PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال کامل هارد به هاردی دیگر

axon
06-01-2013, 12:46 AM
با سلام و احترام خدمت همکاران و اقا مقصود شیرین زبان
دوستان من پرسش و گفته هایی دارم خدمتتون که امروز
یکی از اونها رو میگم.
پرسش کاربری در یکی از انجمن ها:

میخواهم هارد یک سیستم رو که 160 هستش به 500 گیگ ارتقا بدم
ویندوزی و تمام برنامه های نصب شده بسیار عالی هستن و هیچ ایرادی ندارند
میخواستم بدونم راهی هست اطلاعات هارد قبلی رو تمام و کمال به هارد جدید انتقال بدم طوری که وقتی سیستم رو روشن کردم انگار نه انگار که اتفاقی افتاده و فقط ظرفیت هارد 500 شده باشه ؟ یعنی احتیاجی به نصب ویندوز و برنامه نباشه چون هیچ سخت افزاری جز هارد قرار نیست تعویض بشه !
به نظر من یک نسخه برداری ساده و انتقال داده ها کافی هست
نظر شما چیه؟

borhan_3010
06-01-2013, 06:21 PM
سلام
بلی شدنی هستش
درایو های معمولی که مشکلی ندارن
برای درایو ویندوز بعد از پارتیشن بندی و تنظیمات درایو ویندوز تو هارد جدید و اکتیو کردنش می تونی هارد به هارد کنی یا بک آپ ات رو اگه قبلا گرفتی تو هارد جدید برگرونی
پاینده باشی

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

axon
06-01-2013, 07:39 PM
سلام
بلی شدنی هستش
درایو های معمولی که مشکلی ندارن
برای درایو ویندوز بعد از پارتیشن بندی و تنظیمات درایو ویندوز تو هارد جدید و اکتیو کردنش می تونی هارد به هارد کنی یا بک آپ ات رو اگه قبلا گرفتی تو هارد جدید برگرونی
پاینده باشی

سلام بر شما
خوش اومدی برهان
نمیخواد از گرفتن نسخه پشتیبان و برگردوندنش استفاده کنه.
میپرسه که اگه ویندوز همراه با همه پوشه هاش رو توی دیسک سخت تازه
منتقل کنه ، ویندوز به همراه نرم افزارهاش بالا میان؟

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
راستی این گوشیه هم چالبه و ادم رو جذب میکنه
این نرم افزار رو پیشتر ندیدم بودم ، قابلیت جالبی داره برای انجمن ها.

Magsoud
06-02-2013, 12:46 PM
درود
با کپی کردن معمولی کار نخواهد کرد
برای اینکه در هارد جدید Boot Sector مورد نیاز وجود ندارد.
میشود به روشهائی این مشکل را برطرف کرد برای مثال اگر سیستم ویندوز XP استفاده میکند یکی
از راهها بصورت زیر است:
بعد از کپی فایل ها ، با سی دی ویندوز XP بوت کرده و پارنیشن مورد نظر را برای نصب انتخاب کرده
و دستور نصب بدهد ولی چند لحظه پس از شروع کپی فایل های لازم ری استارت بکند. با اینکار
سکتور مربوطه ایجاد و سیستم بالا خواهد آمد.
بهتر است موقع انتخاب پارتیشن در مثال بالا پارتیشن دیگری را غیر از پارتیشن ویندوز کپی شده
برای نصب انتخاب کند

axon
06-02-2013, 01:34 PM
درود
با کپی کردن معمولی کار نخواهد کرد
برای اینکه در هارد جدید Boot Sector مورد نیاز وجود ندارد.
میشود به روشهائی این مشکل را برطرف کرد برای مثال اگر سیستم ویندوز XP استفاده میکند یکی
از راهها بصورت زیر است:
بعد از کپی فایل ها ، با سی دی ویندوز XP بوت کرده و پارنیشن مورد نظر را برای نصب انتخاب کرده
و دستور نصب بدهید ولی چند لحظه پس از شروع کپی فایل های لازم ری استارت بکنید. با اینکار
سکتور مربوطه ایجاد و سیستم بالا خواهد آمد.
بهتر است موقع انتخاب پارتیشن در مثال بالا پارتیشن دیگری را غیر از پارتیشن ویندوز کپی شده
برای نصب انتخاب کنید
سلام بر اقا مقصود
حالتون خوبه
ویندوز کاربر 7 هست ، میتونه از روشی که شما گفتید استفاده کنه؟
اگه هنگام نصب ویندوز، ریستارت کنه فایها پاک نمیشن؟
اگه روش دیگه ای نیست، که من به کاربر خبر بدم.

