s.rozekabood
06-02-2012, 02:29 PM
مواد لازم برای 8 نفر
كره: 130 گرم
پودر قهوه: 2 قاشق چایخوری
آب: 180 میلیلیتر
شكلات سیاه: 120 گرم
شكر: 220 گرم
تخممرغ: یك عدد
آرد: 200 گرم
بكینگپودر:یك ونیم قاشق چایخوری
پودركاكائو: 2 قاشق سوپخوری
مواد لازم برای كرم نعنا
كره: 150 گرم
پودرشكر: 500 گرم
شیر: 3 قاشق سوپخوری
اسانس نعنا: یكدوم قاشق چایخوری
رنگ سبز خوراكی: به مقدار لازم
مواد لازم رویه شكلاتی
شكلات سیاه: 400 گرم
خامه ساده: 300 گرم
روش تهیه
1 - 2عدد قالب به ابعاد 20 سانتیمتری را چرب كنید و با كاغذ پوشش دهید.
2-كره، قهوه، آب شكلات و شكر را در ظرفی ریخته روی حرارت ملایم قرار دهید تا مواد ذوب شده صاف و یكدست شود.
3- مواد را از روی حرارت بردارید و كنار بگذارید تا خنك شود سپس تخممرغ را كمی بزنید و اضافه كنید و درنهایت آرد، بكینگپودر، پودركاكائو الك شده را بیفزایید.
4- مواد را خوب مخلوط كنید و در قالبها بهطور مساوی بریزید و در فر با حرارت 160 درجه سانتیگراد به مدت 45 تا 50 دقیقه قرار دهید.
5-پس از اینكه كیكها را از فر خارج كرده و خنك شد از كرم نعنایی كه آماده كردهاید ما بین 2عدد كیك بمالید و روی هم قرار دهید حال نوبت رویه شكلاتی است كه روی كیك بریزید تا تمام سطح كیك را پوشش دهد.
6- وقتی رویه شكلاتی خودش را گرفت و خنك شد، میتوانید از كرم نعنای سبز بهوسیله قیف و ماسوره روی كیك را تزئین كنید.
روش تهیه كرم كرهای
كره را با همزن برقی بزنید تا كاملا نرم شود سپس پودر شكر را بهتدریج به آن اضافه كرده و به زدن ادامه دهید تا تمام پودرشكر جذب شود و درنهایت شیر، اسانس و رنگ را اضافه كنید. كرم زیبا و خوشمزه شما آماده است.
روش تهیه رویه شكلاتی
خامه را در ظرفی ریخته روی حرارت قرار دهید تا بهجوش آید. بلافاصله شكلات را اضافه كرده از روی حرارت بردارید و هم بزنید تا شكلات ذوب شود مایه را كنار بگذارید تا خنك شود.
كره: 130 گرم
پودر قهوه: 2 قاشق چایخوری
آب: 180 میلیلیتر
شكلات سیاه: 120 گرم
شكر: 220 گرم
تخممرغ: یك عدد
آرد: 200 گرم
بكینگپودر:یك ونیم قاشق چایخوری
پودركاكائو: 2 قاشق سوپخوری
مواد لازم برای كرم نعنا
كره: 150 گرم
پودرشكر: 500 گرم
شیر: 3 قاشق سوپخوری
اسانس نعنا: یكدوم قاشق چایخوری
رنگ سبز خوراكی: به مقدار لازم
مواد لازم رویه شكلاتی
شكلات سیاه: 400 گرم
خامه ساده: 300 گرم
روش تهیه
1 - 2عدد قالب به ابعاد 20 سانتیمتری را چرب كنید و با كاغذ پوشش دهید.
2-كره، قهوه، آب شكلات و شكر را در ظرفی ریخته روی حرارت ملایم قرار دهید تا مواد ذوب شده صاف و یكدست شود.
3- مواد را از روی حرارت بردارید و كنار بگذارید تا خنك شود سپس تخممرغ را كمی بزنید و اضافه كنید و درنهایت آرد، بكینگپودر، پودركاكائو الك شده را بیفزایید.
4- مواد را خوب مخلوط كنید و در قالبها بهطور مساوی بریزید و در فر با حرارت 160 درجه سانتیگراد به مدت 45 تا 50 دقیقه قرار دهید.
5-پس از اینكه كیكها را از فر خارج كرده و خنك شد از كرم نعنایی كه آماده كردهاید ما بین 2عدد كیك بمالید و روی هم قرار دهید حال نوبت رویه شكلاتی است كه روی كیك بریزید تا تمام سطح كیك را پوشش دهد.
6- وقتی رویه شكلاتی خودش را گرفت و خنك شد، میتوانید از كرم نعنای سبز بهوسیله قیف و ماسوره روی كیك را تزئین كنید.
روش تهیه كرم كرهای
كره را با همزن برقی بزنید تا كاملا نرم شود سپس پودر شكر را بهتدریج به آن اضافه كرده و به زدن ادامه دهید تا تمام پودرشكر جذب شود و درنهایت شیر، اسانس و رنگ را اضافه كنید. كرم زیبا و خوشمزه شما آماده است.
روش تهیه رویه شكلاتی
خامه را در ظرفی ریخته روی حرارت قرار دهید تا بهجوش آید. بلافاصله شكلات را اضافه كرده از روی حرارت بردارید و هم بزنید تا شكلات ذوب شود مایه را كنار بگذارید تا خنك شود.