توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست کتاب آموزشی برای برنامه نویسی
Ezaafi
06-01-2012, 03:43 PM
سلام به همه دوستان خوبم. حال همگی روبراه باشه ایشالا.
اول که ممنون دارین اینجا رو میخونین! آخه وقتی اسم من باشه همه میدونن که دیگه خبری از آموزش و کمک و ... این جور چیزها نیستش و فقط سوال دارم و درخواست :afd: شرمندم به جان خودم.
چند وقت پیش مصرانه خواستم شروع کنم به یادگیری برنامه نویسی. چند تا کتاب گرفتم که بخونم و یاد بگیرم و ببینم شروعش چه جوریه. ولی از بس کله م گیج رفتش و نفهمیدم چی به چیه بی خیال شدم!! (پس معلوم میشه مصرانه دنبالش نبودم!) یه اتفاق ناگوار هم تو خونواده نذاشت سفت و سخت برم دنبالش.
مقدمه طویل رو نوشتم که بگم بعضی کتابها به درد مبتدی ها نمیخوره! توشون جوری مینویسن انگار که ما چند تا برنامه حرفه ای ساختیم، حالا واسه قدرتمندتر کردن برنامه هامون رفتیم سراغ این کتاب!
حالا از دوستان خوبم تقاضا دارم که کتابی (کتابها دیگه بهتر!) رو معرفی کنن که برای یه مبتدی نوشته شده باشه. که مفهوم و پایه های برنامه نویسی رو یاد بده. حداقل آشنا کنه. یا مثلاً فرق هر زبانی رو با زبان دیگه بهمون بگه که همچین گیج نزنیم! به هر حال اگه کسی آدرسی از اینجور کتابها داشت و اینجا بذاره، بی نهایت ازش ممنون میشم.
و کتاب تنها رو خوندن میتونه با سخت کوشی خودمون ما رو به نتیجه برسونه؟ یا باید کلاسی هم رفت؟
و یه سوال: اسکریپت نویسی چه جوریه؟ کسی که مثلاً زبان سی پلاس پلاس رو بدونه اسکریپت رو هم راحت مینویسه؟ به هم ربط داره؟
دیگه باس ببخشین اگه زیاد نوشتم و همیشه جریانم اینه!! چند وقتیه با خودم مشغولم که چرا خدا از همون روز اول نذاشت حرفه ای باشم! اکه هی...!!:d:
همه تونو دوست دارم، فراوون
Magsoud
06-01-2012, 04:16 PM
بنام دوست
دوست عزیز من، متاسفانه آن مسئله اصلی که در بطن نوشته هات گفتی حقیقت دارد .
90 % کتابهایی که برای برنامه نویسی در صفحات اینترنت پیدا میکنیم و همینطور تقریبا" همه کتابهای ترجمه شده
موجود در بازار ایران، نه تنها نمیتوانند به مطالعه کننده برنامه نویسی یاد دهند، بلکه بیشتر باعث فرار و زدگی کاربر
از برنامه نویسی میشوند.
درد دیگر این است که آموزشگاه های ما هم چیزی بیشتر ارایه نداده و فقط بفکر گرفتن پول بیشتر با عناوین مختلف
هستند.یک دلیل اینکه تحقیق کنید و ببینید که آیا فقط به اندازه تعداد کلاس های آموزشی گذاشته شده، برنامه نویس
در کل کشور داریم؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!
سال ها پیش که تقریبا" تازه با کامپیوتر اخت شده بودم و هنوز بهترین و قوی ترین زبان ها زبان های معمولی مثل
Basic استفاده میشدند و تازگی ها زبان Visul Basic هم ارایه شده بود ، تصمیم گرفتم که زبان Visul Basic یاد بگیرم
که هم جدید بود و هم بقول شما ها با کلاس.
کتاب ترجمه شده مربوطه را گرفتم و سعی کردم بفهمم ، چیزی نفهمیدم!!! گفتم بروم یک کلاس و در آن جا حتما" یاد
میگیرم!!
در آن زمان ماهیانه 16000 تومان حقوق می گرفتم ؟!!!!!!!! در نزدیکی های فلکه صادقیه تهران به مرکز آموزشی ای
مراجعه کردم و خواستم ثبت نام بکنم.
سرتان را با حرف های خودم بدرد نیاورم ، بعد از 3 جلسه هرکدام سه ربعی ولی با ساعت معلم سه جلسه یک ساعته
مبلغ 33000 تومان از بنده گرفتند (بیش از مجموع حقوق دو ماه کارم ) و بعد فرار کردم.
