توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ساخت سي دي اتوماتيك گاست با آدرس دهي از هارد
yusefjahan
06-09-2013, 12:02 AM
باسلام به همه عزيزان بخصوص جناب استاد شيرين زبان عزيز
از استاد سوالي داشتم
بنده مطلب ساخت دي وي دي بوت ايبل گاست شما رو خوندم برام جالب بود خواستم روشي هم آموزش بديد كه در اون فقط بوسيله ي يك سيدي كم حجم بشه آدرس ايميج درايوي رو از هارد بارگذاري كرد و ريستور اتوماتيك انجام داد
نكته: من به يك سي دي برخورد كردم كه يكي از مشتريام برام آورده با حجم اطلاعات فقط 250 مگ و همين كار رو انجام داده منتها من توي هاردش رو با اجازه خودش گشتم ولي اثري از ايميج گاست(GHO.* , GHS.*) پيدا نكردم!
سي دي رو داخل درايوش ميذارم سيستم از روي سيدي بوت ميشه برنامه نورتون گاست اجرا ميشه و خودبخود مشغول ريستور كردن ميشه و يك ويندوز آماده با تمام برنامه هاي تعيين شده تحويل ميده.
اول گفتم شايد اين سيدي بوسيله ي خود برنامه گاست بصورت ريكاوري پوينت ها ايجاد شده باشه ولي اون قسمت امكانات بوت ايبل نداره
بعد خواستم سيدي رو بررسي كنم. در اكسپلورر ويندوز كه خاليه خاليه. از برنامه ISO buster استفاده كردم ولي فقط قسمت بوت سيدي رو نمايش ميده و قابل استخراج هست كه اينم دوتا فايل خيلي كم حجم داره و نميدونم بقيه اين 250 مگابايت رو چطور ميشه استخراج كرد.
اگه اطلاعاتي در اين مورد هم داريد خيلي ممنون ميشم كه راهنمايي كنيد
بازم از شما تشكر ميكنم و منتظر پاسختون هستم....
Magsoud
06-09-2013, 12:32 AM
درود
من متاسفانه درست متوجه سوالتان نمی شوم
اگر منظورتان این است که یک سی دی بوتیبل داشته باشید که فرضا" از درایو D یک ایمیج Ghost
را به درایو C ری استور کند این شدنی است
و یا اگر میخواهید این سی دی از درایو فرضا" C ایمیج برداشته و ایمیج را در درایو مثلا" D ذخیره کند
این ها با یک ایزوی سه چهار مگا بایتی قابل انجام است.
در مورد پرسش دوم شما ، اول اطلاعات بوت را استخراج کنید. من ایزو هائی دارم که داخل آن ها
چیزی وجود ندارد ولی حجم چند صد مگا بایت است. برای اینکه در این ایزو ها اطلاعات مورد نیاز
تماما" در قسمت اطلاعات بوت قرار دارند.و وقتی من اطلاعات بوت را استخراج میکنم می بینم
عملا" عوض یکی دو مگا حجم بالای صد مگا دارند مثل بعضی از سی دی های آکرونیس.
yusefjahan
06-09-2013, 10:31 AM
درود
من متاسفانه درست متوجه سوالتان نمی شوم
اگر منظورتان این است که یک سی دی بوتیبل داشته باشید که فرضا" از درایو D یک ایمیج Ghost
را به درایو C ری استور کند این شدنی است
و یا اگر میخواهید این سی دی از درایو فرضا" C ایمیج برداشته و ایمیج را در درایو مثلا" D ذخیره کند
این ها با یک ایزوی سه چهار مگا بایتی قابل انجام است.
در مورد پرسش دوم شما ، اول اطلاعات بوت را استخراج کنید. من ایزو هائی دارم که داخل آن ها
چیزی وجود ندارد ولی حجم چند صد مگا بایت است. برای اینکه در این ایزو ها اطلاعات مورد نیاز
تماما" در قسمت اطلاعات بوت قرار دارند.و وقتی من اطلاعات بوت را استخراج میکنم می بینم
عملا" عوض یکی دو مگا حجم بالای صد مگا دارند مثل بعضی از سی دی های آکرونیس.
بله استاد منظورم همون مورد اول بود يعني ميخوام سي دي داشته باشم كه از درايوي كه توش ايميج هست به درايو c ايميج رو ريستور بكنه حالا چه اتوماتيك چه بعد از تاييد پرسيدن آدرس ايميج و غيره
مورد دومي كه شما فرموديد هم جالبه اگه ميشه در مورد اونهم توضيحي بديد كه چطور ميشه با سيدي بوت ايبل بطور اتوماتيك ايميج گرفت و انرو ذخيره كرد در درايو ديگه
من اينكار رو انجام دادم ولي نتيجه بخش نبود.اطلاعات قسمت بوت رو استخرا ج كردم ولي اثري از فايل هاي ديگه نبود فايل ها هم حدود 3 مگ حجم دارند بعد از استخراج
اين قسمت فقط شامل دو فايل زير است:
BootCatalog.cat
Nero Burning Rom.img
Magsoud
06-09-2013, 01:12 PM
درود
یک CD یا DVD بوتیبل بر اساس Ghost فقط بر اساس دستوراتی که داده میشود میتواند بصورت های
مختلفی عمل کند.
اگر در قسمت بوت فقط دستور داده باشیم که فایل Ghost را اجرا کند ، این CD یا DVD بعد از بوت فقط
فایل Ghost را اجرا کرده و در نتیجه از ما خواهد خواست که مسیر ایمیج و محل Restore را مشخص
کنیم تا کارش را انجام دهد.
