mehraboOon
03-13-2013, 01:16 AM
خاگینه ذرت
كره را ذوب كرده اجازه دهید تا سرد شود...
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1391/5/11/100311_976.jpg
برترین ها:
مواد لازم:
تخممرغ: یك عدد
شیر: یكسوم پیمانه
كره: 50 گرم
آرد: یكدوم پیمانه
بكینگپودر: یک قاشق چایخوری
كنسرو ذرت: 100 گرم
پنیر خامهای: 100 گرم
خامه: 100 گرم
سس گوجه: 2 تا 3 قاشق سوپخوری
نمك: یك قاشق چایخوری
روش تهیه:
1 - كره را ذوب كرده اجازه دهید تا سرد شود.
2 - تخممرغ را با شیر مخلوط كرده و كره ذوبشده را به آن اضافه كنید و خوب هم بزنید تا یكدست شود.
3 - آرد و بیكینگپودر را اضافه كنید، پنیر خامهای، خامه و سس گوجه را به همراه نمك به مواد بیفزایید.
4 - میتوانید ذرت را در آخرین مرحله اضافه كنید در عین حال میتوانید وقتی مواد خاگینه را در تابه ریختید قبل از اینكه ببندد روی آن ذرت بپاشید. بعد از پخت یك طرف، طرف دیگر را سرخ كنید.
كره را ذوب كرده اجازه دهید تا سرد شود...
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1391/5/11/100311_976.jpg
برترین ها:
مواد لازم:
تخممرغ: یك عدد
شیر: یكسوم پیمانه
كره: 50 گرم
آرد: یكدوم پیمانه
بكینگپودر: یک قاشق چایخوری
كنسرو ذرت: 100 گرم
پنیر خامهای: 100 گرم
خامه: 100 گرم
سس گوجه: 2 تا 3 قاشق سوپخوری
نمك: یك قاشق چایخوری
روش تهیه:
1 - كره را ذوب كرده اجازه دهید تا سرد شود.
2 - تخممرغ را با شیر مخلوط كرده و كره ذوبشده را به آن اضافه كنید و خوب هم بزنید تا یكدست شود.
3 - آرد و بیكینگپودر را اضافه كنید، پنیر خامهای، خامه و سس گوجه را به همراه نمك به مواد بیفزایید.
4 - میتوانید ذرت را در آخرین مرحله اضافه كنید در عین حال میتوانید وقتی مواد خاگینه را در تابه ریختید قبل از اینكه ببندد روی آن ذرت بپاشید. بعد از پخت یك طرف، طرف دیگر را سرخ كنید.