آخه معلم هم دقیقا" همان مطالبی را بلغور میکرد که بنده در کتاب ترجمه شده خوانده بودم و نمیدانستم یعنی چه. و
بیشتر از آن نمیدانست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
================
__ یک سری مطالب هستند که کاربر بایستی قبلا" با آن ها آشنا بشود و بعد برنامه نویسی را شروع کند.و گرنه اکثریت
کاربران چیزی نفهمیده و از خیر آن خواهند گذشت.
__ پس از یاد گیری موارد بالا ، باید مرجعی باشد و در آن انواع زبان های برنامه نویسی و موارد مصرف آن ها و نیز محاسن
و معایب آن ها گفته شود. تا کاربر بر اساس آن اطلاعات و بر اساس علایق و یا اهداف خود یکی از این زبان ها را انتخاب
نماید. ولی همچنین چیزی حداقل در مملکت ما نیست و کاربر بر اساس معروف بودن یا جدید تر بودن یک زبان بخصوص
شروع میکند، نه براساس علایق و اهداف درست.
__ بگذریم . انگار در اینموارد نیز در این انجمن ، خودم باید راه جدیدی شروع کنم!!!!!!!!!!
hossenf
06-01-2012, 04:56 PM
سلام
1. باید قبول کرد که برنامه نویسی کار سختیه!
2.کتاب های ترجمه شده اکثرا مشکل دارن! یکی این که اصلا بروز نیستند! مورد دیگه این که گاها کامل نیستن(قسمت هایی توسط مترجم محترم حذف شده!) و مورد دیگه اینکه همه منابع را نمیشه فارسی گیر آورد و ترجمه ها هم خیلی وقت ها زیاد روان نیستن.
3. بهترین مرجع یادگیری برنامه نویسی منابع زبان اصلی هستند، اما خب با منابع فارسی هم میشه کار کرد!
4.برای برنامه نویسی نیاز به پیش نیاز هایی هست که بدون آنها شروع سخته! اما غیرممکن نیست، البته در هر صورت پیش نیازهایی لازمه!
5.سوال شما زیاد درست نیست، چون باید اول مشخص کنید هدف شما از برنامه نویسی چیه؟ علاقه؟ کنجکاوی؟ هک؟ پول در آوردن؟ و ...، بعد از این ببینید میخواین توی چه زمینه ای یاد بگیرید! فقط برای ویندوز؟ یا برای همه سیستم عامل ها، برنامه نویسی وب؟ برنامه نویسی موبایل؟ و ....
موارد بالارو که مشخص کردید، بعدش میشه در مورد زبانی که میتونه برای شما مناسب باشه بحث کرد، و بتونید یک زبان خوب را انتخاب کنید،
بعد از انتخاب زبان میشه منابعی را که بر اساس زبان مورد نظر برای هدف شما مناسبه معرفی کرد.
Ezaafi
06-01-2012, 07:47 PM
سلام
ممنون از دوستان خوبم
جناب شیرین زبان دقیقاً فرمایششون همونی بود که خودم باهاش درگیرم. مشکلات اینچنینی و...
و درباره مطالب حسین جان:
1- برنامه نویسی عمرا واسه من سخت باشه!! منو نترسون که رقیبت نشم!!:gah9:
2- کتابهای مرجع اصلی هم گنگن به جان خودم. آدمو میپیچونه. همونی که گفتم فکر میکنن همه مادرزدای برنامه نویسن و اومدن اینجا تفرجی یه نیگا به کتابم بندازن!
3- پیش نیازهاش چیه؟ همین کلید جواب سوالمه!
4- چرا سوالم درست نیست؟:afd: مخلص کلام اینکه میخوام بدونم یه مبتدی علاقمند به برنامه نویسی از کجا و چه زبان و چه جور منابعی استفاده کنه. انگیزه هم پول نیست!! کلاً با چرک و کثیفی میونه خوبی ندارم. مخصوصاً از نوع کف دستش!! :d: انگیزم علاقمندی شدید و کنجکاوی هستش. و البته اگه بشه تو همه سیستم عاملا، اگه زورم نرسه فقط ویندوز!
کلی اینکه میخوام با کمک استفاده از تجارب حرفه ای هایی امثال جنابعالی و بقیه بدونم از چی شروع کنم بهتره. از چه زبانی و چه منابعی. بعد که شروع کردم، بقیه ش رو خودم میرم! به جان خودم!! طبیعیه که وقتی با یه زبان آشنا بشم، میتونم گلیم خودمو تو زبانهای دیگه هم راحتتر از آب دربیارم!