ولی در قسمت بوت میتوانیم آدرس فایل ایمیج و محل Restore رابه برنامه بگوئیم که در این صورت
پس از بوت ، اتوماتیک فایل ایمیج را به محل گفته شده Restore خواهد کرد.
همچنین میتوانیم به برنامه بگوئیم که برای انجام کارش ، تائید بگیرد یا نه.
لذا دانستن دستورات مختلف Ghost نیاز اولیه برای اینکار است.
سعی میکنم این یکی دو روزه نمونه های مختلف را یا توضیح داده و یا نوع ساخته شده را جائی
آپلود کنم که استفاده فرمائید.
yusefjahan
06-09-2013, 10:40 PM
جالبه يعني فقط با دستورات قسمت بوت ميشه اينكار رو انجام داد؟
بي صبرانه منتظر آموزش شما هستم استاد
فقط يك سوال ديگه هم داشتم از حضورتون و اون اينكه به نظر شما اون سيدي كه بدستم رسيد چطور طراحي شده بوده كه كه از ايميج استفاده نميكرد؟ احتمال داره از چيزهاي ديگه اي بجز ايميج گاست استفاده شده باشه؟
Magsoud
06-09-2013, 11:11 PM
برنامه ghost فقط ایمیج ghost را میتواند اجراکند.
بنابراین از نظر من اگر ghost اجرا شده پس یا یک ایمیج ghost ولی نوع Mini با فشردگی
خیلی بالا در سی دی موجود بوده و یا ایمیج ghost جائی از هارد وجود دارد.
اینکه میفرمائید پیدا نکردید دلیل نبودن نیست . یا درست نگشتید و یا حتی ممکن است
ایمیج با پسوند دیگری برای رد گم کردن در هارد موجود باشد.
کاشکی فایل های بوت مربوطه را جائی آپلود میکردید تا من مطالعه اش کنم.
یعنی همه ی ویندوز تو یه سی دی ؟!
اگه بشه چی میشه ....
فکر کنم اگر از میکرو ایکس پی استفاده بشه میشه ایمیج بکاپ رو چپوند تو سی دی اما برا ویندوز های دیگه ....؟
اگر این ایمیج رو آپلود کنند خوبه برام جالب شده
Magsoud
06-10-2013, 12:51 AM
این شدنی است (حداقل در مورد xp ). خود من یک cd دارم که داخلش یک ایمیج گوست از xp کامل
دارد و پس از بوت کردن با این سی دی در کمتر از ده دقیقه ویندوز xp کامل (نه مینی )با تعداد زیادی
برنامه در درایو c ری استور میشود.
ولی میدانی که آپلود کردن سی دی حدود 700 مگا برای ما ها چقدر سخت و وقتگیر است.
شخصا زیاد از گوست استفاده نکردم و اکثرا بکاپ ها رو با اکرونیس می گیرم
منطور بنده اون فایل ایمیج 250 مگی بود که اگر اپلود می شد ....
در مورد ایکس پی هم اگر برنامه زیادی به ان اضافه نشه میشه رو سی دی ریخت اما نه 250 مگ !
چون ایزو msdn xp sp3 حجمی معادل 589 مگ داره که به این یه افیس و چند تا بروزر و پلاگین ها و جاوا و چه و چه که اضافه بشه اصولا بیش از 250 مگ میشه مگر این که یه سوپر فشرده ساز داشته باشیم به همین علت حدس بر میکرو بودن ایکس پی زدم ...
yusefjahan
06-10-2013, 10:05 AM
واقعا استاد؟ يعني همچين چيزي ممكن هست؟ خود برنامه گاست هر درايو رو بصورت 50درصد فشرده ميكنه ولي اين حجمي كه شما فرموديد واقعا جالبه
فايل هاي قسمت بوت رو براتون ميزارم:
دانلود Bootable Disk (http://www.mediafire.com/?bjssleqzt1wf76w)
Magsoud
06-10-2013, 10:45 AM
درود
در لینک زیر ایزوئی با حجم تقریبا" 2.5 مگا بایت را آپلود کردم که میتواند مرجع بحثمان در این تاپیک باشد.
http://www.mediafire.com/download/f2zr8zy4a22oa6r/C_to_E.rar
اگر این ایزو را در یک سی دی رایت کرده و با آن بوت کنید ، بطور اتوماتیک از درایو C یک ایمیج Ghost گرفته و آن را در
درایو E با نام MY_C.GHO ذخیره خواهذ کرد.
اگر این ایزو را باز کنید ، داخل آن دو تا فایل خواهید دید: (shirin.bat و Ghost.exe) .
من میتوانستم ایزوی دیگری بسازم که دقیقا" همین کار را انجام دهد ولی داخل ایزو این دو تا فایل هم نباشند. ولی
در آنصورت هم توضیح دادن مطالب مربوطه مشکل می شد و هم هر کاربری نمی توانست براحتی موضوع را متوجه
شود.
توجه داشته باشید که نام فایل shirin.bat را نباید عوض کنید چون ایزو طوری تنظیم شده که موقع بوت دنبال این فایل
با همین نام میگردد.اگر بخواهید این نام را با نام دیگری عوض کنید باید اطلاعات بوت ایزو را متناسب با نام انتخابی
عوض کنید.
آخرین نکته اینکه در این بحث ، من فقط در رابطه با سیستم های 32 بیتی صحبت کرده و چون خودم سیستم 64 بیتی
ندارم لذا در مورد سیستم های 64 بیتی صحبتی نخواهم کرد.