Magsoud
06-02-2013, 07:04 PM
درود

من با ویندوز 7 امتحان نکرده ام
ولی بهر حال سخت ترین راه این است که با روش زیر عمل کند:
ویندوز 7 را در درایوی دیگر نصب کند
در انتها ویندوزی خواهد داشت که موقع بالا آمدن در منوی مربوطه دو تا ویندوز 7 دارد.
حال یا از هردو ویندوز استفاده میکند و یا با استفاده از برنامه EasyBCD میتواند منوی مربوط به
ویندوز دوم را حذف کند و بعد از ری استارت میتواند ویندوز دوم نصب شده را کلا" پاک کند.

در کل باید بطریقی سکتور بوت برای درایو اکتیو ایجاد شود

من سخت ترین راه را گفتم چون این راه برای کاربر عادی امن ترین است. راههای ساده تر دیگر
وجود دارد ولی احتمال از دست دادن اطلاعات هم هست. ولی با این روش اشکالی پیش نمی آید.

راه منطقی برای اینکار sysprep کردن ویندوز موجود و سپس گرفتن ایمیج مربوطه و Restore کردن
ایمیج به درایو جدید است که در این روش فقط نیاز به نصب درایور ها خواهد داشت ولی این روش
برای اکثر کاربران سخت خواهد بود.

axon
06-02-2013, 11:14 PM
درسته که ایشون راه اسون میخوان ، اما از اونجایی که گفتن میخوام هر چی تو این
دیسک سخت هست ، تو ان منتقل بشه ، باید بیشتر زحمت بکشن
اقا مقصود منظور شما این (http://irannetworkcenter.com/%D8%B4%D8%A8%DA%A9%D9%87/item/%D9%86%D8%B5%D8%A8-%D8%A2%D8%B3%D8%A7%D9%86-%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%88%D8%B2-%D8%A8%D9%87-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D9%BE%DB%8C%D8%B4-%D9%86%D8%B5%D8%A8-%D8%B4%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D9%87-%D8%B5%D9%88%D8%B1%D8%AA-%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1%DB%8C) روش هست؟

Magsoud
06-02-2013, 11:57 PM
درود

حدود 6 ماه پیش وضعیتی مشابه دوست شما پیدا کردم
یک هارد 160 گیگا داشتم که در پارتیشن C آن ویندوز 7 و در پارتیشن های D و E دو تا ویندوز XP نصب بود.
هرکدام از این ویندوز ها براساس نیاز های من تنظیم بوده و برنامه های مورد نیازم در آن ها نصب شده بود.

بعللی لازم بود که هاردم را با یک نوع 500 گیگا بایتی عوض کنم و دقیقا" مثل دوست جنابعالی حساس بودم
که دقیقا" عین همین حالت را در هارد جدید داشته باشم.
بصورت زیر عمل کردم و تا کنون استفاده میکنم.

1. بوسط برنامه Ghost ایمیج درایو های C و D و E را تهیه کرده و جائی در هارد قدیم قرار دادم.

2. یکبار یک ویندوز XP نوع Lite در درایو D هارد جدید نصب کردم . با این کار بوت سکتور برای ویندوز XP در درایو
اکتیو هارد جدید ساخته شد.

3. ویندوز 7 نوع Lite را در درایو C نصب کردم. با این کار اطلاعات بوت چند سیستم عامل با هم در سکتور صفر هارد ایجاد شد.

4. ایمیج های گرفته شده در بند 1 را بترتیب در درایو های C و D و E توسط برنامه گوست Restore کردم.