خب موارد مورد نیازم مشخص شد؟! :d:
حالا دیگه وقتشه راهنمایی کنین! آخه قول دادین!!:yeah:
با تشکر :^:
Magsoud
06-01-2012, 07:59 PM
بنام دوست
یکی دو روز صبر کن ، بزار من هم یک مقدار کم حوصله ام ، سر حوصله بیایم و سعی میکنم یک مقداری
در مورد پیش نیاز های اصلی صحبت کنم .
حالا که تقریبا" یک نیمچه جنب و جوش آموزشی در انجمن شکل گرفته ، سعی میکنیم همه دست بدست
هم داده و خودمان بخودمان کمک کنیم.
H_F_G
06-01-2012, 08:25 PM
حالا به چه زبانی علاقه داری که یاد بگیری؟
برنامه نویسی چیزی نداره، تمام زبان ها رو میشه در چند دستور خلاصه کرد، مثل If while for do while و یکی دوتای دیگه، یه مقدار هم باید راجع به تابع ها بدونی و پارامتر و مقدار بازگشتی که اینم چیزی نیست،
شما ساده ترین کتاب رو هم که بخونی برات سخت خواهد بود، چون می خوای با خوندن یاد بگیری در حالی که برنامه نویسی رو با عمل کردن باید یاد گرفت، کتاب فقط راهنماست.
برنامه نویسی بیشتر به مهارت برنامه نویس در پیاده کردن نقشه ذهنش به کد برمیگرده،
در کل این که حسین گفت برنامه نویسی کار سختی هست رو من از اون دید قبول ندارم، اگه سخت بود که مثل نقل و نبات برنامه نویس تو کوچه خیابون ریخته نبود.
دلیل اینکه من خودم برنامه نویسی رو به صورت حرفه ای دنبال نمیکنم اینه که شما باید حتما اونو به سرانجام برسونی و یه شرکتی یا یک فعالیتی رو شروع کنی وگرنه عمرتو هدر دادی،
مسئله دیگه هم اینه که مسئولیتش بالاست، یعنی اولا باید پشتیبانی از نرم افزارت داشته باشی و بعد هم اگه نرم افزارت گاف داد مسئولیت رو قبول کنی و خسارت بدی.
ولی منکر این هم نیستم که برنامه نویس ها همین طور پول میگیرن و ملت رو پیاده میکنن.
خودم یه دوست دارم که 3 سال از من کوچکتره و یه نرم افزار نوشته که تو قوه قضائیه در سه استان داره استفاده میشه، همین آقا شاید تا الآن 100 تومن از این راه در آورده باشه.
ولی اینم باید قبول کرد که دیگه عمرش رو برای این کار گذاشته و شب و روز و خواب و خوراکش شده برنامه نوشتن.
شما تا سه چهار کتاب در این باره نخونی و یکی دو ماه رو برای نوشتن برنامه کنار نگذاری چیزی یاد نمیگیری،
باید برای این کار هزینه بدی و اون چیزی نیست چون وقت و عمرت رو.
سلام اقا محمد
اساتید نظراتشان را گفتند. من فقط اضافه می کنم.
من تابستان پارسال می خواستم زبان C++ یادبگیرم و بالای 10 نوع مختلف کتاب دانلود کردم (فکر کنم هرچی کتاب تو نت بود رو گرفتم ::w8: ). اما بعد از یک مدت دیدم برام جذابیتی نداره. چیز زیادی یاد نگرفتم و اخرش اون رو کنار گذاشتم.
تا این که سر یک بحث و اینا از خط فرمان شروع کردم! طی چند ماه گذشته اکثر مطالب مربوط به خط فرمان را مطالعه کردم و اخر هم Folderlock را نوشتم. می دانی برای چی انقدر وقت صرف کردم؟! برای اینکه جوگیر شدم :gah9: البته باید بخاطر ان از جناب شیرین زبان خیلی ممنون باشم چون این باعث شد که روال کار دستم بیاد و با الگوریتم ها اشنا شدم. پس از یاد گرفتن خط فرمان یادگیری اسکریپت هایی که NSIS و AutoIt خیلی ساده شد و الان فکر می کنم که برای C++ اماده باشم.
بقول معروف در این حالت Switch کردن به زبان های دیگر برات اسون میشه. از هرجا شروع کنی مهم نیست.
پس شما به چند چیز نیاز داری
1) روحیه قوی داشته باشی. روحیه که بتونه به جلو هلت بده.
2) زبانت خوب باشه.
3) وقت بذاری
4) جا نزنی! این خیلی مهمه.
