PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دلمه قارچ با مرغ



s.rozekabood
06-02-2012, 01:53 PM
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo826.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/chicken-stuffed2-mushrooms.html)
مواد لازم :

قارچ

نيم كيلوگرم



سينه مرغ

يك عدد



پنير موتزارلا

200 گرم



پياز

يك عدد



فلفل دلمه‌اي

يك عدد



روغن‌زيتون

دو قاشق غذاخوري



سس گوجه‌فرنگي

دو قاشق غذاخوري



زردچوبه، نمك و فلفل

به ميزان لازم





موادلازم براي سس سفيد :

آرد

سه قاشق غذاخوري



شیر

يك پيمانه



کره

50 گرم





طرز تهيه : آشپزی (http://www.beytoote.com/cookery.html)-سينه مرغ را ريز خرد كنيد و با روغن‌زيتون و پياز خردشده تفت دهيد تا رنگش سفيد شود و بعد زردچوبه، نمك و فلفل را به آن بيفزاييد و در تابه را ببنديد تا مرغ و پياز با آب خودشان بخارپز شوند. بعد از دو دقيقه فلفل دلمه‌اي خردشده را اضافه كنيد و تفت دهيد و در پايان، سس گوجه‌فرنگي را بيفزاييد و اجازه دهيد دو تا سه دقيقه روي حرارت بماند تا مواد رنگ بگيرد. پايه‌هاي قارچ را جدا كنيد و قسمت‌هاي سياه داخل كلاهك قارچ را بتراشيد.آنگاه آرد سفيد را در كره تفت دهيد و كم‌كم شير را بيفزاييد و هم بزنيد تا گلوله نشود و يك مايع صاف به دست آيد و بگذاريد كمي خنك شود. درون قارچ‌ها را با مرغ پر كنيد و كمي پنير موتزارلا رنده شده بريزيد و قارچ‌ها را در سيني فر به طور وارونه بچينيد و روي قارچ‌ها سس سفيد بريزيد و درون فر 180 درجه سانتي‌گراد قرار دهيد و به مدت 10 دقيقه در فر بگذاريد.