده پوست ليمو، آرد سفيد، پودر نان سوخاري، بادام آسياب شده و بيكينگپودر را مخلوط كرده و به مواد اضافه ميكنيم. در انتها سفيدههاي زده شده را هم به مواد ميافزاييم. خمير آماده شده را در قالب مورد نظر كه كف آن كاغذ روغني گذاشتهايم ريخته و گلابيها را روي آن قرار ميدهيم. شكر و دارچين را هم مخلوط نموده و روي گلابيها ميپاشيم و در فر از قبل گرم شده به مدت يك ساعت و با حرارت 175 درجه سانتيگراد قرار ميدهيم.