همه چیز مثل قبل عالی بود

دوست جنابعالی باید اول ایمیج درایو C هارد قدیم را تهیه کرده و سپس در درایو C هارد جدید یک ویندوز 7
نصب کند و سپس ایمیج گرفته شده را در درایو C هارد جدید Restore نماید.

axon
06-03-2013, 12:14 AM
خوب این شد روش کامل و بی کاستی
ممنونم
فقط میمونه نسخه "lite" رو از کجا بگیره؟
من تا کنون در این باره چیزی نشنیدم؟

Magsoud
06-03-2013, 12:22 AM
درود

من یک ویندوز 7 دارم که در یک سی دی جا گرفته است

در گوگل بگردید پیدا می شود. و در ثانی میتواند ویندوز 7 کامل نصب کند.
من اینکار را کردم که کارم سریعتر تمام شود

axon
06-03-2013, 03:46 PM
سلام خدمت اقا مقصود
از اونجایی که من زیاد با پایگاه های ارائه نرم افزار انگلیسی و ... آشنا نیستم
زباد به پیدا کردن امید نداشتم ، اما جزو نخستین صفحه هایی که تو جستجو
پیدا شد این (http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-windows_install/is-windows-7-lite-legal/ab3ca390-1062-e011-8dfc-68b599b31bf5) صفحه بود. به سخنی که اونجا گفته شده اعتما کردم و چون کاربر
تنها برای ایجاد "بوت ستکور" باید ویندوز نصب کنه ، میتونه های نسخه های
پایینتر رو نصب کنه یا ویندوز کامل رو.

Magsoud
06-03-2013, 04:39 PM
درود
دوست عزیز ، ما در این بحث از روش ها صحبت کردیم و عرض کردم که راههای متفاوتی هم برای اینکار وجود دارد.

اما در مورد صفحه ای که شما رفتید باید بگویم:
این صفحه مال مایکروسافت هست و بدیهی است که در آن کاربران را نا امید بکند.

خود من تا به امروز 4 نوع ایزوی ویندوز 7 نوع Lile را از اینترنت دانلود و تست کرده ام
حتی خودم هم نوع مخصوص خودم را درست کرده ام.

حسن نوع Lile در این است که در کامپیوتر های قدیمی هم که رم پائینتر از 512 مگا بایت دارند
هم کار میکند چون موقع کار فقط 128 مگا بایت از حافظه را اشغال میکند.
البته من منظورم این نیست که شما را به استفاده از این نوع ویندوز 7 ترغیب کنم.

axon
06-03-2013, 05:02 PM
جالبه! ویندوز 7 تنها با 128مگابایت حافظه
پیشتر نشنیده بودم ، گاهی با حافظه 512مگابایت نیز سنگین میشه.

راستی اگه میشه فقط عنوان روشهای دیگر رو بگید تا من به کاربر بدم
و ببینم کدوم رو میخواد ، البته قرار نیست هر کدام رو که خواست توضیح بدید
بستگی به میل و انتخاب خودتون داره.

Magsoud
06-03-2013, 06:49 PM
... فقط عنوان روشهای دیگر رو بگید تا من به کاربر بدم....

درود

جناب axon (http://www.ariadl.ir/member.php?u=132508) ،دوست ارجمند،
1. مدت حدود دو ماه است که بخاطر ناملایمات روزگار دلگیر و افسرده بوده و حال و حوصله هیچ کاری
را نداشتم. تقریبا" به هیچ سایتی چه خارجی و چه ایرانی سر نمی زدم ، مگر برای جواب دادن به
پیغام های رسیده.
باید بگویم امروز یکدفعه جمله زیبائی را که در امضایتان نوشته اید را دیدم. عجیب است که مثل یک
نوشدارو ، باعث شد که مقدار زیادی از درد هایم را فراموش کنم. از این بابت سپاسگزارم.

2. کاربر مورد نظر شما بایستی به روشی بوت سکتور مورد نیاز را برای درایو اکتیو درست کند.
در این باره روش های متعددی وجود دارند. مایکرو سافت میگوید با سی دی Recovery ویندوز 7 بالا آمده
و در خط فرمان دستور FixMBR (و چند فرمان دیگر) را بدهید .
این روش درست است در بعضی از تست های من جواب داد ولی در بعضی از تست های بنده عملا" باعث
شد که هارد غیر قابل دسترسی شود.

اگر با برنامه EaseUS Partition Master بالا بیائید و هارد را انتخاب کنید گزینه ای بنام Repair Bootsector
دارد که میتواند هم برای XP و هم برای ویندوز 7 ، بوت سکتور را بازسازی کند.
این هم در بعضی تست های بنده درست عمل کرده ولی در بعضی تست ها باعث شده عملا" هارد قابل
دسترسی نباشد.

