mehraboOon
03-13-2013, 01:15 AM
رازهای آشپزی جیمی الیور سر آشپز مشهور
قزل آلا و گوجه به سبک انگلیسی ها
روی ماهیها ترکیب نمک، فلفل و گشنیز را بمالید. گوجه فرنگیها را هر جور دوست دارید ورقه کرده و کف یک تخته یا ظرف بزرگ بچینید. فلفل خرد شده را روی آن بریزید. کمی روغن در یک تابه داغ کرده و ماهیها را با سیر و رزماری سرخ کنید
مجله آشپزی ایده آل:
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1391/12/20/152701_658.jpg
مواد لازم برای 4 نفر
سالاد: بلغور نیم کوب 300 گرم
لیمو ترش: یک عدد
گوجه فرنگی: 800 گرم
فلفل قرمز تازه: یک عدد
روغن زیتون بکر: 2 قاشق غذا خوری
سرکه بالزامیک: یک قاشق غذاخوری
ماهی قزل آلا: 3 عدد 500 گرمی، پاک کرده
پودر گشنیز: یک قاشق چایخوری
رز ماری: یک قاشق چایخوری
سیر: 2 حبه
برای سرو:
ماست: دو قاشق غذا خوری
ترب سفید رنده شده: 2 قاشق چایخوری
سرکه: 2 قاشق غذاخوری
برگ ریحان: 2 قاشق غذاخوری تازه
روش تهیه:
1 -بلغور را در دو لیوان آب جوش به همراه کمی نمک و نصف لیموترش بریزید. گهگاه آن را هم بزنید.
2 - روی یک کاغذ روغنی هر دو طرف ماهی را به فاصله دو سانتی متر تا استخوان برش دهید.
3 - روی ماهیها ترکیب نمک، فلفل و گشنیز را بمالید. گوجه فرنگیها را هر جور دوست دارید ورقه کرده و کف یک تخته یا ظرف بزرگ بچینید. فلفل خرد شده را روی آن بریزید. کمی روغن در یک تابه داغ کرده و ماهیها را با سیر و رزماری سرخ کنید. بعد از 5 دقیقه ماهی را برگردانید.
4 - پس از 10 دقیقه، بلغورها را آبکش کرده و آب نصف دیگر لیموترش را روی آن بریزید. بلغور را روی گوجه فرنگی ها ریخته و روغن زیتون و بالزامیک روی آن بدهید. ماهی را روی آن بگذارید و مخلوط ماست، سرکه، ترب سفید رنده شده را روی آن ریخته و با ریحان تزیین کنید.
قزل آلا و گوجه به سبک انگلیسی ها
روی ماهیها ترکیب نمک، فلفل و گشنیز را بمالید. گوجه فرنگیها را هر جور دوست دارید ورقه کرده و کف یک تخته یا ظرف بزرگ بچینید. فلفل خرد شده را روی آن بریزید. کمی روغن در یک تابه داغ کرده و ماهیها را با سیر و رزماری سرخ کنید
مجله آشپزی ایده آل:
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1391/12/20/152701_658.jpg
مواد لازم برای 4 نفر
سالاد: بلغور نیم کوب 300 گرم
لیمو ترش: یک عدد
گوجه فرنگی: 800 گرم
فلفل قرمز تازه: یک عدد
روغن زیتون بکر: 2 قاشق غذا خوری
سرکه بالزامیک: یک قاشق غذاخوری
ماهی قزل آلا: 3 عدد 500 گرمی، پاک کرده
پودر گشنیز: یک قاشق چایخوری
رز ماری: یک قاشق چایخوری
سیر: 2 حبه
برای سرو:
ماست: دو قاشق غذا خوری
ترب سفید رنده شده: 2 قاشق چایخوری
سرکه: 2 قاشق غذاخوری
برگ ریحان: 2 قاشق غذاخوری تازه
روش تهیه:
1 -بلغور را در دو لیوان آب جوش به همراه کمی نمک و نصف لیموترش بریزید. گهگاه آن را هم بزنید.
2 - روی یک کاغذ روغنی هر دو طرف ماهی را به فاصله دو سانتی متر تا استخوان برش دهید.
3 - روی ماهیها ترکیب نمک، فلفل و گشنیز را بمالید. گوجه فرنگیها را هر جور دوست دارید ورقه کرده و کف یک تخته یا ظرف بزرگ بچینید. فلفل خرد شده را روی آن بریزید. کمی روغن در یک تابه داغ کرده و ماهیها را با سیر و رزماری سرخ کنید. بعد از 5 دقیقه ماهی را برگردانید.
4 - پس از 10 دقیقه، بلغورها را آبکش کرده و آب نصف دیگر لیموترش را روی آن بریزید. بلغور را روی گوجه فرنگی ها ریخته و روغن زیتون و بالزامیک روی آن بدهید. ماهی را روی آن بگذارید و مخلوط ماست، سرکه، ترب سفید رنده شده را روی آن ریخته و با ریحان تزیین کنید.