PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : میموساى تخم‌ مرغ، پیش غذای جهانی



mehraboOon
04-10-2013, 12:10 PM
میموساى تخم‌ مرغ، پیش غذای جهانی

نوعی پیش‌غذا كه برای یك شام ساده و سریع بی‌نظیر است. این خوراك با اسامی مختلف در سراسر اروپا و آمریكای شمالی رواج دارد و بسته به منطقه، مواد تشكیل‌دهنده آن متفاوت است.






مجله آشپزی ایده آل: نوعی پیش‌غذا كه برای یك شام ساده و سریع بی‌نظیر است. این خوراك با اسامی مختلف در سراسر اروپا و آمریكای شمالی رواج دارد و بسته به منطقه، مواد تشكیل‌دهنده آن متفاوت است. در فرانسه نام آن میموسا و مایونز جزء لاینفك آن است. میموسا یا تخم‌مرغ پر شده، معمولا سرد سرو می‌شود، اما اگر آن را داخل نان گذاشته و در فویل پیچیده و در فر تنوری كنید، تجربه‌ای بی‌نظیر خواهید داشت.


http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1391/7/30/118061_975.jpg


مواد لازم برای 4نفر:


تخم‌مرغ درشت: 8 عدد
سس مایونز: یك قاشق غذاخوری
سس خردل: یك قاشق چای‌خوری
آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری
نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم

روش تهیه:
1- تخم‌مرغ‌ها را 30 دقیقه زودتر از یخچال درآورید تا به دمای محیط برسد. آنها را در یك قابلمه گذاشته و تا 2 سانتی‌متر رویشان آب بریزید. آب را روی شعله متوسط به جوش آورید. پس از 4 دقیقه در آن را بسته و از روی شعله بردارید، پس از 10 دقیقه تخم‌مرغ‌ها را از آب خارج كرده و پوست آنها را بكنید.
2- تخم‌مرغ‌ها را از وسط نصف كرده و زرده آنها را در یك كاسه بریزید. با چنگال زرده‌ها را له كنید، سس‌ها و آبلیمو را اضافه كرده و مخلوط كنید. نمك و فلفل آن را اندازه كنید.
3- مایه زرده را در قیف ریخته و داخل سفیده‌ها را با آن پر كنید. این غذا را با نان سیاه، سالاد كاهو و سبزیجات آبپز سرو كنید.
نکات:

1- می‌توانید سفیده را خرد كرده و با مایه زرده روی نان قالب زده با بیسكویت شور و گوجه‌فرنگی سرو كنید.

2- این خوراك با خاویار فوق‌العاده است. اگر دست‌تان به خاویار رسید آن را به این روش سرو كنید.
3- از كره نرم شده هم در مایه زرده می‌توانید استفاده كنید.