5) وقتی دستوری رو یادمیگیری سعی کن باهاش ور بری :khe: سعی کن تو اون محیط برنامه نویسی یا IDE کد های مختلفی بنویسی و تست کنی. در گوگل راجب کد ها سرچ کنی. لازم نیست همیشه از صفر شروع کنی. کامل کردن کار های دیگران هم خیلی کمکت می کنه. در اخر هم اگر کدت مشکل داشت، Debug کردن ............... ببخشید زدم تو خاکی.:d: خوب بسه
ولی باز میگم، یک نفر باید باشه که تشویقت کنه یا خودت علاقه زیادی داشته باشی تا یادبیگیری. وگرنه هرچقدر هم سخت و نامفهوم باشه باز می شه باهاش کنار اومد.
بدرود
Ezaafi
06-01-2012, 08:45 PM
ممنون از جناب شیرین زبان. منتظر میمونم!
خب داداش حمید همچین ترسوندمون که ما بی خیال شدیم. برنامه نویسی به چه درد میخوره؟!!! بریم به زندگی عادیمون برسیم!!! :d:
آقا، من اصلاً به حرفه ای شدنش هنو فکرم نکردم. (و نخواهم کرد احتمالاً) از رو علاقه میخوام برنامه نویسی یاد بگیرم. و بنده کی گفتم که فقط میخوام کتاب بخونم؟! آقا کار عملی در هر حدی از عهده ش برمیام! فقط گفتم این کلاسا رو نرم که به قول فرمایش جناب شیرین زبان پولمو هدر ندم! نمیخوام رو تخت لم بدم و کتابو بخونم (در حال خوردن آب طالبی!) و بعد پاشم بگم: هورا!! منم برنامه نویس حرفه ای شدم. حالا وقتشه برم به گیتس بگم استخدامم کنه!!!
حسین فکر کنم نخواست رقیبش بشم واسه همین گفت سخته! :d:
به زبان خاصی علاقه ندارم! من کلاً نمیدونم فرق زبانها چیه. مبتدی، آماتور. ناواردم داداش! نمیدونم به کدومش علاقه دارم! برا همین این موضوع رو راه انداختم که مشورتی کرده باشم. با امثال شماها که تجربه دارید. مثلاً روز اول شما میدونستی به کدوم زبان علاقه داری؟ نه! منم الان نمیدونم!!
یه خط مونده به آخر نوشته هاتون، دقیقا همون سوال منه! کدوم کتابا رو بخونم؟! مشکلم همینه! میخوام کتاب و منبعی گیرم بیاد، ولی نمیدونم کدوم بهتره.
و در آخر ممنون بابت ارائه نظراتتون. منتظر میمونم بیشتر کمکم کنین. چون دیگه کاری رو که شروع کنم، ول کنش نیستم جون تو! :d:
میخوامت :^:
H_F_G
06-01-2012, 08:52 PM
فکر کنم بهتره از Batch شروع کنی، که همون Command Prompt ویندوز هست.
Ezaafi
06-01-2012, 08:52 PM
شما به چند چیز نیاز داری
1) روحیه قوی داشته باشی. روحیه که بتونه به جلو هلت بده.
2) زبانت خوب باشه.
3) وقت بذاری
4) جا نزنی! این خیلی مهمه.
سلام از ماست آقا نیما. مرسی بابت راهنمایی و کمکت.
اون 4 تا خصیصه رو عجیب دارم!! وقت هم دیگه ازاد آزادم. راحت میتونم باهاش ور برم. من یه اخلاقم اینه که وقتی گیر بدم به یه چیزی تا تهش میرم!
خب یه جورایی پیشنهاد دادی به کتاب بند نباشم و یا از خط فرمان شروع کنم؟ همین خط فرمانم برام کلی سواله! اصلاً به هیچ جای کامپیوتر وارد نیستم و میخوام برنامه نویسی هم یاد بگیرم!! :g:
من کلاً گیج شدم که از چی شروع کنم و راهنمام چی باشه!
قربون همگی
Ezaafi
06-01-2012, 08:53 PM
فکر کنم بهتره از Batch شروع کنی، که همون Command Prompt ویندوز هست.
همون خط فرمانی که نیما گفتش دیگه؟ خب مرجع راهنمایی وجود نداره؟
H_F_G
06-01-2012, 08:57 PM
برو تو انجمن قبلی
دو تاپیک آقا مقصود زد
سومی رو من
که بنا شد من ادامه بدم ولی چون کسی استقبال نکرد، ملغی شد.
Ezaafi
06-01-2012, 09:02 PM
برو تو انجمن قبلی
دو تاپیک آقا مقصود زد
سومی رو من
که بنا شد من ادامه بدم ولی چون کسی استقبال نکرد، ملغی شد.