انواع دیگری هم میتوانم نام ببرم ولی صلاح در استفاده از همان سخت ترین راه است که قبلا" عرض کردم.

axon
06-03-2013, 07:58 PM
سلامت باشید
من کاری نکردم ، جمله مال شماست
یادم میاد ماه ها پیش این رو گفته بودید ، و من اون هنگام گذاشتم تو امضام
اکنون که اینجا برگشتیم دیدمش ، خودم هم یادم نبود.
امیدوارم شما رو شاد و سر حال ببینم.

خوب دیگه در این باره سخنی ندارم ، پاسخ رو به کاربر میدم ، اگر پرسشی داشت
همینجا ادامه میدم.

borhan_3010
06-05-2013, 10:17 AM
درود
برای کار کردن ویندوز همان طور که گفته شد درایو ویندوز تنظیمات خاصی داره:

درایو ویندوز بعد از پارتیشن بندی و تنظیمات درایو ویندوز

در کل باید بطریقی سکتور بوت برای درایو اکتیو ایجاد شود

که یکیش بوت سکتور (که برای هر ویندوز نوع خودش رو دارد) و دیگری اکتیو شدن درایو و همچنین تنظیمات بایوس برای بوت از هارد مورد نظر هستش
با برنامه Bootice می تونی هر جفت کار اول رو خیلی راحت انجام بدی، برای سومی هم میری توی بایوس و هارد رو به عنوان بوت انتخاب میکنی
من آموزش این برنامه رو تو تایپیک آموزش پارتیشن بندی فلش دیسک بوتیبل و اکتیو نوشتم که ظاهرا تایپیک مورد نظر بعد از بازگردانی بک آپ قبلی روی دامین جدید از بین رفته! اما میتونی از لینک زیر دانلود کنی:
آموزش ساخت پارتیشن مخفی بوتیبل در فلش دیسک (http://borhan3010.persiangig.com/document/%d8%a2%d9%85%d9%88%d8%b2%d8%b4%20%d8%b3%d8%a7%d8%a e%d8%aa%20%d9%be%d8%a7%d8%b1%d8%aa%db%8c%d8%b4%d9% 86%20%d9%85%d8%ae%d9%81%db%8c%20%d8%a8%d9%88%d8%aa %db%8c%d8%a8%d9%84%20%d8%af%d8%b1%20%d9%81%d9%84%d 8%b4%20%d8%af%db%8c%d8%b3%da%a9.pdf)

axon
06-05-2013, 04:36 PM
سلام
چند بار تلاش کردم اما نتوسنتم فایل رو دریافت کنم
یه آموزش اینجا (http://www.uploadbaz.com/nl60250kboee)پیدا کردم که به نظر میاد خودشه ، درسته؟

خوب کدوم بخش آموزش رو باید انجام بده ، بخش "بوتبیل کردن"؟
برای ویندوز باید گزینه "Window NT" رو انتخاب کنه؟
آیا میشه اینجا دیسک سخت رو معرفی کرد؟

borhan_3010
06-06-2013, 11:34 PM
سلام
چند بار تلاش کردم اما نتوسنتم فایل رو دریافت کنم
یه آموزش اینجا (http://www.uploadbaz.com/nl60250kboee)پیدا کردم که به نظر میاد خودشه ، درسته؟

خوب کدوم بخش آموزش رو باید انجام بده ، بخش "بوتبیل کردن"؟
برای ویندوز باید گزینه "Window NT" رو انتخاب کنه؟
آیا میشه اینجا دیسک سخت رو معرفی کرد؟

درود
فایل رو دانلود کردم بلی همونه، البته لینک پرشین گیگ هم سالمه؟

تو برنامه Bootice

http://www.ariadl.ir/attachment.php?attachmentid=10879&stc=1&d=1370543803

اول باید تو قسمت Destination Disk هارد دیسکی که میخوای تغییرات رو روش انجام بدی رو انتخاب کنی! بعدش;
برای اکتیو کردن پارتیشن: روی Parts Manage کلیک کن و بعد تو پنجره جدید درایو مورد نظر رو انتخاب کن و پایین روی Active کلیک کن تا اون درایو اکتیو بشه!
برای تنظیمات بوت: هم میتونی درایو ونیدوز و هم کل هارد رو بوتیبل کنی که به نظر حقیر کل هارد رو به طریق زیر بوتیبل کن:
روی Proccess MBR کلیک کن و بعد آیتم Windows NT 5.x / 6.x MBR رو انتخاب کن و پایین روی Install / Config کلیک کن
تمام

