PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : این خانم ایرانی کروکدیل پرورش می‌دهد



mehraboOon
04-18-2013, 12:21 AM
این خانم ایرانی کروکدیل پرورش می‌دهد
http://www.iranpaya.tk/nletter/90/12/25/1.jpg
«نوپک»، اولین و تنها مزرعه‌ی پرورش کروکودیل در ایران است. این مزرعه، در جزیره هنگام (نزدیک جزیره قشم) قرار دارد و مدیریت آن را مژگان روستایی بر عهده دارد.

ایشان درباره چگونگی آغاز به کار این مزرعه کروکودیل می‌گوید: «رشته تحصیلی من جانور شناسی است. علاقه زیاد باعث تصمیم این کار شد. از سال ۱۳۸۶ شروع به گرفتن مجوزها کردیم و از سال ۱۳۸۹ مزرعه‌داری را شروع کردیم».


http://www.iranpaya.tk/nletter/90/12/25/2.jpg
مژگان روستایی می‌گوید: «کار پرورش کروکودیل برای خانم یا آقا فرقی نمی‌کند. کلا کار مشکلی است ولی کار با این موجودات صبور، عاقل و دوست‌داشتنی بسیار لذت بخش است».

«کروکودیل همیشه قصد حمله به کسی که وارد قلمرواش شود را دارد. ولی خوشبختانه با آموزش‌های داده شده به پرسنل، تا امروز مشکلی پیش نیامده است. بازدیدکنندگان در محیطی امن والبته با کمترین فاصله کروکودیل‌ها را می‌بینند».

http://www.iranpaya.tk/nletter/90/12/25/3.jpg
«کروکودیل موجودی بسیار بافکر، صبور، سریع و البته کمی خشن است».

http://www.iranpaya.tk/nletter/90/12/25/4.jpg
«از پوست کروکودیل که یکی از با ارزشترین چرم‌های دنیا است، استفاده می‌کنیم. ما نمونه چرم خودمان را به طور آزمایشی تولید کردیم و کیفیت قابل قبولی دارد».

«کروکودیل خزنده‌ای خونسرد است که نیاز شدید به گرما و رطوبت دارد. البته در فصول مختلف سال باید نکاتی را در نظر داشت که به سرعت رشد حیوانات کمک می کند».

http://www.iranpaya.tk/nletter/90/12/25/5.jpg
«در رودخانه سرباز در استان سیستان و بلوچستان گونه بومی ایران با نام علمی “Palestrise” و با نام محلی “گاندو” زندگی می‌کند. این نوع کروکودیل پوزه کوتاه ایرانی را دیده‌ام. پرورش آن به دلیل سرعت رشد کم در برابر گونه پروسوس، که ما در مزرعه‌مان پرورش می‌دهیم، مقرون به صرفه نیست».

http://www.iranpaya.tk/nletter/90/12/25/6.jpg
http://www.iranpaya.tk/nletter/90/12/25/7.jpg
به گفته مژگان روستایی سازمان محیط زیست اجازه پرورش کروکودیل پوزه کوتاه ایرانی را نمی‌دهد.

«کار مزرعه ما به صورت تحقیقاتی و مرحله‌ای ادامه دارد و طبق برنامه‌ریزی قبلی تا سال آینده به سودآوری می‌رسد»