ای ول... دمت گرم. فقط اگه لطف کنی و عنوان تاپیکو بگی که سردرگم نشم ممنون میشم
H_F_G
06-01-2012, 09:31 PM
باشه فقط نخواه لینک بدم که اونوقت دو تاییم باید بریم تو کوچه.
اینم عنوان هاش سرچ کنی پیدا میکنی
مروری سریع بر کاربرد های فایل های Batch (قسمت اول)
مروری سریع بر کاربرد های فایل های Batch (قسمت دوم)
آموزش Batch فایل (قسمت سوم)
hossenf
06-01-2012, 10:17 PM
:d: همه گیر دادن که من گفتم سخته!
خب سخته! نه از این نظر که اصلش سخته! از این نظر که اگه بخوای حرفه ای بشی خیلی تلاش و همت میخواد، باید همش تمرین کنی و ..
البته در مواردی هم خیلی راحت! مثلا زبان های .net ! خیلی راحت و آسون (البته نسبت به برخی زبان های دیگه)، اما مثلا ++C گرافیک کار کردن باهاش واقعا پوست آدمو میکنه،(یادمه توی انجمن "برنامه نویس" یکی از بزرگان ++C که اتفاقا اسمشم نمیا بود، نوشته بود، "بارها افرادی از من خواستن که اگر کسی رو میشناسی که ++C بلد باشه برای استخدام معرفی کن! اما توی این انجمن بزرگ حتی یک نفر هم ندیدم که در حد حرفه ای باشه)
نیما هم حرف خوبی زد! مثلا آدم میره یاد میگری کمی هم میره جلو، اما کم کم میفهمه کارش بیهودست! سرد میشه دیگه پیشرفت نمیکنه،
مثلا فکر کن من ++C رو تا حدود متوسط یاد بگیرم، اما اگه هیچ هدفی چیزی نباشه عملا پیشرفت نمیکنم و حسرت زحمتامو میکشم!
اما مثلا یه مشوق داشته باشی، فکر کن روی یه نرم افزار کار کنی، اینجوری خود به خود میری دنبال یادگیری بیشتر، پیشرفت میکنی.
به نظر من از همین خط فرمان که دوستان گفتن شروع کن، چون خیلی خوبه(هرچند من اصلا بلد نیستم:d:)
منم که رفتم طرف ++C چندتا دلیل خاص داشت:d:
1. از بچگی اصلا از این عبارت "++C" خوشم میومد! هروقت میرفتم کتابخونه ای ،جایی، همین چشممو میگرفت! حالا 1000 نفر گفتن بزن توی خط .net دو روزه میتونی گرافیک کار کنی! اما از .net متنفرم.:gah9:
2.من چند ماه کاملا بیکار بودم! پس برام سختی و طولانی بودن کار مهم نبود! فوقش ولش هم میکردم زیاد حسرت نمیخوردم.
3.من علاقه ای به کار فقط روی ویندوز ندارم! و ++C بهترین زبان برای کار کردن در تمام سیستم عامل هاست!(جاوا هم خوبه)
4.اگه ++C رو آدم یاد بگیره، یادگیری زبان های دیگه واسش راحته!
و....
اما! ببین چی بدردت میخوره، شاید همین خط فرمان خیلی از نیازهای افراد رو حل کنه!
اگه انگیزه و هدف نداشته باشی در کل احتمال سرد شدن حین یادگیری زیاده، باید بدونی چرا میخوای برنامه نویسی یاد بگیری، چون اگر هدف نداشته باشی عملا پیشرفت نمیکنی.
Magsoud
06-01-2012, 10:43 PM
بنام دوست
عزیزان من، حرف های همه شما ها کاملا" درست است ولی:
اولین قدم در شروع هر نوع اقدامی ، داشتن علاقه و شوق به آن می باشد.
بر این باورم که در مرحله دوم همانطوریکه دوست جوان و ارجمند من نیما جان قشنگ توصیف کردند، بودن مشوق بالاترین کمک است.
با برنامه نویسی کامپیوتری ، هزاران کار که نمیشود کرد.تعدادکارهائیکه با یاد گرفتن برنامه نویسی میشود انجام داد، محدود و شاید
تعدادش از تعداد انگشتان دست هم کمتر باشد.
در کشور ما در حال حاظر ، اکثریت قشر جوانمان بیکارند. یک جوان بیکار در نهایت یک روزی به آن جا خواهد رسید که کار خلاف بکند.
حداقل سود شروع برنامه نویسی این است که جوان ، مدت های مدیدی گرفتار و مشغول یادگیری شده ، و از عالم افسردگی و غیره
و غیره دور میشود.