پاینده باشی

erfanbada
06-17-2013, 12:43 PM
درود

حدود 6 ماه پیش وضعیتی مشابه دوست شما پیدا کردم
یک هارد 160 گیگا داشتم که در پارتیشن C آن ویندوز 7 و در پارتیشن های D و E دو تا ویندوز XP نصب بود.
هرکدام از این ویندوز ها براساس نیاز های من تنظیم بوده و برنامه های مورد نیازم در آن ها نصب شده بود.

بعللی لازم بود که هاردم را با یک نوع 500 گیگا بایتی عوض کنم و دقیقا" مثل دوست جنابعالی حساس بودم
که دقیقا" عین همین حالت را در هارد جدید داشته باشم.
بصورت زیر عمل کردم و تا کنون استفاده میکنم.

1. بوسط برنامه Ghost ایمیج درایو های C و D و E را تهیه کرده و جائی در هارد قدیم قرار دادم.

2. یکبار یک ویندوز XP نوع Lite در درایو D هارد جدید نصب کردم . با این کار بوت سکتور برای ویندوز XP در درایو
اکتیو هارد جدید ساخته شد.

3. ویندوز 7 نوع Lite را در درایو C نصب کردم. با این کار اطلاعات بوت چند سیستم عامل با هم در سکتور صفر هارد ایجاد شد.

4. ایمیج های گرفته شده در بند 1 را بترتیب در درایو های C و D و E توسط برنامه گوست Restore کردم.

همه چیز مثل قبل عالی بود

دوست جنابعالی باید اول ایمیج درایو C هارد قدیم را تهیه کرده و سپس در درایو C هارد جدید یک ویندوز 7
نصب کند و سپس ایمیج گرفته شده را در درایو C هارد جدید Restore نماید.

سلام من همان کاربر هستم که موضوع برایم پیش امده من از این روش خوشم امد و احساس میکنم روش خوبی است میشود این روش را کاملتر و دقیق تر توضیح دهید چگونه امیج گرفتید و انرا RESTORE کردید.باتشکر:mon820:

Magsoud
06-17-2013, 01:44 PM
درود
دوست عزیز، همانطور که در بحث های بالا عرض کردم برای این موضوع روش های متعددی وجود دارد و روشی که
توضیح دادم مقداری طولانی بوده ولی مطمئن هست.
راحت ترین و یکی از بهترین راهها برای گرفتن ایمیج و ری استور کردن آن این است که یکی از برنامه های زیر را
دانلود کنی:

http://www.mediafire.com/?fuez9usglk3na5g

http://www.mediafire.com/download/9h2lwckk2dddqz8/OneKey_V13.4.5.203.rar

هردو یک نوع برنامه با ورژن های متفاوت هستند.
برنامه دانلود شده را از فشردگی در آورده و در روت یکی از درایو هایت قرار داده و فایل OneKeyGhost.exe را اجرا کن.

این برنامه میتواند دو تا کار انجام دهد:
1. از هر درایوی که بخواهی ایمیج گوست بگرفته و آن را در جائیکه میخواهی و با نامی که میخواهی ذخیره کند.
2. ایمیج گوست را از جائیکه مشخص میکنی ، به درایوی که مشخص میکنی ری استور میکند.

بعد از اجرای برنامه ، در قسمت بالای پنجره مربوطه باید یکی از گزینه های Backup یا Restore را برحسب اینکه
میخواهی ایمیج برداری (Backup) و یا میخواهی ایمیج موجود را برگردانی (Restore) ، انتخاب کرده و بعد در پایین
پنجره درایو مربوطه را باید انتخاب کنی.

در قسمت Save خود برنامه جائی و نامی را انتخاب میکند ولی شما میتوانید با کلیک کردن روی کلید Save ، نام
و جای دیگری را انتخاب کنید.

