PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیاز به یک نرم افزار مترجم لغات خوب دارم

@ref
06-22-2013, 06:40 PM
درود
دوستان عزیزم ، مدت زیادی بود که از نرم افزار مترجم لغات نارسیس 5 استفاده میکردم .
چند روز پیش دوستی از من درخواست کرد برای او هم نارسیس نصب کنم . نسخه 5 این برنامه به سادگی برروی ویندوز 7 قابل نصب نیست .
چند وقتی هم هست که نسخه 6 آمده خواستم نسخه 6 را نصب کنم ولی این نسخه مشکلاتی دارد از جمله سریال قانونی خریداری کردم ولی قبول نمیکند و نصب نامحدودش بر روی یک
کامپیوتر که جزو ویژگی هایش است عملاً مشکل دارد .

این ها را گفتم تا با نظر دوستان یک برنامه مترجم لغت قوی جایگزین نارسیس کنم و خودم را راحت کنم . دیگر نمیخواهم برای این هم حرص بخورم که پول بدهی ولی از آن طرف
وقتی پولت را میگیرند دیگر مشتری مداری در کار نباشد و کسی جوابگو نباشد .

متشکرم .

h.alipoori
06-22-2013, 11:47 PM
سلام
بسیاری از سافتویرها (نرم افزارها) ی مترجم لغت ، پس از دادن کلمه ، طوماری از ترجمه قرار میدهد که در آخر از ترجمه پشیمان میشوید . نارسیس هم از همین ها میباشد .
من یک سافتویر میشناسم که تا حدودی شبیه نارسیس هست . نام آن Ace Translator میباشد .

یک پیشنهاد :
اگر از موبایل نوکیا استفاده مینمایید سافتویری با نام Nokia ABC Dictionary به طور پیشفرض روی بعضی از مدلهای آن نصب است که از دید من از تمام دیکشنری های جهان بهتر است .

eDvArDo
06-23-2013, 01:59 PM
سلام

Babylon Pro 10.0

GoldenDict 1.0.1

lingoes v2.9.1

سپاس

doulton
06-23-2013, 03:14 PM
بهترین نرم افزار موجود از نظر من بابیلون هستش البته این رو هم بگم گلسوری های بابیلون هم باید باهاش نصب کنی من فقط دو گیگی گلسوری از انگلیسی به فارسی و برعکس دانلود کردم

Magsoud
06-25-2013, 01:39 AM
بابیلون از لحاظ کارکرد خوب است ولی متاسفانه بدون اطلاع و اجازه کاربر در خیلی از
جا های حساس سیستم نفوذ میکند و اشکالاتی هم در سیستم پبش می آورد.

رها شدن از دست این دیکشنری حتی پس از حذف آن ، حتی برای کاربران ماهر هم
بسیار سخت و وقت گیر است.
لذا بنده بشخصه این برنامه را پیشنهاد نمیکنم.

turk
06-25-2013, 02:11 PM
GoldenDict به شدت توصیه می شود هم سریال و کرک نمیخاد و هم هز دیتابیس لغات سایر دیکشنری ها مانند بابیلون می تونه استفاده کنه

Mahm00d
06-25-2013, 04:38 PM
سلام
GoldenDict نرمافزار خوبی است اما یک موردی دارد که شاید من نمی دانم تلفظ لغات را ندارد!ugly2

Magsoud
06-25-2013, 05:28 PM
من استفاده دیکشنری ندارم ولی در مورد GoldenDict این را یادمه که دو یا سه سال پیش یک نوعی
برای دانلود موجود بود که حدود 70 مگا بایت حجم داشت و تلفظ هم داشت.