PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقاد بازیگر سابق « مرد عنکبوتی » از قسمت جدید این فیلم

doulton
07-02-2013, 01:15 AM
جیمز فرانکو نمی تواند درک کند که چرا مسئولان سازنده این فیلم به «مارک وب» اجازه دادند که بلافاصله بعد از از اتمام مجموعه سه گانه سام ، ساخت اولین فیلم سری جدید این مجموعه با نام « اسپایدرمن شگفت انگیز » را آغاز کند و تاکید کرد که سری جدید این مجموعه هیچ داستان جدید و متفاوتی نسبت به مجموعه گذشته ندارد.
جیمز فرانکو که در سری قبلی مجموعه اسپایدر من نقش «هری آسبورن» را بازی می کرد ، اعتراف کرد از اینکه بازیگر قبلی شخصیت اصلی این مجموعه عوض شده و اندرو گارفیلد جای او را گرفته چندان راضی نیست زیرا از نظر او ، داستان سری جدید با سری قبلی هیچ فرقی نمی کند و فقط شخصیت شرور آن تغییر کرده است.
او به ام تی وی دات کام گفت:« به نظر من آنها باید کمی بیشتر صبر می کردند و بعد ساخت سری جدید را آغاز می کردند . من فکر می کنم آنها فقط بخاطر بدست آوردن پول این کار را کردند که این اتفاق هم افتاد و آنها پول زیادی بدست آوردند . به هر حال به آنها تبریک می گویم.”
در فیلم اول سری جدید این مجموعه با نام « اسپایدرمن شگفت انگیز” ، رایز ایفان نقش مارمولک را بازی کرد و درآمد حاصل از اکران این فیلم در سینماهای سراسر جهان حدود ۷۵۲ میلیون دلار بود.
مارک وب قصد دارد قسمت دوم و سوم این سری جدید را نیز بسازد و ظاهرا” قرار است در این دو فیلم ، دین دیهان نقش «هری آسبورن» را بازی می کند.
بعد از پایان سری قبلی اسپایدرمن ، ریمی و فرانکو در یک فیلم سینمایی دیگر با نام « اوز ، بزرگترین و قدرتمندترین» با هم همکاری کردند . این فیم در ماه مارس سال جاری اکران خواهد شد.