در انتها روی کلید Yes در پائین پنجره کلیک کنید.
اگر از درایوی بغیر از درایو ویندوز مورد استفاده خود بخواهید ایمیج بگیرید و یا ری استور کنید ، برنامه در همان زمان
کار را شروع خواهد کرد.
ولی اگر میخواهید از ویندوزی که داخلش هستید ایمیج برداشته و یا ری استور کنید ، برنامه کامپیوتر را ری استارت
کرده و بعد از ری استارت ، دستور شما را اجرا خواهد نمود.
موفق باشید

erfanbada
06-17-2013, 02:44 PM
سلام وقتی از درایو c ایمیج بگیرم و در هارد جدید restore کنم کل برنامه هایی که روی هارد قدیم بودند میایند؟بدون کم و کاستی؟ugly2

Magsoud
06-17-2013, 02:49 PM
سلام وقتی از درایو c ایمیج بگیرم و در هارد جدید restore کنم کل برنامه هایی که روی هارد قدیم بودند میایند؟بدون کم و کاستی؟ugly2
درود
بله تمام برنامه هایت دقیقا" مثل قبل در هارد جدید موجود خواهند بود.

erfanbada
06-17-2013, 05:48 PM
با درود دیگر شما پیشنهاد میکنید از کدام برنامه استفاده کنم.2بعد از ریستور کردن ویندوز فعلی حذف و ویندوز ایمیج گرفته شده جایگزین ان میشود یا دو ویندوز در کامپیوتر ایجاد میشود.3ایا اپدیت کردن ویندوز کمکی به افزایش سرعت ان میشکند یا نه؟با تشکر :cheshmak98:

Magsoud
06-17-2013, 07:06 PM
با درود دیگر شما پیشنهاد میکنید از کدام برنامه استفاده کنم.2بعد از ریستور کردن ویندوز فعلی حذف و ویندوز ایمیج گرفته شده جایگزین ان میشود یا دو ویندوز در کامپیوتر ایجاد میشود.3ایا اپدیت کردن ویندوز کمکی به افزایش سرعت ان میشکند یا نه؟با تشکر :cheshmak98:
درود
1.هر دو لینکی که گذاشته ام برای شما یکسان کار خواهد کرد.خودم شخصا" ورژن 6.5 را ترجیح می دهم.

2.زمانیکه یک ایمیج گوست را در درایوی ری استور کنی ، برنامه گوست اول درایو را فرمت کرده
و سپس فایل ایمیج را ری استور می کند.یعنی ویندوز قبلی صد در صد پاک شده و جدید جایگزین می شود.

3. در مورد آپدیت ها نظر کامل و درستی نمیشود داد. چون بعضی آپدیت ها بخاطر اینکه امنیتی هستند
لذا باعث کند تر شدن میشوند و بعضی دیگر برعکس. بعضی آپدیت ها را اگر نصب کنی ، معلوم می شود
که ویندوزت سریال تقلبی دارد و خریداری شده نیست ، لذا دوباره سریال معتبر خواهد خواست و الی آخر...

من شخصا" عقیده دارم که ما نباید همه آپدیت ها را نصب کرده بلکه براساس نیاز و پس از مطالعه خواص
یک آپدیت در صورت نیاز باید نصبش کنیم.

erfanbada
06-17-2013, 07:40 PM
سلام چگونه بفهمم کدام اپدیت بدرد رایانه ام میخورد و انرا چگونه دستی انتخاب کنم.
سیستم من به شرح زیر است:
Win:7------cpu:intel g640 3gh----ram:8gig kingston+2*4-----graphic:geforce 4gig gigatron

Magsoud
06-17-2013, 07:56 PM
درود
عرفان عزیز ، این مشخصاتی که گفتی مربوط به درایور های سیستم است نه آپدیت های ویندوز.
در رابطه با درایور ها ، همیشه بهتر است که آخرین ورژن مربوطه را نصب کنیم تا سیستم روانتر کار کند.
که برای اینکار باید هر چند ماه یکبار به سایت شرکت مربوطه سر بزنیم.
برای مثال برای کارت گرافیک به سایت شرکت مربوطه سر می زنیم و نگاه میکنیم که آیا شرکت برای
مدل کارت گرافیکی که ما داریم درایور جدیدتری بیرون داده یا نه . اگر وجود داشته باشد دانلود کرده و نصب می کنیم.
همه شرکت های سخت افزاری در سایت خودشان درایور ها را مجانی برای دانلود گذاشته اند.