و چند مدت بعد اگر توانسته باشد خوانده ها و یاد گرفته هایش را بعمل درآورد. یک برنامه نویسی شده که کارش را میداند وحداقل
اگر جایی صحبت بشود نمیگوید کاری بلد نیستم بلکه با سربلندی میگوید برنامه نویس کامپیوترم.
از طرف دیگر هر شرکتی برود همه شرکت ها کسانی را میخواهند که کامپیوتر بلد باشند، مسلما" اول کسی را انتخاب خواهند کرد
که هم کامپیوتر میداند و هم برنامه نویس است.
و از طرفی کار برای برنامه نویس وارد کم نیست.
بیائید عوض بزرگ و کوچک کردن کار ، جلوی این شوق ها را نه تنها نگیریم ، بلکه هرکدام گوشه ای از کار را بعهده گرفته و با استفاده
از تجربیاتمان ، آن ها را در رسیدن به مقصود کمک کنیم.
بیائید مشوق باشیم.
Ezaafi
06-02-2012, 02:14 AM
سلام
آقا حمید دست گلت درد نکنه. رفتم اتفاقاً چیزای جالبی بود. Bananezorro واقعاً ممنون :^:
از آقا حسینم که حسابی ممنونم. اتفاقاً یکی از دوستام به خودمم پیشنهاد کرد از .net شروع کنم. میگفت برا شروع از همه چی بهتره. ولی خب من به توصیه شما و نیما و حمید و بقیه دوستان میخوام یه خورده با این خط فرمان ور برم ببینم چی میشه! بعد میام و یه رقابتی باهات میزنم، مدیر خوب و با صفا! :d:
باور کنین نمیخواستم ول کن قضیه بشم، ولی اگه نگم که بعد از ایجاد این تاپیک یه خورده مأیوس شدم دروغ گفتم! جناب شیرین زبان واقعاً تک هستش. من آدم چاپلوسی نیستم، واسه دلخوشی طرفم هیچوقت حرفی رو نمیگم. ولی ایشون انصافاً فوق العاده ان. همین پست آخر رو بخونیم میدونیم استادمون به حق استادمونه. سرشار از امید و انگیزه. یه مشوق بزرگ و خوبن واسه یکی مثل من. نه فقط تو زمینه کامپیوتر.
اینا رو نوشتم که اول بگم به خودم میبالم که دوستان به این خوبی دارم. دوم اینکه تشکر کنم از همه، علی الخصوص جناب شیرین زبان عزیز بابت ذات فوق العاده شون.
همگیتونو دوست دارم، خیلی زیاد
قربون شما، ممد احساساتی! :d:
Mohamad
06-02-2012, 02:36 AM
به نام خدا
هنوز وقت نکردم تاپیک را کامل بخوانم ولی سوال اصلی آقا حمید پرسیدن
حالا به چه زبانی علاقه داری که یاد بگیری؟
مثلا خود من به زبان های برنامه نویسی تحت وب مانند php و ... علاقه دارم
و البته پیشنهاد میکنم به تاپیک زیر پست چهار مراجعه کنید
http://forum.p30ask.com/thread1353.html#post32750
از تعداد دانلودها حتما متوجه اهمیت و ارزش مطلب میشید و البته فکر کنم تنها لینک سالم برای این مطلب تو نت باشه ، چون اون زمان هر چی جستجو کردم لینک سالم براش پیدا نکردم برای همین از کامپیوتر خودم تو انجمن پیوست کردم تا ماندگار بشه .
Ezaafi
06-02-2012, 02:45 AM
از دوست و البته مدیر خوب و با صفامون هم بسیار متشکرم.
منتها آقا محمد، من اصلاً نمیدونم به کدومش علاقه دارم!!!:gah9: چون اصلاً نمیدونم کدومش چیه، چی کدوم یکیه!! یه کاربر صفر کیلومتر به معنای واقعی کلمه، که علاقه داره برنامه نویسی بلد باشه! شروعش برام گنگ و نامفهومه. ولی با راهنمایی دوستان و اساتید کم کم داره یه چیزایی دستم میاد!
از لطفت بی نهایت ممنونم. اون فایلها رو هم همون دیشب دانلود کردم پسر! البته هنو وقت نکردم بخونمشون! مجردیه و هزار جور دردسر! من نمیدونم جماعت متأهل برا چی از نبود وقت و دردسر حرف میزنن؟!! :d:
بابت راهنمایی ممنون. شاد باشی
Mohamad
06-02-2012, 02:51 AM
از دوست و البته مدیر خوب و با صفامون هم بسیار متشکرم.
