s.rozekabood
06-09-2013, 07:53 PM
http://www.parsnaz.ir/user_files/L137069921023.jpg
مواد لازم :
گیلاس
۱ کیلو
شکر سفید
۳ قاشق غذاخوری
سرکه
۱/۵ لیتر
فلفل سیاه یا سفید درسته
۱۰ عدد
برگ بو و رزماری تازه
تعدادی
آب ساده
۱ استکان
طرز تهیه :
ابتدا گیلاس را شسته و دم آن را بگیرید و روی پارچه ای پهن کنید تا خشک شود ، سپس گیلاس را داخل شیشه ریخته و لابه لای آن برگ بو، رزماری و فلفل بگذارید . آب را با شکر بجوشانید تا قوام آید در این مرحله سرکه را نیز بیفزایید ، شربت به دست آمده را ۱۰ دقیقه دیگر جوشانده سپس آن را از روی حرارت بردارید تا کمی ولرم شود . مایع را روی میوه بریزید، در شیشه را طوری ببندید که هوا داخل آن نفوذ نکند . پس از ۱۰ روز ترشی قابل استفاده است .
نکته آشپزی :
از باقیمانده سرکه می توان در انواع سالاد استفاده کرد .
مواد لازم :
گیلاس
۱ کیلو
شکر سفید
۳ قاشق غذاخوری
سرکه
۱/۵ لیتر
فلفل سیاه یا سفید درسته
۱۰ عدد
برگ بو و رزماری تازه
تعدادی
آب ساده
۱ استکان
طرز تهیه :
ابتدا گیلاس را شسته و دم آن را بگیرید و روی پارچه ای پهن کنید تا خشک شود ، سپس گیلاس را داخل شیشه ریخته و لابه لای آن برگ بو، رزماری و فلفل بگذارید . آب را با شکر بجوشانید تا قوام آید در این مرحله سرکه را نیز بیفزایید ، شربت به دست آمده را ۱۰ دقیقه دیگر جوشانده سپس آن را از روی حرارت بردارید تا کمی ولرم شود . مایع را روی میوه بریزید، در شیشه را طوری ببندید که هوا داخل آن نفوذ نکند . پس از ۱۰ روز ترشی قابل استفاده است .
نکته آشپزی :
از باقیمانده سرکه می توان در انواع سالاد استفاده کرد .