PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دسر كرم كارامل نارگيلي؛ مخصوص روز پدر



s.rozekabood
06-02-2012, 01:41 PM
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo820.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/coconut-caramel-cream-dessert-fathers-day.html)
شيريني روز پدر (http://www.beytoote.com/art/city-country/father1-dayi-gift.html)را با تهيه اين دسر،‌ شيرين‌تر كنيد. مواد لازم براي هشت نفر :

شكر

يك و نيم پيمانه



خامه غليظ

يك و يك چهارم پيمانه



شير نارگيل (آب نارگيل)

يك و نيم پيمانه



پودر نارگيل

يك قاشق چاي‌خوري



تخم‌مرغ

شش عدد





طرز تهيه: • ابتدا يك پيمانه شكر و يك چهارم پيمانه آب سرد را درون قابلمه‌اي روي حرارت كم به مدت 5 دقيقه هم بزنيد تا شكر آن حل شود. • سپس حرارت را زياد كنيد و بدون اينكه مخلوط را هم بزنيد به مدت 10- 8 دقيقه بگذاريد بجوشد. • كارامل آماده شده را درون يك قالب گرد، به ابعاد 20 سانتي‌متر كف و 6 سانتي‌متر عمق بريزيد و آن را كنار بگذاريد تا سرد و سفت شود. • فر را از قبل با حرارت 160 درجه سانتي‌گراد گرم كنيد. • خامه، شير نارگيل و وانيل را درون قابلمه‌اي ريخته و روي حرارت متوسط به مدت 5 دقيقه هم بزنيد و صبر كنيد تا داغ شده و حباب‌هاي ريزي روي مخلوط ايجاد شود، سپس مخلوط را از روي حرارت برداريد. • در ظرف بزرگي تخم‌مرغ‌ها را با باقيمانده شكر خوب مخلوط كرده و سپس بآرامي مخلوط خامه را به آن اضافه كنيد و مخلوط بدست آمده را درون قالب كيك بريزيد و قالب را در يك ظرف مخصوص فر قرار دهيد. • درون ظرف مخصوص فر، آب جوش بريزيد. • قالب را به مدت 35 تا 40 دقيقه يا تا زماني كه مخلوط سفت شده و خودش را بگيرد حرارت دهيد. • قالب را از درون فر و سپس از درون آب بيرون آوريد و بگذاريد خنك شود. • روي كرم كارامل را بپوشانيد و بگذاريد يك شب در يخچال بماند. • براي انتقال دسر به ظرف مورد نظر ابتدا دور و زير دسر را با يك چاقوي نازك شل كنيد سپس آن را به ظرف مورد نظر منتقل كنيد.