قبلا" عرض کردم که میتوانیم نیاز هایمان را در رابطه با برنامه Ghost ، با استفاده از فرمان های مختلف Ghost اجرا
کنیم.اگر فایل shirin.bat را توسط Notepad باز کنید ، دستور زیر را خواهید دید:
Ghost -clone,mode=pdump,src=1:1,dst="1.3:\MYC.GHO" -z1 -auto -fro -fx -sure
اگر فایل Ghost.exe در کنار فایل shirin.bat موجود باشد ، با دستور بالا عمل گرفتن ایمیج Ghost از درایو C و ذخیره
کردن آن در درایو E ( با نام MY_C.GHO) بدون سوال و جواب شروع خواهد شد. و در پایان کار برنامه Ghost.exe
خاموش شده و صفحه سیاهی پدیدار خواهد شد. که شما باید در این زمان سی دی را درآورده و ری استارت کنید.
حال بیائیم و دستورات بالا را تغییر دهیم تا ببینیم چه اتفاقی می افتد.
اگر در فایل shirin.bat دستور یک سطری بالا را پاک کرده و بجایش فقط عبارت Ghost.exe را نوشته و ذخیره کنیم
اگر با این ایزوی جدید بوت کنیم ،پس از بوت فایل Ghost اجرا شده ، صفحه مربوطه پدیدار شده و منتظر خواهد ماند
که ما با کلیک کردن روی گزینه های مختلف مشخص کنیم که چکار باید بکند .چون ما فقط صدایش کردیم و مشخص
نکردیم که چه می حواهیم.
که در این حالت میتوانیم از برنامه بخواهیم که ایمیجی را از جائی که مشخص میکنیم به درایوی که مشخص می کنیم
ری استور کند.
و یا می توانیم بگوئیم که ایمیج درایوی را که میخواهیم گرفته و با نام بخصوصی در محلیکه مشخص می کنیم ذخیره
کند.
می بینید که با تغییر دستور ، کاملا" نوع عملکرد و کار برد فرق کرد.
بنابراین دوستانیکه علاقمند هستند بایستی دستورات مختلف Ghost را یاد بگیرند .
=====================
بعدا" اضافه شد
===============
دوست عزیز اطلاعاتی که شما آپلود فرمودید را مطالعه کردم
متاسفانه اطلاعات بوت گرفته توسط شما ناقص ذخیره شده
بهر جهت همین اطلاعات ناقص هم نشان می دهد که در قسمت بوت پوشه هائی با نام های مختلف مطابق
شکل زیر وجود دارند که متاسفانه ناقص هستند
=======
yusefjahan
06-10-2013, 01:27 PM
خيلي عاليه. ممنون استاد
خط خط دستور رو شما بر اساس چه نوع برنامه نويسي انجام داديد؟ اين روش فقط مخصوص برنامه گاست هست يا براي ساير برنامه هاي تحت داس هم كاربرد داره؟ اساسا اين برنامه نويسي چه نام داره و اگه بخوام پارامترهاي مختلفشو پيدا كنم بايد دنبال چي باشم؟
يه سوال ديگه منظورتون اين هست كه برنامه نويسي براي سيستم هاي 64 بيتي متفاوت هست؟!
ميشه در مورد پارامترهاي
mode=pdump و -z1 -auto -fro -fx -sure
بيشتر توضيح بديد؟ راستي در مورد ريستور كردن هم دستوري ارائه بديد
ببخشيد استاد كه اين همه سوال ميكنم ازتون ولي برام خيلي جذابيت داره
-------------------------------------------
من اين فايل ها رو توسط برنامه ISO Buster استخراج كردم ولي اخطار يا خطايي مبني بر ناقص بودن اون دريافت نكردم بعلاوه كه برنامه من ثبت شده هم هست.
اگر روش يا برنامه ديگه اي سراغ داريد بفرماييد تا فايل ها رو استخراج كنم ازش
كل سيدي دو قسمت هست كه بجز قسمت بوت مابقي قسمت ها خالي هستن كه حتي بعد از استخراج هم حجمشون صفر هست و چيزي بدست نميدن.اصلا مگه اين فايل ها سيستمي نيستن كه مخفي هستن پس چرا قابل رويت نيستن؟
نماي برنامه رو براتون ميذارم:
Magsoud
06-10-2013, 01:52 PM
دوست جوان من ، اولا" از نظر من بهترین برنامه برای اینکه ایمیج یک سی دی و یا اطلاعات
بوت یک ایزو را بدست بیاوریم برنامه UltraISO است.
این برنامه بیشتر فایل های مخفی را هم میتواند ببیند و مشخص کند. و حتی شما میتوانید
به این برنامه بگوئید که اطلاعات مورد نظر شما را در سی دی مخفی و غیر قابل دید کند. وو...
ISO Buster برنامه خوبی هست ولی فقط برای موارد ویژه مثل بازیابی اطلاعات سی دی خراب شده.
دستوراتی که بنده عرض کردم ، مختص برنامه Ghost بوده و از راهنمای همین برنامه باید استخراجش نمائید
اینکونه دستورات ، برنامه نویسی نیستند (اصلا" من برنامه نویس نیستم ولی میتوانم نیاز خود را در رابطه
با چند زبان مطرح برطرف کنم).اینگونه دستورات بر حسب نوع برنامه متفاوت بوده و نیاز به مطالعاتی در زمینه
بوتیبل کردن انواع دیسک ها دارد.
اگر نیاز خود را دقیق و واضح توضیح دهید ، شاید بتوانم ، ایزو های مورد نیازتان را درست کرده و آپلود کنم که
استفاده نمائید.
