توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست نرم افزار رمز شکل فایل رار
mohamad.s
06-07-2013, 02:06 PM
درود
دوستان من یه سیدی اموزشی دارم که میخوام فایل هاشو بردارم و این که میرم تو پوشه سیدی که میبینم تو فایل رار هست که وقتی میخوام باز کنم میگه رمز رو وارد کنید
ولی من رمزی ندارم که بزنم
میخوام ببینمی راهی برای بازکردنش هست؟
چند بار هم با این نرم افزار های رمزشکن تو سایت های دیگر دیگر ور کردم ولی نشد.
ممنون هستم راهنمایی کنید.
درود
دوست عزیز ، بنده تا الان ندیدم برنامه ای برای کرک یا شکستن فایل رار باشد . تنها برنامه هایی هستند جهت ریکاوری رمز .
که تمامی آنها مدت زمان زیادی برای اینکار نیاز دارند . پیشنهاد میکنم یکبار دیگر محتویات سی دی را نگاه کن شاید رمز در فایل تکستی موجود باشد که ندیده باشی .
دوم فایل را با برنامه وین رار باز کن نه استخراج ! بعد ببین در سمت راست که معمولاً چیز هایی می نویسند مثل اسم سایت یا .... ، رمز آنجا نوشته شده یا نه .
موفق باشی
Magsoud
06-07-2013, 02:59 PM
درود
دوست عزیز ، از هر برنامه ای استفاده کنی ، در اکثر مواقع پیدا کردن رمز غیر ممکن خواهد بود.
من نمیگویم که نشدنی است ولی اگر رمز موجود از چهار یا پنج کاراکتر بیشتر بوده و اگر در بین
کارکتر های رمز از عدد و حروف و علایم در کنار هم استفاده شده باشد ، پیدا کردن رمز با برنامه ،
زمانی حدود یک هفته پشت سر هم لازم خواهد داشت. و ما هم که نمیخواهیم این همه زمان را
فقط برای یک فایل از دست بدهیم
اما شما میتوانی بصورت زیر فایل ها را بدست بیاوری:
فایل مورد نظرت را در خود برنامه سی دی اجرا کن.
در زمان اجرا فایل های در خال اجرا بطور موقت به آدرس tmp ریخته خواهند شد.
همانطور که برنامه در حال اجراست به محل tmp رفته و فایل های موجود را کپی
کن.
موقعیکه برنامه را ببندی ، فایل هائی که صحبتشان را کردیم از پوشه tmp حذف خواهند شد.
mohamad.s
06-07-2013, 03:03 PM
پوشه tmp کجا قرار داره؟
mohamad.s
06-07-2013, 03:12 PM
من از مراحل رفتن تو فایل های سیدی رو عکس گرفتم ببینید
Magsoud
06-07-2013, 03:19 PM
پوشه tmp کجا قرار داره؟
اگر ویندوز XP داشته باشی و فرضا" با نام کاربری xxx کار کنی پوشه tmp در آدرس زیر خواهد بود:
C:\Documents and Settings\xxx\Local Settings\Temp
موقع اجرای برنامه سی دی فایل ها اول به داخل پوشه ای در این محل کپی شده (بدون رمز) و بعد اجرا میشوند.
mohamad.s
06-07-2013, 03:22 PM
اگر ویندوز XP داشته باشی و فرضا" با نام کاربری xxx کار کنی پوشه tmp در آدرس زیر خواهد بود:
C:\Documents and Settings\xxx\Local Settings\Temp
موقع اجرای برنامه سی دی فایل ها اول به داخل پوشه ای در این محل کپی شده (بدون رمز) و بعد اجرا میشوند.
نه ماله من 7 هست .
تو 7 باید کجا برم
Magsoud
06-07-2013, 03:30 PM
باید یجای Documents and Settings در پوشه users دنبال پوشه فوق بگردی
mohamad.s
06-07-2013, 03:40 PM
نیست داداش
ایا اینجا باید میرفتم
؟
10886
با اجازه از استاد .
حالا اینجا وارد اکانتت بشو . و ادامه راه رو برو تا پوشه رو پیدا کنی . پوشه temp اینجا نیست که .
mohamad.s
06-07-2013, 03:48 PM
داداش پیدا کردم ولی وقتی اموزش رو با میکنم فرقی تو اون نمیکنه
10887
Magsoud
06-07-2013, 03:50 PM
در ویندوز 7 آدرس عبارت خواهد بود از:
c:\users\xxx\AppData\Local\Temp
میتوانی در خط فرمان ویندوز عبارت %tmp% را تایپ کرده و کلید Enter را بزنی تا وارد پوشه فوق بشوی
mohamad.s
06-07-2013, 03:54 PM
داداش کردم اما هزار تا فایل هست توش باید کدومشو بزنم
10888
Magsoud
06-07-2013, 04:18 PM
قبل از اجرای فایل داخل سی دی ،اول محتویات پوشه Temp را دیلیت کن. سپس برنامه را اجرا کن تا ببینی کدام پوشه ها جدیدند
mohamad.s
06-07-2013, 04:26 PM
داداش اینا اومدن
Magsoud
06-07-2013, 04:34 PM
خوبه به نتیجه رسیدی
فایل ها همه باید در پوشه Docs از شکلی که نشان دادی باشند.
دو کار میتوانی بکنی:
1. فایل های داخل پوشه Docs را کپی کرده و استفاده کنی که همان فایل های اصلی ولی بدون رمز هستند.