منتها آقا محمد، من اصلاً نمیدونم به کدومش علاقه دارم!!!:gah9: چون اصلاً نمیدونم کدومش چیه، چی کدوم یکیه!! یه کاربر صفر کیلومتر به معنای واقعی کلمه، که علاقه داره برنامه نویسی بلد باشه! شروعش برام گنگ و نامفهومه. ولی با راهنمایی دوستان و اساتید کم کم داره یه چیزایی دستم میاد!
از لطفت بی نهایت ممنونم. اون فایلها رو هم همون دیشب دانلود کردم پسر! البته هنو وقت نکردم بخونمشون! مجردیه و هزار جور دردسر! من نمیدونم جماعت متأهل برا چی از نبود وقت و دردسر حرف میزنن؟!! :d:
بابت راهنمایی ممنون. شاد باشی
شما لااقل بگو برای چه کاری میخوای یاد بگیری ؟ هر زبان برنامه نویسی برای کار مشخصی خودش را پیکربندی کردند .
مثلا اگر بخواهید برنامه نویس وب باشید باید یک زبان را یاد بگیرید و اگر بخواهید مثلا برنامه های تجاری بنویسید زبان دیگری را ...
مورد آخر اینکه بهتر هست یک کتاب ms-dos قدیمی را پیدا کنید و کمی مطالعه کنید چون به نظر من پیش نیاز هر چیزی هست .
Mohamad
06-02-2012, 02:59 AM
https://www.google.com/search?sitesearch=forum.p30ask.com&q=%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4+php&submit.x=8&submit.y=9&domains=forum.p30ask.com
http://forum.p30ask.com/thread63407.html
http://forum.p30ask.com/thread16797.html
و ...
Ezaafi
06-02-2012, 03:02 AM
شما لااقل بگو برای چه کاری میخوای یاد بگیری ؟
بیشتر واسه برنامه نوشتن برا ویندوز. مثلاً برنامه هایی که دوستان اینجا میذارن. کلی خوشم میاد. واسم مهم نیست از کدوم قسمتش شروع کنم!! اگه مثلاً .net کمک کنه که زبانهای بعدی رو راحتتر یاد بگیرم از اون شروع کنم. یا اگه برنامه نویسی موبایل یه تجربه خوب به آدم میده برم سراغ اون. در کل اگه شروع کنم، دیگه ول کنش نیستم. شده چند تا زبان رو با هم یاد میگیرم!! :d: فقط برا آماتورها بهتره برن سراغ چه زبانی؟
مورد آخر اینکه بهتر هست یک کتاب ms-dos قدیمی را پیدا کنید و کمی مطالعه کنید چون به نظر من پیش نیاز هر چیزی هست .
ای ول آقا محمد. همین راست کارمه! داس و شروع با سادگی! حالا با چه عناوینی پیداش کنم؟
این اینترنتم که جدای از سرعت افتضاح، امشب واسه من هی داره قطع میشه. ببخشین دیر به دیر جوابام میادش ها.
Mohamad
06-02-2012, 03:12 AM
ای ول آقا محمد. همین راست کارمه! داس و شروع با سادگی! حالا با چه عناوینی پیداش کنم؟
این اینترنتم که جدای از سرعت افتضاح، امشب واسه من هی داره قطع میشه. ببخشین دیر به دیر جوابام میادش ها.
والله من خودم وقتی همه هم سن و سالهام داشتند تو کوچه توپ بازی میردن ساعت ها یک مسیر طولانی را پیاده طی میردم تا شاید بتونم چند ساعتی از یک کامپیوتر عهد بوق استفاده کنم و خودم هم از basic و dos 5 شروع کردم که هنوز کتاب های اون زمان را دارم و برام خاطره های خوش آیندی هستند .
بعدها هم که تو نت بیشتر دنبال موبایل و سیمبین و همین زبان های نت بودم و مثلا آموزش css نویسی و ...
در کل قدم به قدم برید جلو خودتان راه خودتان را پیدا میکنید .
پله پله برید بالا چون اگر از پله اول بخواهید برید پله هم موفق نمیشید و هم با سر زمین میخورید .
در آخر بهتر هست تصمیم خودتان را بگیرید و اگر واقعا علاقه دارید دانشگاه و زندگی که همش کد خواهد بود را برای خودتان انتخاب کنید ( زندگی که من برای خودم ساختم ولی با وجود علاقه زیاد دیگه از اون خوشم نمیاد ، باور کنید تاپیک های شعر را بیشتر دوست دارم هر چند روزانه حداقل چند مقاله کوتاه و یا یک مقاله بلند را خودم مجبور و موظف به خواندنش میکنم )
شاد باشید و موفق
Ezaafi
06-02-2012, 03:23 AM
توصیه همه آهسته و پیوسته پیمودن راهه. مطمئن باشین راهنمایی ها و توصیه هاتونو آویزه گوش میکنم.