Mahm00d
06-10-2013, 04:47 PM
با سلام خدمت استاد عزیز و دوستان گرامی...
استاد قبلا شما ایزویی ساخته بودین که ما باید از طریق گوست بک آپ گرفته و آن را تغییر نام داده و به ایزوی مربوطه اضافه و ذخیره می کردیم و با بوت کردن این سی دی بک آپ مورد نظر را در درایو c ریستور می کرد اما قرار شد شما ایزویی جدید بسازید که اول از ما بخواهد که در کدام دایور ریستور شود اما به دلیل تغییر انجمن و... فرصت نشد الان فکر کنم فرصت خوبی باشد که اینکار را اگر مایل هستید انجام دهید.
با سپاس فراوان...:^:
yusefjahan
06-10-2013, 04:49 PM
فكر ميكنم متوجه شدم بايد چكار كنم خيلي ممنون از راهنمايي تون
فقط هنوز نتونستم اين سيدي رو باز كنم با UltraISO هم تست كردم هيچ چيز نشون نميده! exrtact هم ميزنم هيچ عكس العملي نشون نميده !
اگر گاست ايميج با اين حجم رو اينقدر فشرده كرده باشه طبيعتا براي ريستور كردنشم بايد مدت زيادي بكشه درسته؟ ولي من با اين سيدي فقط در عرض 10دقيقه ويندوز رو برگردوندم!
اگر بتونید یه ماشین مجازی رو با این cd بوت کنید مشخص میشه که بکاپ داخلشه یا از هارد ریستور می کنه
هنوز هم فکر نمی کنم بکاپ وین با برنامه ها 250 تا بشه !
استاد قبلا شما ایزویی ساخته بودین که ما باید از طریق گوست بک آپ گرفته و آن را تغییر نام داده و به ایزوی مربوطه اضافه و ذخیره می کردیم و با بوت کردن این سی دی بک آپ مورد نظر را در درایو c ریستور می کرد اما قرار شد شما ایزویی جدید بسازید که اول از ما بخواهد که در کدام دایور ریستور شود
درود
با اجازه از استاد گرامی
محمود جان به نظرم جواب سوال شما در سطور زیر است که استاد اشاره کرده اند . یعنی فایل بت تنها شامل دستور فراخوانی برنامه گوست باشد و پس از اجرا شدن گوست میتوان اقدام به دادن مسیر مورد نظر کرد . البته این برداشت من بود و راه به نظرم ابتدایی می آید . مطمئناً استاد با استفاده از دستورهای گوست راه بهتری پیشنهاد میدهند .
اگر این ایزو را باز کنید ، داخل آن دو تا فایل خواهید دید: (shirin.bat و Ghost.exe) .
اگر فایل shirin.bat را توسط Notepad باز کنید ، دستور زیر را خواهید دید:
Ghost -clone,mode=pdump,src=1:1,dst="1.3:\MYC.GHO" -z1 -auto -fro -fx -sure
اگر فایل Ghost.exe در کنار فایل shirin.bat موجود باشد ، با دستور بالا عمل گرفتن ایمیج Ghost از درایو C و ذخیره
کردن آن در درایو E ( با نام MY_C.GHO) بدون سوال و جواب شروع خواهد شد.
حال بیائیم و دستورات بالا را تغییر دهیم تا ببینیم چه اتفاقی می افتد.
اگر در فایل shirin.bat دستور یک سطری بالا را پاک کرده و بجایش فقط عبارت Ghost.exe را نوشته و ذخیره کنیم
اگر با این ایزوی جدید بوت کنیم ،پس از بوت فایل Ghost اجرا شده ، صفحه مربوطه پدیدار شده و منتظر خواهد ماند
که ما با کلیک کردن روی گزینه های مختلف مشخص کنیم که چکار باید بکند .چون ما فقط صدایش کردیم و مشخص
نکردیم که چه می حواهیم.
که در این حالت میتوانیم از برنامه بخواهیم که ایمیجی را از جائی که مشخص میکنیم به درایوی که مشخص می کنیم
ری استور کند.
و یا می توانیم بگوئیم که ایمیج درایوی را که میخواهیم گرفته و با نام بخصوصی در محلیکه مشخص می کنیم ذخیره
کند.
Magsoud
06-10-2013, 10:22 PM
درود
متشکرم ، کاملا" درست است و این یکی از راههاست
yusefjahan
06-11-2013, 01:12 PM
نشد:ga0:
ايميج استاد رو رايت كردم گذاشتم بوت شد قبلشم جاي خالي درايو E رو چك كردم ولي نشششششششششد ارورر ميده ميگه:
DetectCD was Unable to Determine the CD-ROM Drive Letter
بايد چكارش كنم پس؟
راستي در مورد سوالم كه پرسيدم سيستم هاي 64... يعني اگه cpu سيستمي 64 بيتي باشه ايميج شما روش كار نميكنه؟
Magsoud
06-11-2013, 01:33 PM
این نشان میدهد که سیستم شما ساتا است و نوعی از ایزو که بنده گذاشته ام ساتا را نمی شناسد.
شما بهتر است اول مطالبی را که گفتم در ویندوز های مجازی تست کنی و اگر مشکلی روبرو شدی اعلام
کنی .
پس از کسب تجربیات لازم و درک کامل مطلب ، تازه به اینجا میرسیم که برای هر نوع سیستم چگونه باید
طراحی کرد.