2 . پوشه ای را که دارای فایل های autorun.exe و autorin.inf و نیز پوشه autoplay هست را کپی کنی و بعد
از داخلش فایل autorun.exe را اجرا کنی
جا دارد از هر دو عزیز که یکی سوال را پرسید و استاد بزرگوار که زحمت کشیده و جواب دادند تشکر کنم . در این میان بنده هم استفاده کردم و یک روش تازه یادگرفتم .
متشکرم .
mohamad.s
06-07-2013, 06:12 PM
خوبه به نتیجه رسیدی
فایل ها همه باید در پوشه Docs از شکلی که نشان دادی باشند.
دو کار میتوانی بکنی:
1. فایل های داخل پوشه Docs را کپی کرده و استفاده کنی که همان فایل های اصلی ولی بدون رمز هستند.
2 . پوشه ای را که دارای فایل های autorun.exe و autorin.inf و نیز پوشه autoplay هست را کپی کنی و بعد
از داخلش فایل autorun.exe را اجرا کنی
در مورد اجرای اموزش به نتیجه ای نتونستم برسم . بیشتر توضیح میدید.
Magsoud
06-07-2013, 06:26 PM
دوست عزیز من
شما وقتی که شکل های لازم را قرار دادید پس مراحل را درست جلو رفته اید.
در زمانیکه فایل خود سی دی در حال اجرا است پوشه هائیکه نشان دادید درست خواهند شد.
بدون اینکه فایل سی دی را خاموش کنید از این دو تا پوشه ای که در پوشه Temp درست شده کپی بردارید.
حالا برنامه را خاموش و سی دی را در بیاورید.
حالا دو تا پوشه دارید که داخل یکی فایل فونت و غیره وجود دارد که لازم ندارید. و میتوانید دیلیت کنید
در داخل پوشه بعدی اگر فایل autorun.exe را اجرا کنید انگار خود سی دی را اجرا کردید
تمام فایل هائیکه شما لازم دارید داخل پوشه Autoplay\Docs موجود خواهند بود.
اگر شکل های بالا را داشتید پس باید مواردی که گفتم موجود و عملی باشند.
من دیگر نمیدانم مشکل چیست و چرا نمیتوانید به نتیجه برسید.
mohamad.s
06-07-2013, 06:31 PM
دوست عزیز من
شما وقتی که شکل های لازم را قرار دادید پس مراحل را درست جلو رفته اید.
در زمانیکه فایل خود سی دی در حال اجرا است پوشه هائیکه نشان دادید درست خواهند شد.
بدون اینکه فایل سی دی را خاموش کنید از این دو تا پوشه ای که در پوشه Temp درست شده کپی بردارید.
حالا برنامه را خاموش و سی دی را در بیاورید.
حالا دو تا پوشه دارید که داخل یکی فایل فونت و غیره وجود دارد که لازم ندارید. و میتوانید دیلیت کنید
در داخل پوشه بعدی اگر فایل autorun.exe را اجرا کنید انگار خود سی دی را اجرا کردید
تمام فایل هائیکه شما لازم دارید داخل پوشه Autoplay\Docs موجود خواهند بود.
اگر شکل های بالا را داشتید پس باید مواردی که گفتم موجود و عملی باشند.
من دیگر نمیدانم مشکل چیست و چرا نمیتوانید به نتیجه برسید.
درود
داش اموزش های شما عالی بود
و این که من کپی کردم و این که وقتی سی دی رو هم در اوردم اموزش باز کرد و وقتی که میخواستم بخش مثلا html چیت رو باز کنم تا فیلم اموزشی بیاد این مشکل میومد
Magsoud
06-07-2013, 06:46 PM
تصویر نشان میدهد که یک قسمت از فایل ها در سی دی یا دی وی دی هستند که داخل فایل های
کپی شده وجود ندارند.
لذا شما باید محتویات فایل های کپی شده را با فایل های موجود در سی دی یا دی وی دی مقایسه
کرده و پیدا نموده و آن ها را هم کپی نمائید.
توضیح آخر اینکه بهتر است پوشه Autoplay و فایل های autorun.exe و autorun.inf را به ROOT درایو
کپی کرده و اجرا نمائید. چون برنامه موقع اجرا دنبال ROOT درایو است.
mohamad.s
06-07-2013, 06:50 PM
تصویر نشان میدهد که یک قسمت از فایل ها در سی دی یا دی وی دی هستند که داخل فایل های
کپی شده وجود ندارند.
لذا شما باید محتویات فایل های کپی شده را با فایل های موجود در سی دی یا دی وی دی مقایسه
کرده و پیدا نموده و آن ها را هم کپی نمائید.
توضیح آخر اینکه بهتر است پوشه Autoplay و فایل های autorun.exe و autorun.inf را به ROOT درایو
کپی کرده و اجرا نمائید. چون برنامه موقع اجرا دنبال ROOT درایو است.
بله درست بود
و لی الان داداش یه سوال برای من مونده
برای این که بتونم این اموزش ها رو بزارم تو سایت چیکار باید بکنم؟
Magsoud
06-07-2013, 06:59 PM
حقیقتش من درست متوجه منظور شما نمیشوم
آیا میخواهید عین آموزش هائی را که در cd یا dvd مورد بحث و جود دارند در انجمن قرار دهید؟
اگر آره ، توجه داشته باشید که در صورتیکه cd یا dvd ایرانی باشد غیر قانونی بوده و برای انجمن مسئله ساز میگردد.
بهر حال اگر غیر از این است. تک تک آموزش ها را اول فرا گیرید و بعد در انجمن قرار دهید.
چون اگر خودتان کامل یاد نگرفته باشید ، نخواهید توانست جواب سوالات کاربران را بدهید
موفق باشید.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.