ممنون از مدیریت محترم سایت بابت اینکه وقتشونو واسه من گذاشتن. لطف کردین
از همه دوستان که کمک حال و راهنما بودن هم ممنونم
دم همگی گرم
hossenf
06-02-2012, 01:54 PM
راستی چندتا چیز یادم رفت!
1. برای پیشنیاز ها، همین کتاب های داس که بچه ها گفتن خوبه، چون اطلاعات دیگه ای هم بهت میده،
این کتاب های ICDL هم خوبه! با اینکه ممکنه چرتو پرت زیاد داشته باشه (البته به نظر من!) اما باز هم اطلاعات خوبی بدست میاری! چون مثلا یکی از پیشنیاز ها اینه که به صورت نسبی و متوسط با اصطلاعات و مفاهیمی مثل "بایت چیه" "بیت چیه" ، حافظه و ... باید آشنا باشی، هرچند اگه ساده بنظر بیاد.
2. این مورد خیلی مهمه! نه در مورد برنامه نویسی، بلکه در مورد خیلی چیزهای دیگه! متاسفانه اکثر ما با چیزی به نام "کتابخانه" بیگانه ایم! مثلا میگیم باید ++c یاد بگیرم، حالا فکر میکنیم اگه بخوایم 2 تا منبع اصلیشو بگیریم، اولا (حداقل توی شهرستان) شاید گیرمون نیاد! یعدشم کلی باید پول بدیمو آخرم معلوم نیست خوشمون بیاد یا نه.
الان دیگه خوش بختانه هر شهر کوچیکی هم حداقل 1 کتابخونه خوب داره، من الان بهتون میگم حداقل 10تا کتاب مختلف زبان های ++C , C رو نگاهی انداختم(نه اینکه همرو کامل خوندم! اما حداقل ورق زدم :دی) اما حتی 1 ریال هم ندادم، چرا؟ چون توی کتابخونه بود! اما الان میدونم که مثلا اگه از ++C خوشم میاد، کدوم کتاب میتونه مرجع خوبی باشه که برم بخرم.
پس از کتابخونه قافل نشید،:ch4:
درود
شاید بعضی ها با نظر من موافق نباشند اما کتاب های فارسی را برای برنامه نویسی مطالعه نکنید!!!:d: برای این که به کارتون نمیاد!! مخصوصا اگر ترجمه شده باشه!:afd:
حالا اگر نویسنده اش ایرانی بود، ببینید کتابش معروف هست یا نه وگرنه بیخیال کتاب های داخلی بشید. برای اینکه به جای این که کمکتان کنند، .....::w8:
از همین الان به مطالعه کتاب های انگلیسی عادت کنید. چون فردا یک وقت دیدید جایی رو متوجه نشدید و خواستید اطلاعات بیشتری بدست بیاورید. اپس باید به سراغ انجمن های خارجی برید. اینجاست که زبان به کارتون میاد. اگر خواستید سرچی رو انجام بدید و یا در انجمنی عضو بشید و پستی رو ارسال کنید باید با کلمات و اصطلاحات تا حدی اشنا باشید.
این رو هم غافل نشید که فایل Help می تونه خیلی مفید باشه. مخصوصا اگر با یکی از زبان های امروزی کار کرده باشید، فایل های Help یی که می ذارند بسیار کامل هست طوری که دیگه نیاز به کتاب نیست (البته نه در همه موارد)
کافیه که تنها روال کار دستتون بیاد.
برای خط فرمان متاسفانه برای چک کردن Syntax دستور باید /? رو بهش اضافه کنید تا بهتون اطلاعاتی در مورد اون دستور بده. ولی این وبسایت می تونه بسیار کمکت بکنه اقا محمد
An A-Z Index of the Windows CMD command line (http://ss64.com/nt/)
برای شروع هم اون فایل Bat را که سورسش را در تاپیک فولدرلاک گذاشتم رو باز کن و دستور ها را ببین.
امروز یک کتاب فارسی 50 صفحه برای خط فرمان پیدا کردم که وقتی خواندمش (ببخشید که اینو می گم) انقدر داخلش چرت و پرت بود که همون موقع حذفش کردم.:delkhor:
من اموزش های اقا حمید و استاد را هم خواندم. کمک شایانه می تونه بهت بکنه.( رشته ی افعال هم دیگه از دستم رفت!!ugly004)
دیگه تصمیم با شماست.
،
Magsoud
06-02-2012, 05:12 PM
بنام دوست
نیما جان ، متاسفانه بنده هم صد در صد با شما در رابطه با کتاب های فارسی موافقم.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.