بهر حال ایزوی دیگری نیز دیروز طراحی و در لینک زیر آپلود کردم آن را هم تست بفرمائید که هم نوع بوت
فرق دارد و هم منوی بوت دارای گزینه های مختلف برای انتخاب است:
http://www.mediafire.com/download/ztlh3wc6ud4yh8f/Grub_Ghost.rar
در ضمن قبلا" هم عرض کردم که من چون خودم سیستم 64 بیتی ندارم لذا در مورد 64 بیتی نظری نمیدهم
چون عملا" نمیتوانم تست کنم.
yusefjahan
06-11-2013, 02:24 PM
عجب اين كلي با قبلي فرق داره.ميشه در مورد فايل هاي اصليش توضيح بديد؟
ايندفه فرمت فايل شيرين چي هست؟ چطور ميشه اديتش كرد؟
حالا اين ايزو رو ميشه براي رايتر هاي آي دي اي هم استفاده كرد يا فقط براي ساتا هستش؟
خيلي ممنون برم تستش كنم...
Magsoud
06-11-2013, 03:42 PM
اول نتیجه تست را بگوئید.
دو ماه پیش از سایت ..reboot.pro پیام دادند که در رابطه با استفاده با درایو های ساتا مشکل دارند
و راه چاره را میخواستند که برایشان ایزوئی طراحی کردم که هم ساتا و هم معمولی جواب دهد.
در صورتیکه مایل بودید لینک دانلود آن را هم میتوانید در پست شماره 36 از لینک زیر مشاهده کنید.
http://reboot.pro/topic/11763-how-to-create-bootable-media-to-restore-ghost-image-automatically/page-2#entry168308 (http://reboot.pro/topic/11763-how-to-create-bootable-media-to-restore-ghost-image-automatically/page-2)
توضیح اینکه این ایزو فایل گوست داخل سی دی را ری استور خواهد کرد
برای موارد دیگر ، بعد از دانلود بفرمائید تا توضیح دهم.
yusefjahan
06-12-2013, 05:43 PM
هر دو تا ايزو با برنامه virtual box كار كرد و مشكل اينجاست كه توبرنامه جايي رو پيدا نكردم براي تعيين نوع ورودي كه IDEباشه يا sata !
براي فشرده كردنش فكر ميكنيد چكار كنيم استاد؟
من يكم فشرده سازي رو زياد كردم ولي ويندوز ايكس پي دو گيگي رو كرد 1 گيگ حالا دارم روي فشردگي بيشترش كار ميكنم اميدوارم زياد به فشرده شدنش به زماني كه صرف ريستور كردنش ميشه بيارزه
متشكرم...
Magsoud
06-12-2013, 09:02 PM
من نمیدانم چرا اینقدر بفکر فشرده سازی هستید.
میتوانید فایل Ghost را چند تکه کنید ، اولی را در دی وی دی بوتیبل قرار داده و بقیه را در دی وی دی
دیگر قرار دهید. خود برنامه اتوماتیک در زمان لازم خواهد خواست که دی وی دی بعدی را قرار دهید.
ایزو خودش اتوماتیک نوع ساتا و ای دی ای را تشخیص میدهد. نمیدانم منطورتان از اینکه نتوانستید
نوع ورودي كه IDEباشه يا sata باشد را تعیین کنید چیست.
شما همواره دو یا چند سوال متفاوت می پرسید.و سوالاتتان هم کلی پرسیده میشود. در حالیکه بهتر
است که مشکل و سوال را واضح و با شرح کامل مطلب عنوان بفرمائید.
این باعث میشود که دیر تر به نتیجه برسید. چون همواره فکرتان مشغول چند مسئله هست.
گام به گام جلو بروید. اولین خواسته خود را درست جا بیفتید و فقط در رابطه با آن متمرکز شوید و
سپس دنبال گام بعدی باشید. و گرنه خسته و زده خواهید شد.
yusefjahan
06-12-2013, 09:58 PM
چشم استاد حق با شماست علاقه شديد من به اين موضوع باعث شده هي سوالات متعدد از شما بپرسم.
اگر يادتون باشه ايزوي اول رو من رايت كردم و روي يك سيستم ساتا استفاده كردم و ارور داد و شما فرموديد كه مشكل از ساتا بودنش هست درسته؟ من همون سيدي رو روي درايور خودم كه ساتا هم هست گذاشتم و بوسيله برنامه virtual box اجرا كردم و جواب داد هر دو ايزوي شما منظورم اين بود كه برنامه virtual box جايي براي اينكه تعيين كنم درايو مجازي كه ساختم بصورت آي دي اي باشه يا ساتا نداره كه بتونم هر دو مورد رو دقيق تست كنم
بهر حال خيلي ممنون هستم از شما كه اين بحث رو پيگيري ميكنيد و كمك ميكنيد.
من در وحله ي اول دنبال ايزويي بودم كه بتونم ايميج آماده رو از روي هارد بازخواني بكنه.بعد علاقمند شدم كه بتونم ايميج رو فشرده كنم كه توي سيدي جا بشه. درواقع خواسته اصلي من همين مورد اول بود.
راستي مايل هستيد ايميج سيدي رو به طريقي براتون ارسال كنم؟
Magsoud
06-12-2013, 11:56 PM
درود
نمیدانم کدام یک از ایزو هائی که معرفی کردم مورد نظرت قرار گرفت.
ایزوئی که در پست شماره 22 لینکش را (در Reboot.pro) قرار دادم باید هم با درایو های IDE و هم با درایو های
SATA کار کند. ولی دستور داخلش فقط برای Restore کردن ایمیج داخل CD یا DVD به درایو C است.
ولی می شود کاری کرد که منوئی داشته باشد که بتوانید انتخاب کنید چه کاری انجام شود.
لطفا" بفرمائید که دقیقا" چه استفاده ای دارید تا براساس نیاز شما ، ایزو را طراحی کنیم.
در ضمن، از محبتتان ممنونم. خودم ایمیج مخصوص خودم را دارم (بهمراه چند نوع دیگر که از اینترنت دانلود کرده ام) هم
برای XP و هم برای ویندوز 7.
در ضمن ایمیج های بنده فقط مخصوص کامپیوتر من نبوده و با هر کامپیوتر دیگری هم کار خواهند کرد.
yusefjahan
06-13-2013, 12:27 AM
متشكرم
من ايزويي ميخوام كه بعد از نصب ويندوز براي مشتريام بهشون بدم تا بتونن ويندوزشون رو بازيابي كنن حالا بهتره از روي ايميجي كه در درايو d قرار دادم باشه واگر مثل اين سيدي كه دارم ايميج فشرده باشه و داخل خود سيدي باشه كه عاليه
يك نمونه از ايميج هايي كه روي هر سيستمي داريد هم برام بذاريد پست اين مطلبتون رو قبلا خوندم فكر كنم اينم جالب باشه.اينجوري ميتونم خيلي سريع براي مشتريام ويندوز نصب كنم...
بازم ممنونم از كمكتون استاد
Magsoud
06-13-2013, 12:47 AM
پیشنهاد میکنم که همان روش را که ایمیج را در درایو d قرار داده و سی دی مربوطه را به مشتری بدهید
بهتر و مطمئن تر و سریعتر باشد.
در ضمن ایمیج های قابل استفاده در هر کامپیوتر خوب هستند ولی برای کامپیوتر هائیکه قبلا" در آن ها
ویندوز نصب بوده باشد.
برای مثال نوع ایمیج xp عمومی را فقط در کامپیوتری میشود استفاده کرد که قبلا" ویندوز xp رویش نصب
بوده باشد.
وگرنه ری استور شده ولی بوت نخواهد شد چون هارد بوت سکتور xp را ندارد و همینطور در مورد ویندوز 7
البته میشود بعد یا قبل از ری استور ، سکتور بوت را درست کرد ولی گاها" اینکار هم مشکلات خودش را دارد.
yusefjahan
06-13-2013, 11:51 AM
بله درسته فكر خوبي هست.حجم ايميجاتون چقدره؟
yusefjahan
06-15-2013, 02:26 PM
استاد عزيز كجا هستيد؟ سرت شلوغه؟ من منتظر ايزوهاتون هستم...
Magsoud
06-15-2013, 04:00 PM
درود
من فکر کردم با توضیحات گفته شده نیازتان برطرف شد.
بهر حال اگر ایزوئی را که در پست شماره 22 لینکش را قرار دادم دانلود کرده باشید میتوانید به شرح زیر عمل کنید:
_ ایمیج گوست از درایو C برداشته و آن را با نام Backup.gho در درایو D قرار دهید.
__ ایزوی دانلود شده را باز کرده و از داخل آن فایل Start.BAT را در دسکتاپ ذخیره کنید.
__ فایل Start.BAT را در دسکتاپ با برنامه notepad باز کرده و دستور داخل آن را بصورت زیر تغییر دهید و ذخیره کنید.
mouse
@echo off
ghost -clone,mode=pload,src=1.2:\Backup.gho:1,dst=1:1 -sure -fx
____ ایزو را مجددا" باز کرده و فایل Start.BAT داخل آن را با نوع تغییر داده شده عوض کرده و ذخیره کنید.
اگر با این ایزو بوت کنید بعد از بوت بدون خواستن تائید فایل D:\Backup.gho را بطور اتوماتیک در درایو C ری استور خواهد کرد.
اول با ماشین مجازی تست کنید.
yusefjahan
06-16-2013, 11:04 PM
متشكرم استاد
من يك مشتري دارم كه تمايل داره فايل هاي درايو ديگرش هم حفظ بشه
خواستم بدونم امكان داره به ايزوي شما فرمان ديگه اي هم اضافه كرد كه بعد از اينكه درايو c ريستور شد ايميج مثلا درايو f رو از درايو D ريستور كنه؟ يعني با يك ايزو دو عمل ريستور رو به ترتيب انجام بده؟
Magsoud
06-17-2013, 10:05 AM
بله شدنی است
در ایزوی مورد بحث دستورات داخل فایل Start.BAT را بصورت زیر تغییر دهید:
mouse
@echo off
Ghost -clone,mode=pload,src=1.2:\F_Backup.gho:1,dst=1:4 -sure -fx
Ghost -clone,mode=pload,src=1.2:\C_Backup.gho:1,dst=1:1 -sure -fx
بعد از بوت ، بطور اتوماتیک ، اول فایل F_Backup.gho از درایو D به درایو F ری استور شده و
پشت سرش فایل C_Backup.gho از درایو D به درایو C ری استور خواهد شد.
برنامه تائیدی هم نخواهد خواست.
yusefjahan
06-17-2013, 12:27 PM
بسيار عالي خيلللللي متشكرم از توجهتون استاد عزيز
من مطلب شما رو با عنوان ساخت ايميجي كه روي هر سيستمي نصب بشه رو به زبان لاتين نوشته بوديد خوندم يه سوال داشتم از حضورتون.
آيا ميشه طوري تنظيم بشه كه بعضي برنامه ها با تنظيمات خاص بعد از نصب ايميج خودكار نصب بشن؟ مثلا من ايميجي ميخوام كه ويندوز مورد نظر من (ويندوز دستكاري شده هست اصل نيست) توش باشه كه روي هر سيستمي نصب بشه و همراهش برنامهIDM هم با تنظيمات خاص مورد نظر من نصب بشه (مثل تغيير محل قرارگيري پوشه فايلهاي دانلود شده يا غير فعال بودن امكان دانلود خودكار بعد از دريافت آدرس فايل)كه بعد از نصب ايميج و برنامه Idm ديگه نيازي نباشه من برنامه رو تنظيم كنم.
اونجوري كه من متوجه شدم براي اينكه اين ايميج روي همه سيستم ها قابل استفاده باشه نبايد درايور نصب بشن اما بعضي برنامه ها نياز دارن كه اول درايور سخت افزاري نصب بشه بعد نرم افزار نصب بشه مثلا اگر درايورها نصب نشده باشه ESET SMART SECURITY قابل نصب نيست.آيا اين برنامه رو هم ميشه به اين ايميج اضافه كرد؟ خواستم در اين مورد هم توضيح بديد.خيلي خيلي ممنونم...
Magsoud
06-17-2013, 01:00 PM
من در رابطه با این مسئله چند روش مختلف در سایت های متفاوت انگلیسی زبان نوشته ام.
اگر نوعی را مطالعه کرده اید که با برنامه SPAT انجام شده و در انتها ایمیج نوع Ghost گرفته میشود
در این نوع اولا" بهتر است اول در سیستم خود درایور های لازم را نصب کرده و تمام برنامه های کوچک
از قبیل IDM و FireFox و غیره را نصب نمائید.
حتی الامکان آپدیت های لازم را هم نصب فرمائید و سپس اقدام کنید.
بله در حین اینکار ، برنامه SPAT این قابلیت را دارد که بتواند برنامه های مورد نظر شما را هم در زمان
ری استور نصب نماید.
موفق باشید.
yusefjahan
06-17-2013, 01:19 PM
فقط برنامه هاي كوچك؟ يعني نميتونم آفيس يا فتوشاپم نصب داشته باشم؟
بله مطلبي كه spat درش بود و مختص سون بود خوندم بازم ميگردم دنبال مطالبتون تا روششو پيدا گنم
ممنونم...
Magsoud
06-17-2013, 01:55 PM
فقط برنامه هاي كوچك؟ يعني نميتونم آفيس يا فتوشاپم نصب داشته باشم؟
بله مطلبي كه spat درش بود و مختص سون بود خوندم بازم ميگردم دنبال مطالبتون تا روششو پيدا گنم
ممنونم...
درود
گفتم برنامه های کوچک ، فقط برای اینکه حجم ایمیج نهائی بالا نرود.
در ضمن اگر مطلب را درست مطالعه بفرمائید می بینید که میتوانید یک پک از درایور ها را هم به برنامه اضافه کنید
که در حین ری استور برنامه سخت افزار های موجود سیستم را شناسائی و درایور های مربوطه را هم نصب کند
yusefjahan
06-21-2013, 09:14 PM
سلام استاد عزيز حالتون خوبه؟
ببخشيد من مطلبتون رو خوندم فقط دو تا لينك براي SPAT و SKYDRIVE 11 xp حذف شدن كمي هم گشتم نتونستم پيدا كنم ميشه لينك دو مورد رو اگر زحمتي نيست بذاريد؟خيلي ممنون ميشم ازتون...
راستي امكانات برنامه spat چقدره به اندازه nlite هست؟ من ميخوام صداهاي ويندوز رو هم عوض كنم. توي مطلب انگليسي تون براي ويندوز 7 ورژن خاصي رو نام برده بوديد اگر ورژن ديگه اي باشه يا از ويندوزهاي دستكاري شده باشه مشكلي پيش مياد؟
براي تغيير لوگوي استارت آپ ويندوز بايد چه كاري انجام بدم استاد عزيز؟ من قبلا با تغيير فايل ntoskrnl.exe و كلي مكافات اين كار رو انجام دادم خواستم بدونم با spat ميشه اين كار رو انجام داد؟
خيلي متشكرم ازتون كه به اين مطلب سر ميزنيد و منت سر ما ميذاريد نميدونم چطور ازتون تشكر كنم....
Magsoud
06-22-2013, 12:45 AM
درود
yusefjahan (http://www.ariadl.ir/member.php?u=135486) عزیز ، برداشتتان از برنامه spat درست نیست.اصلا" برنامه spat و برنامه nlite از هیچ لحاظی
شبیه هم نبوده و دو تا کار متفاوت انجام می دهند.
سعی میکنم فردا توضیح دهم.
در سایت مذکور بنده نزدیک به 200 آموزش دارم که جواب سوالات شما هم در بین آن ها وجود دارد.
=============
بعدا" اضافه شد
=============
ادامه بحث را در لینک زیر دنبال فرمائید
http://www.ariadl.ir/showthread.php?t=165295&p=325331#post325331
eDvArDo
07-06-2013, 01:10 PM
سلام
تازه الان تونستم كل مطالب تاپيكرو بخونم، جالب و آموزنده بود.
متاسفانه دوست خوبم توضيحات استاد شيرينزبانرو توجه نفرمودند و از اين شاخه به اون شاخه پريدند!
فقط اي كاش همون اول بحث وارد ميشدم تا بتونم يه راهنمايي (اگه درست باشه) بكنم!
در مورد حجم كم CD بوت و بازگرداني يك ويندوز كامل بهمراه برنامه هايي، استاد دو حالت ممكنه را فرمودند كه بنده جواب قطعي اونو خدمتون عرض ميكنم. (بدليل تجربهاي كه داشتم)
بنده بواسطه آقا برهان (كه ازش دلخورم!)، با برنامه كوچك و پرتابل OneKey Ghost 6.3 آشنا شدم و براي اولين بار كه از درايو C بكآپ گرفتم و در درايو ديگري ذخيره كردم، با كمال تعجب ديدم پوشه اي با نامگذاري خاص توليد شده كه به هيچ وجه و با كمك بسياري از نرم افزارها نميشد به داخلش رفت و محتوياتشرو ديد!
خُب، فكر ميكنيد حجم اين بكآپ چقدر بوده؟ فقط 125 مگ!!!
گفتم حتماً بكآپش ناقصه و كار نميكنه، ويندوزم و درايو C رو دستكاري كردم و بكآپرو رياستور كردم، كامل و بينقص بود!
واقعاً حجمش تا اينقدر فشرده شده بود؟!
نامگذاري بكآپ OneKey Ghost رو دلخواه و بازم در همون درايو قرار دادم، فكر ميكنيد نتيجه چي شد؟ بله اينبار ايميجي به حجم 3.5 گيگ در پوشه جديدنامگذاريشده بود كه مشكلي در ديدنش هم نبود!
حالا متوجه شديد كه فايل ايميج بكآپ در جايي مخفي بوده و قابل دسترسي آسون نبوده! مثلاً جايي مثل محل ذخيره سازي فايلهاي "رياستور پوينت" ويندوز.
در ضمن OneKey Ghost همون Ghost ورژن 11 هست كه با محيط گرافيكي و كاربري آسون كارو براي امثال بنده راحت و دلچسب كرده.
زنده باد استاد شيرين
سپاس
eDvArDo
07-07-2013, 03:57 PM
سلام
يه نرمافزلري پيدا كردم كه خيلي كم حجمه و بكآپ اون هم ايميج نيست!
بلكه يه چيدمان جديد از همون فايلها از درايو مورد نظر ميده!
پس چه فرقي با كپي داره؟
نرمافزار بكآپ گيري zback 2.70
Zback 2.70.0.b
http://titan.fsb.hr/~dzorc/zback.gif
PROJECT:
Zback - backup and synchronize tool for Windows 2000, XP, Vista, Win7, Win7 64bit, Win8, Linux (Wine). (c) by Davor Zorc, Zagreb, Croatia, Freeware for personal use (see documentation in package)
PURPOSE:
1) Synchronize files and directories, for example between hard drive and USB drive or synchronize two computers via USB drive2) General purpose backup and restore utility with many options
FEATURES:
- portable - no installation needed - just unzip to any directory on a fixed or removable drive
- there is also version with installer available from homepage
- works from USB stick, does not write to the registry
- backup/ synchronize to local drives or network computers (LAN)
- Unicode support for foreign characters in file names
- support for files larger then 4 GB
- copy modes: update files, refresh existing files, mirror source to target, synchronize, dated backup and restore
- filter files based on extension, size, date, subdirectories, only new or existing files
- keep multiple versions of backup files
- include/ exclude specific directories
- preview and execute operation
- automatic generation of batch scripts for routine backups
- simple, manual, batch or command line operation
- single batch script may contain many backup and sync jobs
- using scripting you may backup to multiple locations or backup from multiple locations to single backup location
- scheduling for batch operation - you may set job repetition interval and auto-run when overdue
- verify copied files
- for easy access, you can make Zback desktop icon from Options tab
- drag and drop support from Windows Explorer
- small size
- personal freeware
DOWNLOADS:
• No Spyware, Trojans, Viruses, or Advertisements
• No nag screens, no registrations, no payments
• No time limit, no limitations
• No unauthorized Internet connections
• No installation needed - just unzip to a user directory on a fixed or removable drive
(for example "My Documents"\Zbackup or "Desktop"\Zbackup or d:\programs\Zbackup)
http://titan.fsb.hr/~dzorc/arrow.gif
What's new:
-Windows 8 compatibility
-small fixes
Preferred downloads:
Download latest portable version (550 kB) Zback 2.70.0.b (http://titan.fsb.hr/~dzorc/zback270.zip)
Download User Manual (unzip to Zback directory) Manual (http://titan.fsb.hr/~dzorc/zback2manual.zip)
Alternative downloads:
Download latest setup version with installer Zback Setup (http://www.fsb.hr/~dzorc/zback_setup.exe)
Download older portable version Zback 2.65.0 (http://titan.fsb.hr/~dzorc/zback265.zip) Zback 2.60.0 (http://titan.fsb.hr/~dzorc/zback260.zip) Zback 2.55.0 (http://titan.fsb.hr/~dzorc/zback255.zip)
Download older portable version which works on Windows 95, 98, ME too, but no Unicode support Zback 2.30.1.e (http://titan.fsb.hr/~dzorc/zback230.zip)
SCREENSHOTS:
http://titan.fsb.hr/~dzorc/zback2.gifhttp://titan.fsb.hr/~dzorc/zback1.gifhttp://titan.fsb.hr/~dzorc/zback3.gif
Last update: 20.06.2013
Magsoud
07-07-2013, 04:24 PM
درود
برنامه خوبی هست ولی فقط عمل کپی را انجام میدهد ضمن اینکه با مطالعه مختصری که
کردم ظاهرا" میتواند عمل Sync را هم انجام دهد.
سازنده چند برنامه رایگان دیگر هم دارد که در صورت نیاز میتوانید از لینک زیر دانلود نمائید
http://titan.fsb.hr/~dzorc/file_idx.htm
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.