PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قزل‌آلای شكم‌پر با سس رمولاد



mehraboOon
05-31-2012, 12:40 PM
قزل‌آلای شكم‌پر با سس رمولاد

همه روش‌های طبخ ماهی یك طرف و كباب‌كردن آن طرف دیگر. فكر كنید یك غذای سالم را با روشی سالم تهیه كنید و از بخت خوش، طعم خوبی نیز دارد.





http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1391/3/8/84606_130.jpg


برترین ها: همه روش‌های طبخ ماهی یك طرف و كباب‌كردن آن طرف دیگر. فكر كنید یك غذای سالم را با روشی سالم تهیه كنید و از بخت خوش، طعم خوبی نیز دارد. اگر به ماهی كم تیغ تازه دسترسی دارید، از این فرصت استفاده كنید، البته ساحل‌نشینان ایران در تهیه انواع متفاوت ماهی شكم‌پر ماهرند.

مواد لازم برای 4 نفر


قز‌ل‌آلای متوسط كامل: 4 عدد، بدون استخوان
تخم‌مرغ آب‌پز: 2 عدد، ساطوری
پیاز كوچك: یك عدد، ساطوری
قارچ: 50 گرم، ورقه ورقه
آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری
جعفری: 2 قاشق غذاخوری، ساطوری
زیتون بدون هسته: 6،5 عدد، خرد شده
پودر نان‌خشك: نصف پیمانه
نمك و فلفل: به میزان لازم
روغن: 4 قاشق غذاخوری

مواد لازم سس رمولاد برای 4 نفر


تخم‌مرغ آب‌پز: یك عدد، رنده شده
مایونز: نصف پیمانه
ماست خامه‌ای: نصف پیمانه
سس خردل: یك قاشق غذاخوری
جعفری: 2 قاشق غذاخوری، ساطوری
خیارشور: 2عدد، ساطوری
پودر سیر: یك قاشق مرباخوری
سس ورچسترشایر یا سركه قرمز:
3 قاشق غذاخوری
نمك و فلفل: به میزان لازم

روش تهیه

1- ماهی را شسته و خشك كنید. 2 قاشق غذاخوری روغن را در یك تابه روی شعله متوسط داغ كرده و پیاز و قارچ را 5 دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شوند. بقیه مواد را به آرد اضافه كرده و پس از مخلوط‌كردن،‌ نمك و فلفل آن را اندازه كنید.

2- داخل و بیرون ماهی را كمی نمك و فلفل بپاشید و با قلم‌مو روی آن را چرب كنید. هر سمت ماهی را با چاقو 3یا 4 شكاف ایجاد كنید. مایه تخم‌مرغ را داخل شكم ماهی‌ها بریزید و با خلال دندان آن را ببندید. روی زغال هر طرف آن را 6 دقیقه روی توری بگذارید و در طبقه وسط فر، 20-15 دقیقه با دمای 180 درجه سانتی‌گراد بپزید.

توصیه های ویژه

1- می‌توانید یك قاشق غذاخوری سس خردل به مایه اضافه كنید.
2- می‌توانید 2 قاشق غذاخوری پنیر موتزارلای رنده شده به مایه درون قزل‌آلا اضافه كنید.
3- اگر ماهی كه می‌خرید از بالا به جای شكم تخلیه شده باشند، بسیار بهتر است.

توصیه های ویژه ( سس رمولاد )

1- به جای جعفری از ترخون استفاده كنید.
2- این سس بسیار شبیه سس تارتار است، با این تفاوت كه در تارتار موسیر یا پیازچه ساطوری به كار می‌رود.

روش تهیه: ( سس رمولاد )

همه مواد را با هم مخلوط كرده و حداقل نیم‌ساعت در یخچال بگذارید.

فوت آشپزی

شاه‌بلوط، مغز گردو، كشمش، كرفس، تره، دارچین و سیر از دیگر مواد قابل جایگزین در این مایه هستند.