erfanbada
06-17-2013, 08:41 PM
سلام نه منظور من این بود که با این سیستم بهتر است چه اپدیت هایی را نصب کنم.؟:yeah:

Magsoud
06-17-2013, 09:01 PM
اگر سیستمت مشکلی ندارد ، هیچ چیزی اضافه نکن
بار ها شده که فقط یک آپدیت تمام سیستم را بهم ریخته است.

erfanbada
06-18-2013, 01:15 PM
سلام اپدیت bios چیست میشود کمی توضیح دهید؟

Magsoud
06-18-2013, 02:00 PM
درود
وقتی شرکتی یک Mainboard (یا Motherboard) می سازد و در اختیار مشتریان قرار می دهد، این Motherboard
دارای یک قابلیت هائی است یعنی یک سری کار ها را می تواند انجام دهد.
این قابلیت ها در داخل Motherboard درون تراشه ای جا سازی شده اند که اصظلاحا" BIOS نامیده میشود.

کاربر میتواند تا حدودی این توانائی های موجود را بدلخواه تنظیم کند.برای ورود به صفحه تنظیمات بایاس ، معمولا"
دز زمان بوت باید کلید یا کلید هائی را برنیم تا به صفحه تنظیمات بایاس وارد شویم در بیشتر Motherboard ها با
فشار دادن کلید DEL میتوان به صفحه تنظیمات وارد شد ولی در بعضی Motherboard ها کلید دیگری باید فشار داده
شود که در دفترچه Motherboard ها گفته شده است.

اما چرا گاهی لازم است که بایاس کامپیوتر را عوض کنیم؟

من یک مثال ساده میگویم خوب توجه کنید:
فرض کنید در زمان ساخت یک Motherboard ، در بازار بزرگترین رم موجود 1 گیگا بایت باشد.
یعنی فرض میکنیم که در زمان ساخت این Motherboard هنوز رم بالای 1 گیگا بایت ساخته نشده باشد.
با این فرض این Motherboard طوری ساخته شده که فکر میکند بالا ترین رمی که ممکن است به آن
وصل شود 1 گیگا بایت است و فکر میکند بالاترین حد رم 1 گیگا بایت است.

حال بعد از مثلا" یک سال ، رم 4 گیگا بایت ساخته میشود. ما اگر این رم را به Motherboard وصل کنیم
چون Motherboard فکر میکند رم بالاترین حدش 1 گیکا بایت است پس این رم 4 گیگا بایتی را هم
1 گیگا بایت می شناسد و در نتیجه ما با وجود گذاشتن رم 4 گیگا ، عملا" فقط از یک گیگای آن میتوانیم
استفاده کنیم.

خب ،برای رفع این مشکل ، شرکت های سازنده بصورت زیر عمل میکنند:

موقع ساخت Motherboard ها ، اطلاعات چگونگی کار را درون یک نوع حافظه ویژه در داخل Motherboard ها
میگذارند. این حافظه طوری ساخته میشود که بشود بعدا" با روش هائی اطلاعات داخلش را عوض کرد.

حال شرکت سازنده که می بیند مثلا" در مثال بالا ، دستگاهش رم بالای 1 گیگا را نمیشناسد ، راه های حل
این مشکل را مطالعه کرده و پس از پیدا کردن روش برطرف کردن مشکل ، آن ها را درون یک فایل ویژه ذخیره
نموده و بعنوان آپدیت بایاس در سایتش قرار میدهد.
و کاربر میتواند این فایل را از شرکت سازنده دانلود کرده و به روشی که گفته میشود تعویض کند. تا سیستمش
بتواند رم 4 گیگا را هم بشناسد.

نکته آخر: من چندین مورد این تجربه تعویض بایاس را داشته ام. پیشنهاد میکنم تا واقعا" نیاز ضروری وجود
ندارد این کار را انجام ندهید و در صورت نیاز واقعی باید حتما" توسط فرد ماهر انجام گیرد.
کوچکترین اشتباه حتی قطع شدن برق در زمان انجام این کار که یکی دو دقیقه بیشتر نیست ، باعث
خواهد شد که Motherboard شما غیر قابل استفاده شود.

erfanbada
06-18-2013, 05:23 PM
برای همه پاسخ ها متشکرم
:from me ::merc567::dastt65::^::ok::kaaf::6111::tashakor::t ashakor::hame: